Metal ékspansi Joint

  • Ganda Sphere Metal Joints fléksibel

    Ganda Sphere Metal Joints fléksibel

    Perkenalan Produk Bola ganda gabungan karét fléksibel diwangun ku bal karét sareng flange tungtung.Bola karét didamel tina karét alam sareng vulkanisasi ari nilon.Bisa nyaluyukeun bahan tina bal karét nurutkeun kaayaan lingkungan sabenerna pipa, ku kituna pikeun maksimalkeun pungsi tina gabungan karét.Industri gabungan karét geus teu bisa dipisahkeun tina ngembangkeun industri pipa saprak mecenghulna.Sambungan karét mangrupikeun produk anu teu tiasa dihindari ...
  • Stainless Steel fléksibel selang bolong SS321 Metal Bellows Compensator

    Stainless Steel fléksibel selang bolong SS321 Metal Bellows Compensator

    selang logam mangrupa komponén penting dina pipa nyambungkeun pakakas industri modern.hoses logam dipaké salaku kawat sarta tabung panyalindungan kabel pikeun kawat, kabel, sinyal instrumen otomatis tur hoses pancuran sipil, kalawan spésifikasi mimitian ti 3mm mun 150mm.Selang logam diaméterna leutik (diaméter jero: 3mm-25mm) utamana dipaké pikeun panangtayungan garis sensing of precision pangawasa optik jeung garis sensor industri.
  • Metal Bellows compensator ékspansi gabungan

    Metal Bellows compensator ékspansi gabungan

    A gabungan ékspansi logam ieu fabricated item pikeun dipasangan kana pipa pikeun nyerep gerakan di na
    Angkatan dieksekusi dina pipa.A lambar logam digulung kana silinder sarta kelim dilas ngagunakeun
    prosés las GTAW (TIG).Convolution (corrugations) kabentuk kana témbok unsur.
    Unsur-unsurna tiasa tunggal atanapi multi-lapis.Sambungan diwangun ku unsur gabungan ékspansi logam
    Kalayan flanges atanapi pipa las tungtung dipasang pikeun mempermudah bolting atanapi las gabungan kana pipa.
    Alat kontrol anu biasa disebut hardware di industri, tiasa dipasang pikeun ngontrol arah
    Jeung jumlah gerakan nu bellows achieves.
  • Bellows compensator ékspansi Joint DN20-DN3000

    Bellows compensator ékspansi Joint DN20-DN3000

    Bellows Expansion Joints anu gede pikeun nampung axial, gerakan gurat jeung sudut pikeun Asép Sunandar Sunarya-rupa aplikasi piping.
    Pamakéan gabungan ékspansi dipikabutuh pikeun ampir kabéh aplikasi industri dina poé modern.