Buta Flange

  • ASME B16.48 Tontonan Buta Flange Karbon Steel A105 A694 F70

    ASME B16.48 Tontonan Buta Flange Karbon Steel A105 A694 F70

    Flange buta tontonan biasana dianggo dina pipa anu diaméter pipa ageung.Dina waktos biasa, hiji tungtung flange ngeusian rohangan pikeun ngajaga pipa teu diblokir.Upami diperlukeun, éta diganti ku piring buta jeung ketebalan sarua dina tungtung séjén pikeun neukteuk off pipa nu.Hindarkeun ékspansi pipa anu dipaksa kusabab ngagantian samentawis pelat buta anu sanés, anu bakal mangaruhan sadayana sistem.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • ASMEANSI B16.5 CarbonStainless steel Buta Flange

    ASMEANSI B16.5 CarbonStainless steel Buta Flange

    Pedaran produk Flange piring buta, ngaran nyata piring buta.Ieu mangrupakeun wangun sambungan flanges.Kanyataanna, éta flange tanpa liang di tengah.Salah sahiji fungsina nyaéta pikeun meungpeuk tungtung pipa, sareng anu sanésna nyaéta pikeun ngagampangkeun ngaleungitkeun lebu dina pipa salami pangropéa.Sajauh ngeunaan pangaruh blocking, éta gaduh pangaruh anu sami sareng sirah sareng tutup.Tapi, teu aya deui jalan pikeun ngabongkar sirah, sareng piring buta flange dibenerkeun ku bol ...
  • Karbon stainless steel Gambar 8 Buta Flange

    Karbon stainless steel Gambar 8 Buta Flange

    Pelat buta dalapan angka mangrupikeun jinis bagian pipa, utamina pikeun genah pangropéa, nami dalapan angka kusabab bentuk khusus nami, satengah mangrupikeun piring buta sareng satengah nyaéta cincin beusi.Hal ieu mindeng dipaké pikeun flanges pipe nu kudu ngarobah prosés.Bahan utamana baja karbon, stainless steel, alloy, nu bisa dipilih nurutkeun kelas tekanan pipe sarta sedeng pipe.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, L/C, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.
    Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna anjeun sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.

    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • ASME B16.48 Tontonan Buta Flange Stainless Steel Flange A182 F316 304 316L

    ASME B16.48 Tontonan Buta Flange Stainless Steel Flange A182 F316 304 316L

    Piring buta tontonan nyaéta potongan pipa anu bentukna satengah piring buta sareng satengah cincin beusi.Biasana dianggo pikeun flanges pipa anu kedah ngarobih prosésna.Bahan utamina kalebet baja karbon, stainless steel sareng alloy, anu tiasa dipilih dumasar kana kelas tekanan pipa sareng sedeng pipa.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia