Ngabongkar Joint

  • Karbon Steel Fléksibel Dismantling Joint

    Karbon Steel Fléksibel Dismantling Joint

    Gabungan dismanting diwangun ku awak utama, cingcin sealing, kelenjar, pipa pondok teleskopik jeung bagian utama lianna.Éta mangrupikeun produk énggal anu nyambungkeun pompa, klep sareng alat-alat sanés sareng pipa.Ieu nyambungkeun aranjeunna kana sakabeh ngaliwatan bolts pinuh, sarta ngabogaan kapindahan tangtu.Ku cara kieu, éta bisa disaluyukeun nurutkeun ukuran instalasi dina situs salila instalasi tur pamaliharaan, sarta dorong axial bisa ditransfer deui ka sakabeh pipa salila gawé.Ieu mah ngan ukur ngaronjatkeun efisiensi gawé, tapi ogé maénkeun peran pelindung tangtu pikeun numput, valves jeung alat lianna.