Topi

  • Carbon Steel Seamless Cap High Tekanan Pipa Pas–ASME B16.9

    Carbon Steel Seamless Cap High Tekanan Pipa Pas–ASME B16.9

    Cap pipe mangrupakeun pipa pas dilas dina tungtung pipe atawa dipasang dina thread éksternal tungtung pipe nutupan sarta meungpeuk pipa, sarta dipaké pikeun nutup pipa nu.Haliber cap resmi umumna aya dina DN300, sareng biasana dianggo dina pipa pikeun nguatkeun sambungan sareng pipa atanapi salaku pelat blocking, sareng henteu dianggo salaku komponén tekanan utama.

    Harga FOB: USD $ 1 - 299 / Potongan
    Min Order Kuantitas: 50 Potongan
    Kamampuhan suplai: 10000 Piece / Potongan per Bulan

    Lamun perlu, urang bisa nyadiakeun sampel pikeun rujukan anjeun.
    Upami anjeun hoyong terang langkung seueur inpormasi, mangga ngahubungi salesman produk kami.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Stainless Steel 304 Seamless Pipa Cap–ASME B16.9

    Stainless Steel 304 Seamless Pipa Cap–ASME B16.9

    Cap pipe mangrupakeun pipa pas dilas dina tungtung pipe atawa dipasang dina thread éksternal tungtung pipe nutupan sarta meungpeuk pipa, sarta dipaké pikeun nutup pipa nu.Haliber cap resmi umumna aya dina DN300, sareng biasana dianggo dina pipa pikeun nguatkeun sambungan sareng pipa atanapi salaku pelat blocking, sareng henteu dianggo salaku komponén tekanan utama.

    Harga FOB: USD $ 5-1200 / potongan
    Min Order Kuantitas: 50 lembar
    Kamampuhan suplai: 10000 potongan / bulan

    Lamun perlu, urang bisa nyadiakeun sampel pikeun rujukan anjeun.
    Upami anjeun hoyong terang langkung seueur inpormasi, mangga ngahubungi salesman produk kami.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Karbon / Stainless Steel Pipa Cap

    Karbon / Stainless Steel Pipa Cap

    Cap pipe mangrupakeun pipa pas dilas dina tungtung pipe atawa dipasang dina thread éksternal tungtung pipe nutupan sarta meungpeuk pipa, sarta dipaké pikeun nutup pipa nu.Haliber cap resmi umumna aya dina DN300, sareng biasana dianggo dina pipa pikeun nguatkeun sambungan sareng pipa atanapi salaku pelat blocking, sareng henteu dianggo salaku komponén tekanan utama.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia