Palang Berulir

  • Ngajalin Threaded Crosses ASME B16.11 Kelas 2000

    Ngajalin Threaded Crosses ASME B16.11 Kelas 2000

    Katerangan Produk Salib berulir mangrupikeun jinis fitting pipa industri, anu fungsi utama nyaéta pikeun mindahkeun médium anu ngalangkungan.Dina prosés manufaktur, cross threaded bisa dibagi kana forging na casting.Forging nujul kana pemanasan, forging sarta ngabentuk kalawan ingot baja atawa buleud bar, lajeng ngarobah mesin pikeun ngolah thread;Casting nujul kana tuang ingots baja kana model opat arah sanggeus lebur lajeng cooling.Kusabab prosés manufaktur béda ...