Jangkar Flange

  • Forged Carbon Steel Anchor Flange

    Ngajalin Karbon Steel jangkar Flange

    Ngaran Produk: Jangkar Flange Ukuran: 1/2 ″-48 ″ Tekanan Peunteun: Class150lb-2500lb Standar: ANSI / ASME atanapi sakumaha per requets customer urang.Bahan: Karbon Steel, Stainless Steel, Alloy Steel.Baja Kelas: ASTM A105, A350 LF1, A350LF2, A350LF3, ASTM A182 F304, F304L, F316, F316L, F321, A694 F42, F46, F50, F56, F60, D70 jsb sarat Proof'Rengse customer:Flange Jangkar mangrupikeun pangurangan kombinasi hiji-sapotong sareng flange beuheung las anu dirarancang khusus pikeun ...