Topi

  • Carbon/Stainless Steel Pipe Cap

    Karbon / Stainless Steel Pipe Cap

    Cap pipe mangrupakeun pipa pas dilas dina tungtung pipe atawa dipasang dina thread éksternal tungtung pipe nutupan sarta meungpeuk pipe, sarta dipaké pikeun nutup pipa nu.Haliber cap resmi umumna aya dina DN300, sareng biasana dianggo dina pipa pikeun nguatkeun sambungan sareng pipa atanapi salaku pelat blocking, sareng henteu dianggo salaku komponén tekanan utama.