produk

TENTANG KAMI

  • TOUR (1)
  • TOUR (2)
  • TOUR (4)
  • TOUR (5)
  • TOUR (6)
  • TOUR (7)
  • TOUR (8)

Bubuka

Hebei Xinqi Pipeline Equipment Co., Ltd. diadegkeun dina 2001 sareng ayana di Kawasan Industri Hope New District, Kabupaten Otonom Mengcun Hui, Kota Cangzhou, Propinsi Hebei, anu katelah "Ibukota Kelengkapan Siku di Cina".Nyaéta produsén profésional fittings pipe.Perusahaan gaduh kakuatan téknis anu kuat, alat produksi lengkep sareng metode uji anu sampurna.

  • -
    Diadegkeun dina 2001
  • -
    26 taun pangalaman
  • -+
    20 garis produksi bellows logam
  • -
    98 pagawé

WARTA