Tentang Kami

▶ Profil Perusahaan

Hebei Xinqi Pipeline Equipment Co., Ltd.diadegkeun dina 2001 sarta perenahna di Hope New District Industrial Zone, Mengcun Hui Otonom County, Kota Cangzhou, Propinsi Hebei, nu katelah "Ibukota fittings siku di Cina".Nyaéta produsén profésional fittings pipe.Perusahaan gaduh kakuatan téknis anu kuat, alat produksi lengkep sareng metode uji anu sampurna.

COMPANY

▶ Naon Anu Urang Laksanakeun

Hebei Xinqi Pipeline Equipment Co., Ltd.boga 20 garis produksi bellows logam, nu bisa ngahasilkeun bellows DN40-DN3000 stainless steel, bellows baja karbon, sarta bellows alloy husus;8 garis produksi siku bisa ngahasilkeun DN15-DN700 seamless pipe elbows: 6 A garis produksi leutik sarta leutik bisa ngahasilkeun seamless leutik sarta leutik DN15-DN600.Produk utama nyaéta bellows, compensators corrugated, flanges, mendi transmisi kakuatan, elbows, elbows, tees, reducers, flanges, caps pipe, fittings pipe ngajalin, nu loba dipaké dina pipelines pemanasan, minyak, gas alam, Kimia, pembangkit listrik termal. , pembangkit listrik tenaga nuklir, manufaktur pangan, konstruksi, shipbuilding, papermaking, ubar jeung widang lianna.Produksi produk bisa dihasilkeun luyu jeung standar internasional kayaning GB, ANSI, JIS, DIN, jsb, atawa bisa dirancang jeung dihasilkeun nurutkeun pangabutuh customer.produk urang teu ngan dijual di pasar domestik, tapi ogé diékspor ka Koréa Kidul, Thailand, Malaysia, Vietnam, UAE, Afrika Kalér, Éropa Kulon, Amérika Kidul jeung nagara séjén sarta wewengkon.Hebei Xinqi Pipeline Equipment Co., Ltd. ngagaduhan 98 pagawé, kalebet 8 tanaga manajemén, 10 rékayasa profésional sareng tanaga téknis, 20 tanaga penjualan, sareng 60 operator sareng tanaga sanés.

▶ Budaya Perusahaan

Produksi runtuyan produk urang dikokolakeun luyu jeung sistem kualitas ISO-9001.Produk kualitas luhur mangrupikeun kristalisasi alat produksi canggih urang sareng téknologi produksi anu luar biasa.

Kami salawasna negeskeun yén kualitas sareng kredibilitas mangrupikeun pondasi kasalametan bisnis.Kami pageuh yakin yén Hebei Xinqi Pipeline Equipment Co., Ltd. bakal salawasna nyadiakeun konsumén urang jeung produk kualitas pangluhurna sarta sampurna sanggeus-jualan jasa.

▶ Pangwangunan

Dina raraga ngawanohkeun leuwih beredar bakat dagang asing, Ngadegkeun cabang di Cangzhou

Rata-rata 20 peti diékspor unggal bulan ka Vietnam, Arab Saudi, Chili, Kolombia, Pakistan, Malaysia, Sri Lanka, Nigeria, Zimbabwé jeung nagara séjén.

Struktur organisasi perusahaan parantos disaluyukeun pisan.Sababaraha anak perusahaan sareng departemén parantos diadegkeun.

Mimitian nganggo paméran pikeun ngembangkeun pasar luar negeri

Dina prosés ngembangkeun parusahaan, urang nempatkeun kualitas produk di tempat munggaran, dibeuli ti bahan baku pikeun produksi ka cet, bungkusan final.Unggal léngkah saluyu sareng sistem manajemen kualitas produk internasional

Hebei Xinqi Pipeline Equipment Co., Ltd. mimiti ngawangun pabrik

▶ Keunggulan Kami

1. pabrik profésional.
2. Urang bisa nampa pesenan sidang.
3. jasa logistik fléksibel tur merenah.
4. harga kalapa.
5. 100% inspeksi pikeun mastikeun kinerja mékanis
6. Boga pangalaman éksténsif dina layanan OEM na ODM.
7. ranté produksi modern: bengkel alat produksi otomatis canggih