Metal ékspansi Joint

  • Metal Bellows

    Bellows logam

    A gabungan ékspansi logam ieu fabricated item pikeun dipasangan kana pipa pikeun nyerep gerakan di na
    Angkatan dieksekusi dina pipa.A lambar logam digulung kana silinder sarta kelim dilas ngagunakeun
    prosés las GTAW (TIG).Convolution (corrugations) kabentuk kana témbok unsur.
    Unsur-unsurna tiasa tunggal atanapi multi-lapis.Sambungan diwangun ku unsur gabungan ékspansi logam
    Kalayan flanges atanapi pipa las tungtung dipasang pikeun mempermudah bolting atanapi las gabungan kana pipa.
    Alat kontrol anu biasa disebut hardware di industri, tiasa dipasang pikeun ngontrol arah
    Jeung jumlah gerakan nu bellows achieves.
  • Bellows compensator Expansion Joint DN20-DN3000

    Bellows compensator ékspansi Joint DN20-DN3000

    Bellows Expansion Joints anu gede pikeun nampung axial, gerakan gurat jeung sudut pikeun Asép Sunandar Sunarya-rupa aplikasi piping.
    Pamakéan gabungan ékspansi dipikabutuh pikeun ampir sakabéh aplikasi industri dina poé modern.