Jangkar Flange

  • Ngajalin Karbon Steel jangkar Flange

    Ngajalin Karbon Steel jangkar Flange

    Salaku komponén rékayasa, flange jangkar tiasa diganti ku pipa pondok kalayan cincin dorong di tempat anu tekananna rendah, atanapi disebut leungeun baju liwat-témbok pikeun sambungan pipa tetep anu kedah dikubur di jero taneuh atanapi henteu. bisa repaired pikeun hirup, sarta lamun tekanan badag, pamakéan flanges konvensional teu bisa mastikeun operasi aman tur dipercaya tina pipa-tekanan tinggi.
    Jangkar flange mangrupakeun jenis torus axisymmetric kalawan flange.Dua sisi flange nyaéta beuheung flange simetris.Tungtung dua beuheung flange dilas sareng tungtung pipa sareng dikubur dina tihang jangkar.Kusabab dua flanges disambungkeun ku bolts dina seni prior digabungkeun babarengan, gasket sealing dipiceun, sarta flange integral dijieun, nu disambungkeun jeung pipa ku las, sarta dibereskeun ku tihang jangkar ku flange sarta awak flange na. , ku kituna bisa dipaké pikeun ngalereskeun sambungan pipa nu.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.
    Di antara seueur perusahaan dagang, kami mangrupikeun pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia