Siku Threaded

  • Stainless Steel Pipe Fittings Threaded Elbow

    Pipa stainless steel fittings Threaded siku

    Diskripsi Produk Siku berulir (ogé katelah siku berulir) nyaéta fitting pipa anu ngarobah arah pipa dina sistem pipa.Numutkeun sudut, aya 45 ° sareng 90 °, sareng siku sudut abnormal sanésna sapertos 60 ° ogé kalebet kana kabutuhan proyék.Bahan tina siku threaded nyaéta beusi tuang, stainless steel, baja alloy, beusi matak malleable, baja karbon, logam non-ferrous sarta plastik.Siku benang diwangun ku mout screw ...