SW Palang

  • Socket Las Palang

    Socket Las Palang

    Palang las stop kontak nyaéta pas pipa anu diwangun ku spigot, stop kontak, bagian bending, stop kontak sareng elemen sanésna sareng dianggo pikeun ngarobih arah pipa.
  • Stainless Steel ngajalin stop kontak las pas Palang

    Stainless Steel ngajalin stop kontak las pas Palang

    Perkenalan Produk Palang stop kontak diwangun ku stop kontak, stop kontak, bagian bending, stop kontak, jeung sajabana, nu dicirikeun ku ayana stop kontak dina stop kontak, jeung stop kontak jeung stop kontak masing-masing lokasina di duanana tungtung. bagian bending.Dina sistem perpipaan, salib stop kontak mangrupikeun pas anu ngarobih arah pipa.Bahan tina stop kontak cross kaasup beusi tuang, stainless steel, alloy steel, beusi castable, baja karbon, logam nonferrous sarta plastik.Anu utama ...