Stop kontak-las Flange

  • ASME / ANSI B16.5 stainless / Karbon Steel stop kontak Las Flange

    ASME / ANSI B16.5 stainless / Karbon Steel stop kontak Las Flange

    Jenis: socket weld flange/
    Lead Time: Gumantung kana kuantitas /
    Est.Waktos (dinten): 7 Pikeun dirundingkeun/
    Kustomisasi: Tampa/
    Logo ngaropéa(Pesanan Min.: 1 Potongan)/
    Bungkusan khusus (Pesanan Min.: 1 Potongan)/
    Pengiriman barang: Rojongan Express · Angkutan Laut · Angkutan darat · Angkutan Udara

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia