Ngajalin Threaded fittings

  • Ngajalin Threaded Tee ASME B16.11 class3000 bikang NPT

    Ngajalin Threaded Tee ASME B16.11 class3000 bikang NPT

    Threaded majalengka mangrupakeun jenis fittings pipe industri, fungsi utamana pikeun ngabagi sedeng ngaliwatan.
    Standar manufaktur utama thread majalengka umumna GB / T14626, ASME B16.11, BS3799.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.
    Di antara seueur perusahaan dagang, kami mangrupikeun pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Pipa stainless steel fittings Threaded siku

    Pipa stainless steel fittings Threaded siku

    A siku threaded dina sistem pipa mangrupakeun pas pipe nu ngarobah arah pipa.Numutkeun klasifikasi Angle, sering 45 ° sareng 90 °, salian ti kabutuhan rékayasa ogé kalebet 60 ° sareng siku Angle abnormal anu sanés.Bahan siku benang nyaéta beusi tuang, stainless steel, baja alloy, beusi tuang calcined, baja karbon, logam non-ferrous sareng plastik sareng jinis anu sanés, standar anu biasa dianggo nyaéta GB / T 14383, ASME B16.11

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.
    Di antara seueur perusahaan dagang, kami mangrupikeun pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • EPDM karét fléksibel Joint Uni Threaded Connection

    EPDM karét fléksibel Joint Uni Threaded Connection

    The threaded karét gabungan lemes disebut ogé karét threaded gabungan lemes.Parameter utama sambungan fleksibel karét threaded nyaéta: panjang, réduksi radial, extension radial sareng offset horizontal.Dina premis umum karét fléksibel gabungan atawa ternary étiléna propiléna maké-tahan gabungan, palapis PTFE ditambahkeun kana luar tina gabungan PTFE dijejeran.Kasaimbangan pangropéa karét gabungan fléksibel moal corroded ku zat corrosive kayaning kuat alkali, asam kuat, alkali kuat atawa suluh kalawan suhu luhur kontinyu.The polytetrafluoroethylene palapis ieu merata anut kana rohangan jero pakakas ulah ragrag kaluar alatan flushing bahan atawa pipe manjang tur nutup, ku kituna sipat mékanis jeung téhnologis aslina tina gabungan karét teu cilaka.
  • Ngajalin Threaded Crosses ASME B16.11 Kelas 2000

    Ngajalin Threaded Crosses ASME B16.11 Kelas 2000

    Katerangan Produk Salib berulir mangrupikeun jinis fitting pipa industri, anu fungsi utama nyaéta pikeun mindahkeun médium anu ngalangkungan.Dina prosés manufaktur, cross threaded bisa dibagi kana forging na casting.Forging nujul kana pemanasan, forging sarta ngabentuk kalawan ingot baja atawa buleud bar, lajeng ngarobah mesin pikeun ngolah thread;Casting nujul kana tuang ingots baja kana model opat arah sanggeus lebur lajeng cooling.Kusabab prosés manufaktur béda ...
  • Weldolet

    Weldolet

    Weldolet
    Cabang Connection fittings (ogé katelah O'lets) mangrupakeun fittings nu nyadiakeun outlet ti pipa nu leuwih gede ka nu leuwih leutik (atawa salah sahiji ukuran sarua).Pipa utama dimana sambungan cabang dilas biasana disebut ukuran Run atanapi Header.Pipa dimana sambungan cabang nyayogikeun saluran biasana disebut ukuran Cabang atanapi Outlet.Sambungan cabang aya dina sagala ukuran, jenis, bores, sarta kelas, dina rupa-rupa stainless steel, baja karbon jeung alloy lianna.