Flange Ulir

  • ASME B16.5 CarbonStainless Steel Threaded Flange

    ASME B16.5 CarbonStainless Steel Threaded Flange

    Katerangan Produk Flange Threaded nujul kana jenis flange anu ngagunakeun benang pikeun nyambungkeun sareng pipa.Flange Threaded mangrupakeun jenis flange non-las, nu ngolah liang jero flange kana threads pipe, sarta ieu loyog jeung pipe threaded pikeun ngawujudkeun sambungan.Dibandingkeun jeung flange las datar atawa flange las butt, anu flange threaded boga ciri instalasi merenah tur pamaliharaan, sarta bisa dipaké dina sababaraha pipelines mana las teu ...