Slip Dina Plate Flange kalawan pe pipe-ANSI B16.5

Katerangan pondok:

Lempeng datar dilas flange cocog pipe pe nyaeta metoda collocation loba dipaké dina pamakéan plat datar dilas flange.

ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
pamayaran: T/T, LIC, PayPal
Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
Sampel Saham Gratis & Sadia

Rincian produk

Bungkusan & Pangiriman

Kaunggulan

Jasa

FAQ

Tag produk

Panjelasan Produk

Slip Dina Plate Flangecocog pikeun sambungan pipa baja kalayan tekanan nominal teu ngaleuwihan 2.5MPa.Beungeut sealing of flange dilas datar bisa dijieun kana lemes, kerung jeung gilig na tenon tipe tilu.Aplikasi tina flange las datar lemes leuwih badag.Ieu utamana dipaké dina kasus kaayaan sedeng sedeng, kayaning tekanan low hawa dikomprés unpurified sarta tekanan low sirkulasi cai.Kauntungannana nyaéta hargana langkung mirah

Kusabab kinerja komprehensif hade flange las datar, éta loba dipaké dina industri kimia, konstruksi, suplai cai, drainase, minyak bumi, industri lampu jeung beurat, katirisan, kaséhatan, plumbing, seuneu, kakuatan, aerospace, shipbuilding jeung rékayasa dasar lianna. .
Welding formulir: plat datar las flange nyaeta nyelapkeun pipe kanaflangengalas

Pipa poliétilén (pipa PE) dianggo dina rupa-rupa daérah.Pipa suplai cai sareng pipa gas mangrupikeun dua pasar aplikasi panggedéna.
résin pe, dijieunna tina monomér étiléna polimérisasi, alatan kaayaan polimérisasi béda kayaning tekanan sarta suhu salila polimérisasi, tiasa didapet kalawan kapadetan béda résin, jadi aya poliétilén dénsitas luhur, poliétilén dénsitas sedeng jeung poliétilén low density.Dina ngolah tipena béda pipa pe, nurutkeun kaayaan aplikasi béda, seleksi résin kelas mah béda, sarta sarat extruder na paeh oge béda.

Fitur Produk Pipa PE

■ kinerja sanitasi Alus: euweuh penstabil uyah logam beurat ditambahkeun salila ngolah pipe pe, sarta bahan anu non-toksik, euweuh lapisan skala na euweuh beternak baktéri, nu ogé bisa ngajawab polusi sekundér cai nginum urban.
■ lalawanan korosi alus teuing: Salian sababaraha oksidan kuat, bisa nolak erosi tina rupa-rupa média kimia;Taya korosi éléktrokimia.
■ hirup layanan Long: dina hawa dipeunteun sarta kaayaan tekanan, pipa pe bisa aman dipaké pikeun leuwih ti 50 taun.
■ Résistansi dampak alus: kateguhan pipa pe, kakuatan dampak tinggi, objék beurat langsung dipencet ngaliwatan pipa, moal ngakibatkeun beubeulahan pipe.
■ kinerja sambungan dipercaya: Kakuatan ngalembereh panas atawa panganteur listrik ngalembereh pipe pe leuwih luhur batan awak pipe, sarta gabungan moal dipegatkeun alatan gerakan taneuh atawa beban hirup.
■ kinerja konstruksi Alus: pipe lampu, prosés las basajan, konstruksi merenah, ongkos proyék sakabéh low.

Kumaha Flange Nyambung ka Pipa PE?

■ Sambungkeun tungtung datar tina konektor flange kalawan pipa nurutkeun sarat lebur panas.
■ plat Flange kudu dijieun tina flange baja, sarta sanggeus perlakuan anti korosi.
■ Selapkeun plat flange (tekanan deui looper flange) kana tungtung leungeun baju flange poliétilén disambungkeun.
■ Liang screw dina dua flanges kudu di tengah, beungeut flange kudu sarua jeung silih, liang screw kudu loyog jeung diaméter baud, panjang baud kudu konsisten, jeung nut kudu sarua. sisi.

Parameter Data

板式平焊法兰配PE管尺寸表DN150-6-Kelas150-Pelat-Stainless-Steel-Flange


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kantong nyusut–> 2. Kotak Leutik–> 3. Karton–> 4. Kasus Plywood Kuat

    Salah sahiji gudang urang

    pakét (1)

    Ngamuat

    pakét (2)

    Bungkusan & Pangiriman

    16510247411

     

    pabrik 1.Profesional.
    2.Trial pesenan anu ditarima.
    3.Flexible tur merenah jasa logistik.
    4. harga kalapa.
    5.100% nguji, mastikeun sipat mékanis
    6. nguji profésional.

    1.We bisa ngajamin bahan pangalusna nurutkeun cutatan patali.
    2.Test dipigawé dina unggal pas saméméh pangiriman.
    3.All bungkusan anu adaptasi pikeun kiriman.
    4. Komposisi kimia bahan saluyu sareng standar internasional sareng standar lingkungan.

    A) Kumaha carana abdi tiasa langkung rinci ngeunaan produk anjeun?
    Anjeun tiasa ngirim surelek ka alamat surélék urang.Urang baris nyadiakeun katalog jeung gambar produk urang pikeun reference.We Anjeun ogé bisa nyadiakeun fittings pipe, baud jeung nut, gaskets jsb Urang Tujuan jadi panyadia solusi sistem piping Anjeun.

    B) Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel?
    Upami anjeun peryogi, kami bakal nawiskeun anjeun conto gratis, tapi para nasabah anyar diperkirakeun mayar biaya ekspres.

    C) Naha anjeun nyayogikeun bagian anu ngaropéa?
    Leres, anjeun tiasa masihan kami gambar sareng kami bakal ngahasilkeun sasuai.

    D) Ka nagara mana anjeun parantos nyayogikeun produk anjeun?
    Kami parantos nyayogikeun ka Thailand, Cina Taiwan, Vietnam, India, Afrika Kidul, Sudan, Peru, Brazil, Trinidad sareng Tobago, Kuwait, Qatar, Sri Lanka, Pakistan, Romania, Perancis, Spanyol, Jérman, Bélgia, Ukraina jsb. (Angka di dieu ngan kaasup konsumén urang dina panganyarna 5 taun.).

    E) Abdi henteu tiasa ningali barang atanapi nyabak barang, kumaha carana abdi tiasa nungkulan résiko?
    Sistem manajemen kualitas kami saluyu sareng sarat ISO 9001: 2015 diverifikasi ku DNV.Kami leres pisan amanah anjeun.Urang tiasa nampi pesenan sidang pikeun ningkatkeun kapercayaan silih.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami