Joint fléksibel

  • Rubber Expansion Joint

    Karét ékspansi Joint

    Sambungan ékspansi karét mangrupikeun panyambung fleksibel anu didamel tina elastomer alami sareng / atanapi sintétik sareng lawon, upami diperyogikeun, tulangan logam internal dirancang pikeun masihan relief setrés dina sistem pipa kusabab gerakan termal sareng geter mékanis.
  • Metal Bellows

    Bellows logam

    A gabungan ékspansi logam ieu fabricated item pikeun dipasangan kana pipa pikeun nyerep gerakan di na
    Angkatan dieksekusi dina pipa.A lambar logam digulung kana silinder sarta kelim dilas ngagunakeun
    prosés las GTAW (TIG).Convolution (corrugations) kabentuk kana témbok unsur.
    Unsur-unsurna tiasa tunggal atanapi multi-lapis.Sambungan diwangun ku unsur gabungan ékspansi logam
    Kalayan flanges atanapi pipa las tungtung dipasang pikeun mempermudah bolting atanapi las gabungan kana pipa.
    Alat kontrol anu biasa disebut hardware di industri, tiasa dipasang pikeun ngontrol arah
    Jeung jumlah gerakan nu bellows achieves.
  • Rubber Bellows Expansion Joints DN25-DN3000 EPDM PTFE

    Karét Bellows ékspansi Sendi DN25-DN3000 EPDM PTFE

    Sendi ékspansi bellows karét ogé dingaranan sendi karét fléksibel, aranjeunna diwangun ku hiji bellow karét sareng dua flanges.Aya dua jenis sambungan karét fléksibel: floating flanged jeung karét dijejeran.Aya sababaraha jinis bahan palapis pikeun bellows karét: EPDM, Hypalon (CSM), NR (Karét Alam), NBR, SBR, Neoprene (Nitrilr karét), VITON.
  • Bellows compensator Expansion Joint DN20-DN3000

    Bellows compensator ékspansi Joint DN20-DN3000

    Bellows Expansion Joints anu gede pikeun nampung axial, gerakan gurat jeung sudut pikeun Asép Sunandar Sunarya-rupa aplikasi piping.
    Pamakéan gabungan ékspansi dipikabutuh pikeun ampir sakabéh aplikasi industri dina poé modern.
  • Carbon Steel Flexible Dismantling Joint

    Karbon Steel Fléksibel Dismantling Joint

    The dismanting gabungan diwangun ku awak utama, ring sealing, kelenjar, pipa pondok teleskopik jeung bagian utama lianna.Éta mangrupikeun produk énggal anu nyambungkeun pompa, klep sareng alat-alat sanés sareng pipa.Ieu nyambungkeun aranjeunna kana sakabeh ngaliwatan bolts pinuh, sarta ngabogaan kapindahan tangtu.Ku cara kieu, éta bisa disaluyukeun nurutkeun ukuran instalasi dina situs salila instalasi tur pamaliharaan, sarta dorong axial bisa ditransfer deui ka sakabeh pipa salila gawé.Ieu mah ngan ukur ngaronjatkeun efisiensi gawé, tapi ogé maénkeun peran pelindung tangtu pikeun numput, valves jeung alat lianna.