Flange Ulir

  • ASME B16.5 Karbon stainless steel Threaded Flange

    ASME B16.5 Karbon stainless steel Threaded Flange

    A flange threaded mangrupakeun flange disambungkeun jeung pipa ku thread a.Desain, nurutkeun perlakuan flange leupas.Kauntungannana nyaeta aya teu kudu weld, deformasi flange dina silinder atawa pipe dihasilkeun torsi tambahan leutik.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia