Warta

  • Naon widang aplikasi sareng kaunggulan tina flange beuheung?

    Flange boga kinerja komprehensif alus, ku kituna mindeng dipaké dina rékayasa kimiawi, konstruksi, suplai cai sarta drainase, minyak bumi, industri lampu jeung beurat, refrigeration, sanitasi, plumbing, panyalindungan seuneu, kakuatan, aerospace, shipbuilding jeung widang rékayasa lianna. pipah...
    Maca deui
  • Sabaraha ukuran anu dilaksanakeun pikeun ngajaga flanges baja karbon?

    Flanges baja karbon anu loba dipaké dina aplikasi sapopoé, kalawan jumlah badag pamakéan sarta konsumsi gancang.Ku alatan éta, pangropéa biasa tina flanges baja karbon kudu boga aturan nu tangtu pikeun ngajaga kualitas flanges baja karbon saloba mungkin tur ningkatkeun efisiensi gawé.Hayu atuh bagikeun w...
    Maca deui
  • Pangaweruh umum ngeunaan pipa stainless steel.

    Pipa baja seamless stainless steel mangrupakeun jenis baja strip kerung, nu tahan ka média corrosive lemah kayaning hawa, uap jeung cai jeung média corrosive kimiawi kayaning asam, alkali jeung uyah.Ieu bisa dipaké pikeun sajumlah badag pipa dipaké pikeun conveying cairan, kayaning minyak, gas alam, ...
    Maca deui
  • Naon bédana antara selang logam stainless steel sareng bellows stainless steel?

    The stainless steel ngaliwatan-logam selang dijieunna tina stainless steel sarta bahan pipa corrugated sarta dijieunna tina sababaraha atawa lapisan kadua kawat baja atawa kawat bolong casing, kalawan sendi atawa flanges dina dua sisi.Hal ieu dianggo pikeun 240 potongan listrik pangaruh médan tina média anu béda dina prosés ...
    Maca deui
  • ciri kinerja béda tina bellows compensator na selang logam.

    Dinten ieu, kuring baris némbongkeun Anjeun ciri kinerja béda compensator bellows na selang logam.1. Diaméter compensator bellows bisa dibédakeun tina selang logam teu ngaleuwihan 600mm, sedengkeun diaméter badag tina compensator bellows nyaeta 7000mm, nu bisa pro ...
    Maca deui
  • Bedana kinerja utama jeung kamiripan antara selang logam jeung bellows compensator?

    Ngan tightness hawa leuwih hade tinimbang selang logam.Kusabab bellows dijieunna tina bahan integral, sarta selang logam mangrupa unsur fléksibel tatu ku pita stainless steel, aya inevitably masalah leakage hawa slight.Sanajan kitu, ku kamajuan sinambung téhnologi selang logam, hawa tightne na ...
    Maca deui
  • Naon bédana antara flange las stop kontak sareng flange las butt?

    Socket las sareng butt las mangrupikeun bentuk sambungan las umum tina flange sareng pipa.Socket welding nyaeta nyelapkeun pipa kana flange lajeng weld, sedengkeun butt welding nyaeta mun butt weld pipa jeung beungeut butt.Weld stop kontak tina flange las stop kontak teu tiasa tunduk kana radiograp ...
    Maca deui
  • Hiji Bubuka tina ngabongkar Joint

    Perkenalan Dismantling Joint nujul kana gabungan kompensasi pipa, anu mangrupikeun produk anyar anu nyambungkeun pompa, klep, pipa sareng alat-alat sanés sareng pipa.Ieu disambungkeun ku bolts sangkan sakabéhna sarta ngabogaan kapindahan tangtu.Ieu dibagi kana tipe AY kelenjar ékspansi gabungan ...
    Maca deui
  • Naon anu anjeun terang ngeunaan EPDM?

    Bubuka EPDM EPDM mangrupakeun terpolymer of étiléna, propiléna jeung non-conjugated dienes, nu dimimitian produksi komérsial di 1963. Konsumsi taunan dunya nyaéta 800000 ton.Karakteristik utama EPDM nyaéta résistansi oksidasi anu unggul, résistansi ozon sareng résistansi korosi ...
    Maca deui
  • Naon anu anjeun terang ngeunaan PTFE?

    Naon PTFE?Polytétrafluoroethylene (PTFE) nyaéta jenis polimér polimérisasi jeung tetrafluoroethylene salaku monomér.Cai mibanda panas alus teuing jeung lalawanan tiis sarta bisa dipaké pikeun lila di dikurangan 180 ~ 260 º C. Bahan ieu boga ciri résistansi asam, résistansi alkali jeung nolak ...
    Maca deui
  • Sababaraha istilah dagang anu biasa dianggo dina perdagangan

    Dina Aturan Umum 2020 pikeun Interprétasi Sarat Perdagangan, istilah dagang dibagi kana 11 istilah: EXW, FOB, FAS, FCA, CFR, CIF, CPT, CIP, DAP, DPU, DDP, jsb. Artikel ieu ngenalkeun sababaraha istilah dagang. anu remen dipake.FOB-Free on Board FOB mangrupikeun salah sahiji ter ...
    Maca deui
  • Beda Antara FF Flange na RF Flange Sealing Surface

    Aya tujuh rupa permukaan flange sealing: FF raray pinuh, raray diangkat RF, raray diangkat M, raray kerung FM, raray tenon T, raray alur G, sarta ring raray gabungan RJ.Di antarana, pesawat pinuh FF jeung gilig RF loba dipaké, ngarah diwanohkeun tur dibédakeun dina jéntré.FF raray pinuh The cont...
    Maca deui
  • Hiji Perkenalan pikeun Concentric Reducer

    Reducer anu pusatna aya dina garis lempeng disebut réduksi konsentris.Prosés ngabentuk nu ilahar dipaké nyaéta ngurangan, ngembangna atawa ngurangan tambah ngembangna, sarta stamping ogé bisa dipaké pikeun ngurangan pipa tina spésifikasi nu tangtu.Spésifikasi produk: 3/4 "X 1/2" - 48 &...
    Maca deui
  • Hiji Perkenalan pikeun Reducer saendeng

    Reducer saendeng ngarujuk kana réduksi anu pusatna henteu dina garis lempeng anu sami.Fungsina nyaéta pikeun nempel kana témbok atanapi nempel kana taneuh pikeun jalan pipa tanpa ngeusian rohangan, sareng éta nyambungkeun dua pipa kalayan diaméter anu béda pikeun ngarobih aliran.Spésifikasi produk: 3/4 ...
    Maca deui
  • Naon anu anjeun terang ngeunaan Reducer?

    Reducer mangrupakeun salah sahiji fittings pipe kimiawi, nu dipaké pikeun nyambungkeun dua diaméter pipe béda.Éta ogé tiasa dibagi kana réduksi konsentris sareng réduksi saendeng.Bahan Reducer: kalebet réduksi stainless steel, réduksi baja alloy sareng karbon ...
    Maca deui
  • Klasifikasi sendi ékspansi

    Sendi ékspansi ngawengku rupa-rupa bentuk: sendi ékspansi karét, sendi ékspansi logam jeung ngabongkar Klasifikasi Joint dumasar struktur.1. Tipe tunggal gabungan ékspansi biasa (1) Tipe tunggal gabungan ékspansi biasa kalawan rod dasi: dipaké pikeun nyerep kapindahan gurat jeung kapindahan axial ...
    Maca deui
  • Naon anu anjeun terang ngeunaan Spectacle Blind?

    Piring buta tontonan dingaranan bentukna sapertos "8", anu tiasa dianggo pikeun ngasingkeun atanapi nyambungkeun sistem pipa.Buta tontonan nyaéta pelat baja kalayan ketebalan tetep dibagi jadi dua cakram.Dua cakram dihubungkeun ku baja datar, salah sahijina nyaéta padet ...
    Maca deui
  • Bédana antara bellows na compensators

    Katerangan Produk: Bellows Corrugated pipe (Bellows) nujul kana unsur sensing elastis tubular disambungkeun ku tilepan lambar corrugated sapanjang arah tilepan, nu mangrupakeun tekanan ukur unsur elastis dina alat ukur tekanan.Ieu mangrupakeun cylindrical témbok ipis corrugated ...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina slip on las flange kalawan beuheung pikeun pamakéan industri.

    Hubbed slip on flange mangrupikeun jinis flange, anu seueur dianggo dina industri mékanis sareng parantos dipuji ku pangguna.Artikel ieu bakal masihan anjeun bubuka detil rupa sababaraha kaunggulan tina slip beuheung on flange las dina aplikasi industri pikeun Pilihan anjeun sarta rujukan: 1. Salaku ...
    Maca deui
  • Fitur Produk High Tekanan Flange

    Flange tekanan tinggi dianggo pikeun nyambungkeun pipa atanapi alat anu tekananna langkung luhur tibatan 10MPa.Ayeuna, utamana ngawengku flange-tekanan tinggi tradisional jeung-tekanan tinggi diri tightening flange.Flange Tekanan Tinggi Tradisional Tinjauan Flange Tekanan Tinggi Tradisional The hig tradisional ...
    Maca deui
  • Metoda ngawarnaan flange stainless steel

    Aya lima métode ngawarnaan pikeun flanges stainless steel: 1. Métode ngawarnaan oksidasi kimiawi;2. Métode ngawarnaan oksidasi éléktrokimia;3. Métode ngawarnaan déposisi ion oksida;4. Métode ngawarnaan oksidasi suhu luhur;5. Gas fase cracking metoda ngawarnaan.Tinjauan ringkes ngeunaan ...
    Maca deui
  • Popularisasi Élmu Karbon Steel Siku

    Siku baja karbon mangrupikeun jinis siku baja karbon anu dikubur langsung tina dénsitas tinggi poliétilén luar palapah poliuretan palastik, anu raket digabungkeun sareng siku panyaluran sedeng, sarung luar poliétilén dénsitas luhur, sareng stee karbon busa kaku polyurethane. ..
    Maca deui
  • Thread Tee Patali Bubuka singket

    Tee mangrupakeun jenis pipa pas dipaké pikeun cabang pipa, nu bisa dibagi kana diaméter sarua jeung ngurangan diaméterna.The nozzle tungtung tees diaméterna sarua ukuranana sarua;Ngurangan tee hartina ukuran nozzle pipe utama sarua, sedengkeun ukuran nozzle pipe cabang leuwih leutik tha ...
    Maca deui
  • Socket Weld Flanges sareng Kumaha Éta Dilas?

    Penjelasan produk dasar: Socket las flange mangrupakeun flange kalawan hiji tungtung dilas kana pipa baja jeung tungtung séjén bolted.Bentuk permukaan sealing kaasup raray diangkat (RF), raray gilig kerung (MFM), tenon jeung beungeut alur (TG) jeung beungeut gabungan (RJ) Bahan dibagi kana: 1. Karbon Steel: ASTM ...
    Maca deui
  • Ukuran standar siku sareng kelas séri ketebalan témbok

    Tipe Kode Kategori 45 deg siku radius panjang 45E (L) siku radius panjang 90E (L) pondok radius 90E (S) panjang radius Ngurangan diaméterna 90E (L) R 180 deg siku radius panjang 180E (L) pondok radius 180E (S) Reducing konsentris gabungan R(C) Reducer eccentric R(E) Tee sarua T(S) ngurangan dia...
    Maca deui
  • Naon bédana antara siku anu dilas sareng siku anu mulus?

    Beda antara siku dilas jeung siku seamless nyaeta butt dilas siku boga dua welds, siku dilas lempeng boga hiji weld, sarta siku seamless teu boga weld.1. Bedana penampilan Beda antara siku seamless na siku dilas nyaeta naha aya weld.Salaku tambahan, ketebalan ...
    Maca deui
  • Naon kamiripan sareng bédana antara siku radius panjang sareng siku radius pondok?

    Elbows mangrupakeun fittings dipaké pikeun ngarobah arah pipa dina sistem piping.Sudut siku umum bisa dibagi kana 45 °, 90 ° jeung 180 °.Sajaba ti éta, nurutkeun kaayaan sabenerna, bakal aya sudut séjén elbows, kayaning 60 °;Numutkeun bahan tina siku, éta bisa dibagi kana st ...
    Maca deui
  • Pamakéan sarta Pangropéa of Stainless Steel Flange

    Flange stainless steel mangrupikeun bagian penting tina fungsi sambungan pipa, seueur jinis, standarna rumit.Kusabab résistansi karat anu kuat sareng résistansi korosi, éta maénkeun peran panyambung dina pipa.Ku alatan éta, ciri utama flange stainless steel nyaéta ...
    Maca deui
  • Standar Jepang SS400 sareng standar nasional Q235 naon bédana?

    SS400 mangrupikeun metode nyirian bahan baja Jepang sareng standar pengadilan.Baja struktural dina standar asing sering digolongkeun dumasar kana kakuatan tarik, sapertos SS400 (ditandaan sapertos kitu di Jepang), dimana 400 ngagambarkeun σ Nilai minimum b nyaéta 400MP.Refer baja kakuatan ultra luhur ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih gabungan ékspansi logam jeung gabungan ékspansi karét?

    Ayeuna, aya dua jenis utama sambungan ékspansi: sendi ékspansi karét sarta gabungan ékspansi corrugated logam.Kalayan ngarujuk kana kaayaan kerja sareng aplikasi anu béda, kaunggulan sareng kalemahan sambungan ékspansi karét sareng sambungan ékspansi corrugated logam dibandingkeun ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2