Tee / Palang

  • SCH60 stainless steel Seamless butt las Bw pipe fittings Crosses

    SCH60 stainless steel Seamless butt las Bw pipe fittings Crosses

    Palang las butt sering dianggo dina cabang pipa utama, anu tiasa ngawujudkeun sambungan antara pipa baja tina diaméter luar anu sami atanapi béda, ngarobih arah aliran cairan, sareng maénkeun peran alihan.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, pls kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • karbon / Stainless Steel BW Palang

    karbon / Stainless Steel BW Palang

    Palang las butt sering dianggo dina cabang pipa utama, anu tiasa ngawujudkeun sambungan antara pipa baja tina diaméter luar anu sami atanapi béda, ngarobih arah aliran cairan, sareng maénkeun peran alihan.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Karbon / Pipa Stainless Steel BW Tee

    Karbon / Pipa Stainless Steel BW Tee

    Tee las butt diwangun ku pipa utama sareng pipa cabang, sareng seueur dianggo dina sistem pipa pikeun ngangkut cairan sareng gas.Utamana dipaké pikeun ngarobah arah cairan, dipaké dina cabang tina pipa utama.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia