Warta

  • Hundreds Of Container Pipe Fittings Safely Arrived In Russia During The Epidemic

    Ratusan Kelengkapan Pipa Wadahna Aman Didatangan Rusia Dina Wabah Wabah

    Salila wabah, pabrik sagemblengna pareum, pagawé digawé ti imah, lolobana logistik ditunda, sarta produk konsumén 'teu bisa ngahontal Rusia. , ngan saukur bisa smoo...
    Maca deui
  • Uses And Characteristics Of 304 Stainless Steel Pipe

    Mangpaat Jeung Ciri Pipa 304 Stainless Steel

    304 pipa stainless steel boga ciri kinerja processing alus tur kateguhan tinggi.Hal ieu loba dipaké dina industri hiasan industri jeung jati jeung kadaharan sarta industri médis ogé produksi alat-alat jeung bagian anu merlukeun kinerja komprehensif alus ...
    Maca deui
  • Genep Faktor Utama Karat Pipa Stainless Steel

    Pipa stainless steel gaduh sipat mékanis anu saé, ku kituna dianggo langkung seueur dina sababaraha industri.Naha anjeun terang genep faktor utama anu nyababkeun pipa stainless steel karat?Upami anjeun hoyong terang, hayu urang tingali sareng editor.Karat tina pipa stainless steel bisa disababkeun ku fol ...
    Maca deui
  • Ratusan Kelengkapan Pipa Wadahna Aman Didatangan Rusia Dina Wabah Wabah

    Salila wabah, pabrik sagemblengna pareum, pagawé digawé ti imah, lolobana logistik ditunda, sarta produk konsumén 'teu bisa ngahontal Rusia. , ngan saukur bisa smoo...
    Maca deui
  • Flanges kiyeu Pikeun Irigasi 12000 Potongan

    Ieu tipe flange husus, nurutkeun kana gambar disadiakeun ku customer.The flanges dipaké dina industri irigasi kudu ngaropéa, kiyeu flange mangrupakeun tipe flange husus, tapi parusahaan urang bisa rancang eta.Ieu mangrupikeun produk anu dipénta ku palanggan Yaman, anjeunna mesen sakumpulan notc ...
    Maca deui
  • DN1200 Class150 Jadi Slip-On Flange Rengse Pangiriman

    pangiriman lemes tina ngaropéa DN1200 SO produk flange, nya éta lembur gawé jeung produksi pabrik nu bisa dikirimkeun smoothly.Large-ukuran flanges pisan hésé pikeun ngahasilkeun sarta transportasi ogé hésé pisan.Nanging, perusahaan kami tetep ngirim barang lancar salami ...
    Maca deui