produk

TENTANG KAMI

  • WISATA (1)
  • WISATA (2)
  • WISATA (4)
  • WISATA (5)
  • WISATA (6)
  • WISATA (7)
  • WISATA (8)

Bubuka

Hebei Xinqi Pipeline Equipment Co., Ltd. diadegkeun dina 2001 sareng ayana di Kawasan Industri Hope New District, Kabupaten Otonom Mengcun Hui, Kota Cangzhou, Propinsi Hebei, anu katelah "Ibukota Kelengkapan Siku di Cina".Nyaéta produsén profésional fittings pipe.Perusahaan gaduh kakuatan téknis anu kuat, alat produksi lengkep sareng metode uji anu sampurna.

  • -
    Diadegkeun dina 2001
  • -
    26 taun pangalaman
  • -+
    20 garis produksi bellows logam
  • -
    98 pagawé

WARTA

  • Naon widang aplikasi sareng kaunggulan tina flange beuheung?

    Flange boga kinerja komprehensif alus, ku kituna mindeng dipaké dina rékayasa kimiawi, konstruksi, suplai cai sarta drainase, minyak bumi, industri lampu jeung beurat, refrigeration, sanitasi, plumbing, panyalindungan seuneu, kakuatan, aerospace, shipbuilding jeung widang rékayasa lianna. pipah...

  • Sabaraha ukuran anu dilaksanakeun pikeun ngajaga flanges baja karbon?

    Flanges baja karbon anu loba dipaké dina aplikasi sapopoé, kalawan jumlah badag pamakéan sarta konsumsi gancang.Ku alatan éta, pangropéa biasa tina flanges baja karbon kudu boga aturan nu tangtu pikeun ngajaga kualitas flanges baja karbon saloba mungkin tur ningkatkeun efisiensi gawé.Hayu atuh bagikeun w...