SW Tée

  • High Pressure Forged Socket Welding Tee

    Tekanan tinggi ngajalin stop kontak las Tee

    Socket dilas majalengka mangrupakeun pipa tekanan tinggi pas dipaké dina sagala rupa prosés produksi industri.Biasana dianggo pikeun ngangkut média anu teu kabakar, média beracun atanapi mahal sareng 300PSI ka 600PSI uap, atanapi ngan ukur nyambung sareng pipa ASME.