Siku / Lengkung

  • Karbon Steel Seamless Butt Weld pipe fittings siku 45 gelar

    Karbon Steel Seamless Butt Weld pipe fittings siku 45 gelar

    Siku mangrupikeun jinis pipa anu pas pikeun sambungan.Nyambungkeun dua pipa kalayan diaméter nominal anu sami atanapi béda pikeun ngajantenkeun pipa péngkolan 90 °, 45 °, 180 ° sareng sababaraha derajat.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Stainless Steel Butt las Elbows Seamless 90 Gelar

    Stainless Steel Butt las Elbows Seamless 90 Gelar

    Siku las butt sering dianggo dina juru sistem pipa pikeun ngarobih arah pipa sareng ogé nyambungkeun pipa kalayan diaméter luar anu béda.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Karbon Steel Seamless Bw fittings siku 90 Deg

    Karbon Steel Seamless Bw fittings siku 90 Deg

    Siku Seamless mangrupikeun jinis pas pipa anu dianggo pikeun péngkolan pipa.Di antara sakabéh fittings pipe ilahar dipaké dina sistem pipe, proporsi nu panggedena, ngeunaan 80%.Sacara umum, prosés ngabentuk anu béda dipilih pikeun siku kalayan bahan anu béda sareng ketebalan témbok.Prosés ngabentuk siku mulus anu biasa dianggo ku produsén kalebet nyorong panas, stamping, ékstrusi, jsb.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Stainless Steel dilas siku Seamless 45 Gelar ANSI ASME B16.9

    Stainless Steel dilas siku Seamless 45 Gelar ANSI ASME B16.9

    Siku las butt sering dianggo dina juru sistem pipa pikeun ngarobih arah pipa sareng ogé nyambungkeun pipa kalayan diaméter luar anu béda.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Stainless Steel Short Radius siku 180 Gelar 1D

    Stainless Steel Short Radius siku 180 Gelar 1D

    Siku radius pondok hartina radius curvature tina siku hiji waktu diaméter pipa, ogé katelah 1D.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Karbon / Stainless Steel BW siku

    Karbon / Stainless Steel BW siku

    Siku las butt sering dianggo dina juru sistem pipa pikeun ngarobih arah pipa sareng ogé nyambungkeun pipa kalayan diaméter luar anu béda.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Karbon Steel Seamless Sr Short Radius Siku 180 Gelar 1D

    Karbon Steel Seamless Sr Short Radius Siku 180 Gelar 1D

    Siku radius pondok hartina radius curvature tina siku hiji waktu diaméter pipa, ogé katelah 1D.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia