Siku Threaded

  • Pipa stainless steel fittings Threaded siku

    Pipa stainless steel fittings Threaded siku

    A siku threaded dina sistem pipa mangrupakeun pas pipe nu ngarobah arah pipa.Numutkeun klasifikasi Angle, sering 45 ° sareng 90 °, salian ti kabutuhan rékayasa ogé kalebet 60 ° sareng siku Angle abnormal anu sanés.Bahan siku benang nyaéta beusi tuang, stainless steel, baja alloy, beusi tuang calcined, baja karbon, logam non-ferrous sareng plastik sareng jinis anu sanés, standar anu biasa dianggo nyaéta GB / T 14383, ASME B16.11

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.
    Di antara seueur perusahaan dagang, kami mangrupikeun pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia