Kompensator

  • Compensator Sleeve Nozzle sareng Flange Signle Way

    Compensator Sleeve Nozzle sareng Flange Signle Way

    Compensator leungeun baju, disebut gabungan ékspansi tubular, mangrupakeun alat santunan pikeun pipelines cairan termal.Ieu utamana dipaké pikeun nyerep tur santunan tina axial ékspansi ékspansi termal sanggeus pamasangan bantu tina pipelines linier.Ieu mangrupakeun compensator langsung dipasang dina sagala pipa conveying non corrosive cairan unidirectional atanapi multi-arah.Compensator tipe leungeun baju Hal ieu loba dipaké dina pipa transmisi pemanasan urban, metallurgy, pertambangan, pembangkit listrik, pétrokimia, konstruksi jeung industri lianna.Ieu utamana diwangun ku leungeun baju (tube inti), cangkang, bahan sealing, jsb.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Sambungan ékspansi pikeun Pipa Pemanasan

    Sambungan ékspansi pikeun Pipa Pemanasan

    Compensator leungeun baju, disebut gabungan ékspansi tubular, mangrupakeun alat santunan pikeun pipelines cairan termal.Ieu utamana dipaké pikeun nyerep tur santunan tina axial ékspansi ékspansi termal sanggeus pamasangan bantu tina pipelines linier.Ieu mangrupakeun compensator langsung dipasang dina sagala pipa conveying non corrosive cairan unidirectional atanapi multi-arah.Compensator tipe leungeun baju Hal ieu loba dipaké dina pipa transmisi pemanasan urban, metallurgy, pertambangan, pembangkit listrik, pétrokimia, konstruksi jeung industri lianna.Ieu utamana diwangun ku leungeun baju (tube inti), cangkang, bahan sealing, jsb.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia