Joint fléksibel

  • Tunggal Sphere karét Joints fléksibel

    Tunggal Sphere karét Joints fléksibel

    Ngaran produk: Sambungan ékspansi karét / Sendi Fleksibel Karét Sphere Tunggal
    bahan produk: baja karbon atawa stainless steel sarta bahan alus lianna
    Model produk: sababaraha model sadia
    Kaunggulan produk: produksi jeung suplai di pabrik urang sorangan, kalawan kualitas dijamin.

    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Ganda Sphere Metal Joints fléksibel

    Ganda Sphere Metal Joints fléksibel

    Perkenalan Produk Bola ganda gabungan karét fléksibel diwangun ku bal karét sareng flange tungtung.Bola karét didamel tina karét alam sareng vulkanisasi ari nilon.Bisa nyaluyukeun bahan tina bal karét nurutkeun kaayaan lingkungan sabenerna pipa, ku kituna pikeun maksimalkeun pungsi tina gabungan karét.Industri gabungan karét geus teu bisa dipisahkeun tina ngembangkeun industri pipa saprak mecenghulna.Sambungan karét mangrupikeun produk anu teu tiasa dihindari ...
  • Stainless Steel fléksibel selang bolong SS321 Metal Bellows Compensator

    Stainless Steel fléksibel selang bolong SS321 Metal Bellows Compensator

    selang logam mangrupa komponén penting dina pipa nyambungkeun pakakas industri modern.hoses logam dipaké salaku kawat sarta tabung panyalindungan kabel pikeun kawat, kabel, sinyal instrumen otomatis tur hoses pancuran sipil, kalawan spésifikasi mimitian ti 3mm mun 150mm.Selang logam diaméterna leutik (diaméter jero: 3mm-25mm) utamana dipaké pikeun panangtayungan garis sensing of precision pangawasa optik jeung garis sensor industri.
  • Bellows karét ékspansi sendi karét dijejeran diaméterna badag DN900 FF

    Bellows karét ékspansi sendi karét dijejeran diaméterna badag DN900 FF

    sendi ékspansi karét bisa ngurangan Geter jeung noise ku kahadéan tina élastisitas tinggi, perméabilitas hawa tinggi, résistansi sedeng, résistansi cuaca, résistansi radiasi jeung kaunggulan sejenna karét, sarta bisa ngimbangan ékspansi termal jeung kontraksi tiis disababkeun ku parobahan suhu, nu loba dipaké. dina sagala rupa sistem pipa.
  • Karét Dijejeran Diaméterna Besar DN900 Karét Ékspansi Sendi RF Ngambang Tipe

    Karét Dijejeran Diaméterna Besar DN900 Karét Ékspansi Sendi RF Ngambang Tipe

    sendi ékspansi karét bisa ngurangan Geter jeung noise ku kahadéan tina élastisitas tinggi, perméabilitas hawa tinggi, résistansi sedeng, résistansi cuaca, résistansi radiasi jeung kaunggulan sejenna karét, sarta bisa ngimbangan ékspansi termal jeung kontraksi tiis disababkeun ku parobahan suhu, nu loba dipaké. dina sagala rupa sistem pipa.Diaméterna badag DN900 RF
  • Karét Bellows ékspansi sendi DN32-DN3200 EPDM

    Karét Bellows ékspansi sendi DN32-DN3200 EPDM

    Sendi ékspansi bellows karét ogé dingaranan sendi karét fléksibel, aranjeunna diwangun ku hiji bellow karét sareng dua flanges.Aya dua jenis sambungan karét fléksibel: floating flanged jeung karét dijejeran.Aya rupa-rupa bahan palapis pikeun bellows karét: EPDM, Hypalon (CSM), NR (Karét Alam), NBR, SBR, Neoprene (Nitrilr karét), VITON.
  • Stainless Steel karét Bellows ékspansi sendi karét Panyambung EPDM

    Stainless Steel karét Bellows ékspansi sendi karét Panyambung EPDM

    sendi ékspansi karét bisa ngurangan Geter jeung noise ku kahadéan tina élastisitas tinggi, perméabilitas hawa tinggi, résistansi sedeng, résistansi cuaca, résistansi radiasi jeung kaunggulan sejenna karét, sarta bisa ngimbangan ékspansi termal jeung kontraksi tiis disababkeun ku parobahan suhu, nu loba dipaké. dina sagala rupa sistem pipa.
  • Metal Bellows compensator ékspansi gabungan

    Metal Bellows compensator ékspansi gabungan

    A gabungan ékspansi logam ieu fabricated item pikeun dipasangan kana pipa pikeun nyerep gerakan di na
    Angkatan dieksekusi dina pipa.A lambar logam digulung kana silinder sarta kelim dilas ngagunakeun
    prosés las GTAW (TIG).Convolution (corrugations) kabentuk kana témbok unsur.
    Unsur-unsurna tiasa tunggal atanapi multi-lapis.Sambungan diwangun ku unsur gabungan ékspansi logam
    Kalayan flanges atanapi pipa las tungtung dipasang pikeun mempermudah bolting atanapi las gabungan kana pipa.
    Alat kontrol anu biasa disebut hardware di industri, tiasa dipasang pikeun ngontrol arah
    Jeung jumlah gerakan nu bellows achieves.
  • Karét fléksibel ékspansi Joint kalawan flange galvanized

    Karét fléksibel ékspansi Joint kalawan flange galvanized

    Sambungan ékspansi karét mangrupikeun panyambung fleksibel anu didamel tina elastomer alami sareng / atanapi sintétik sareng lawon, upami diperyogikeun, tulangan logam internal dirancang pikeun nyayogikeun setrés dina sistem pipa kusabab gerakan termal sareng geter mékanis.
  • Bellows compensator ékspansi Joint DN20-DN3000

    Bellows compensator ékspansi Joint DN20-DN3000

    Bellows Expansion Joints anu gede pikeun nampung axial, gerakan gurat jeung sudut pikeun Asép Sunandar Sunarya-rupa aplikasi piping.
    Pamakéan gabungan ékspansi dipikabutuh pikeun ampir kabéh aplikasi industri dina poé modern.
  • Karbon Steel Fléksibel Dismantling Joint

    Karbon Steel Fléksibel Dismantling Joint

    Gabungan dismanting diwangun ku awak utama, cingcin sealing, kelenjar, pipa pondok teleskopik jeung bagian utama lianna.Éta mangrupikeun produk énggal anu nyambungkeun pompa, klep sareng alat-alat sanés sareng pipa.Ieu nyambungkeun aranjeunna kana sakabeh ngaliwatan bolts pinuh, sarta ngabogaan kapindahan tangtu.Ku cara kieu, éta bisa disaluyukeun nurutkeun ukuran instalasi dina situs salila instalasi tur pamaliharaan, sarta dorong axial bisa ditransfer deui ka sakabeh pipa salila gawé.Ieu mah ngan ukur ngaronjatkeun efisiensi gawé, tapi ogé maénkeun peran pelindung tangtu pikeun numput, valves jeung alat lianna.