Ngajalin Threaded fittings

  • Forged Threaded Tee ASME B16.11 class3000 Female NPT

    Ngajalin Threaded Tee ASME B16.11 class3000 bikang NPT

    Katerangan Threaded Tee Threaded majalengka mangrupakeun jenis fittings pipe industri, sarta fungsi utamana pikeun mindahkeun médium ngaliwatan.Threaded majalengka dibagi kana forging na casting dina prosés produksi.Forging nujul kana pemanasan sarta forging kalawan ingots baja atawa bar buleud, lajeng machining threads on lathe a.Casting nujul kana lebur ingot jeung tuang kana majalengka.Saatos modél kabentuk, éta kabentuk saatos tiis.Kusabab prosés manufaktur anu béda ...
  • Stainless Steel Pipe Fittings Threaded Elbow

    Pipa stainless steel fittings Threaded siku

    Diskripsi Produk Siku berulir (ogé katelah siku berulir) nyaéta fitting pipa anu ngarobah arah pipa dina sistem pipa.Numutkeun sudut, aya 45 ° sareng 90 °, sareng siku sudut abnormal sanésna sapertos 60 ° ogé kalebet kana kabutuhan proyék.Bahan tina siku threaded nyaéta beusi tuang, stainless steel, baja alloy, beusi matak malleable, baja karbon, logam non-ferrous sarta plastik.Siku benang diwangun ku mout screw ...