Las beuheung Flange-ANSI B16.5

Katerangan pondok:

Beuheung butt dilas flange nujul kana flange kalayan beuheung congcot jeung butt dilas kana silinder atawa pipa.Ieu mangrupa flange integral.

ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
pamayaran: T/T, LIC, PayPal
Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
Sampel Saham Gratis & Sadia

Rincian produk

Bungkusan & Pangiriman

Kaunggulan

Jasa

FAQ

Tag produk

Panjelasan Produk

Beuheung butt las flangenujul kana flange kalawan beuheung tapered sarta las butt jeung silinder atawa pipa.Ieu mangrupa flange integral.

Kusabab struktur transisi tina beuheung tapered sareng sambungan las butt, kakuatan sareng kaku flange dikuatkeun,jeung kinerja sealing nyaetaleuwih hade tinimbang nu ti flange las datar.disadvantage nya éta perlu dijieun tina forgings, numeakeun loba bahan jeung waragad loba.Ieu cocog pikeun kasempetankalawantekanan tinggi, suhu luhur atawa syarat sealing tinggi.

Bentuk permukaan sealing dibagi kana: permukaan gilig (RF), beungeut kerung (FM), beungeut gilig (M), beungeut tenon (T), beungeut alur (G), pesawat pinuh (FF).

Fitur

Ngaran Produk

Flange(304/F304 WN/FFRF/RTF ASME/ANSI B16.5 class150lb-2500lb Forged Steel Weld Neck Flange)

Ukuran

1/2 ''~ 24''

Tekanan

Kelas(150lb-2500lb) Pn(2.5-40)

Standar

ASME / ANSI B16.5, DIN, GOST-12821, GOST-33259JIS B2220, BS 4504 jeung sajabana.

Bahan

Beusi sténless

Baja Karbon

Duplex stainless steel

Pipa baja

alloy nikel

Aplikasi

Industri pétrokimia; Industri penerbangan sareng aeroangkasa; Industri Farmasi; Gas knalpot; Pembangkit listrik; Wangunan kapal; Perawatan cai, jsb.

Kaunggulan

Stok siap; waktos pangiriman langkung gancang; Sadia dina sagala ukuran; Disesuaikeun; Kualitas luhur

对焊图纸对焊示意图

Beda Antara SO Jeung WN

1. jenis weld béda

Slip On Flanges: weld fillet dipaké pikeun las antara pipe flange na flange.

Las beuheung Flanges: kelim las antara flange na pipe nyaeta las circumferential.

2. bahan béda

Slip On Flanges didamel tina pelat baja biasa kalayan ketebalan nyumponan sarat.

Las beuheung Flanges lolobana machined tina baja ngajalin.

3. tekanan nominal béda

Tekanan Nominal Slip On Flanges: 0.6 - 4.0MPa,

tekanan nominal of Weld beuheung Flanges: 1-25MPa,

4. struktur béda

Slip On Flanges: Ngarujuk kana flange anu ngalegaan pipa baja, fittings pipa, jsb kana flange sareng nyambungkeun sareng alat atanapi pipa ngalangkungan welds fillet.

Las beuheung Flanges: A flange kalawan beuheung jeung transisi pipe, nu disambungkeun jeung pipa ku las butt.

5. Wengkuan aplikasi

Slip On Flanges: Aya beuheung pondok, anu ningkatkeun kakuatan flange sareng ningkatkeun kapasitas bantalan flange.Ku kituna bisa dipaké dina pipelines tekanan luhur.

Las beuheung Flanges: Cocog jeung pipelines kalawan fluctuations badag dina tekanan atawa hawa atawa pipelines kalawan suhu luhur, tekanan tinggi na hawa low, pikeun sambungantina pipelines na valves kalawan PN leuwih gede ti 2.5MPa;ogé dipaké pikeun transportasi mahal tur kaduruk, dina pipa tina sedeng ngabeledug.

Parameter Data

对焊数据参数对焊7


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kantong nyusut–> 2. Kotak Leutik–> 3. Karton–> 4. Kasus Plywood Kuat

    Salah sahiji gudang urang

    pakét (1)

    Ngamuat

    pakét (2)

    Bungkusan & Pangiriman

    16510247411

     

    pabrik 1.Profesional.
    2.Trial pesenan anu ditarima.
    3.Flexible tur merenah jasa logistik.
    4. harga kalapa.
    5.100% nguji, mastikeun sipat mékanis
    6. nguji profésional.

    1.We bisa ngajamin bahan pangalusna nurutkeun cutatan patali.
    2.Test dipigawé dina unggal pas saméméh pangiriman.
    3.All bungkusan anu adaptasi pikeun kiriman.
    4. Komposisi kimia bahan saluyu sareng standar internasional sareng standar lingkungan.

    A) Kumaha carana abdi tiasa langkung rinci ngeunaan produk anjeun?
    Anjeun tiasa ngirim surelek ka alamat surélék urang.Urang baris nyadiakeun katalog jeung gambar produk urang pikeun reference.We Anjeun ogé bisa nyadiakeun fittings pipe, baud jeung nut, gaskets jsb Urang Tujuan jadi panyadia solusi sistem piping Anjeun.

    B) Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel?
    Upami anjeun peryogi, kami bakal nawiskeun anjeun conto gratis, tapi para nasabah anyar diperkirakeun mayar biaya ekspres.

    C) Naha anjeun nyayogikeun bagian anu ngaropéa?
    Leres, anjeun tiasa masihan kami gambar sareng kami bakal ngahasilkeun sasuai.

    D) Ka nagara mana anjeun parantos nyayogikeun produk anjeun?
    Kami parantos nyayogikeun ka Thailand, Cina Taiwan, Vietnam, India, Afrika Kidul, Sudan, Peru, Brazil, Trinidad sareng Tobago, Kuwait, Qatar, Sri Lanka, Pakistan, Romania, Perancis, Spanyol, Jérman, Bélgia, Ukraina jsb. (Angka di dieu ngan kaasup konsumén urang dina panganyarna 5 taun.).

    E) Abdi henteu tiasa ningali barang atanapi nyabak barang, kumaha carana abdi tiasa nungkulan résiko?
    Sistem manajemen kualitas kami saluyu sareng sarat ISO 9001: 2015 diverifikasi ku DNV.Kami leres pisan amanah anjeun.Urang tiasa nampi pesenan sidang pikeun ningkatkeun kapercayaan silih.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami