Plate Flange pikeun las

  • Karbon stainless steel Plate Datar las Flange

    Karbon stainless steel Plate Datar las Flange

    Lempeng datar las flange bahan merenah, manufaktur basajan, béaya rendah, loba dipaké;Tapi rigidity nu goréng, jadi teu bisa dipaké pikeun suplai jeung paménta, kaduruk, ngabeledug sarta syarat vakum tinggi tina prosés kimiawi sistem piping jeung jangkungna, kasempetan pisan picilakaeun.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Slip on flange plat kalawan cet konéng

    Slip on flange plat kalawan cet konéng

    Perawatan permukaan flange kalebet galvanizing panas, blackening, galvanizing, lukisan atanapi nyemprot plastik.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • JIS 10K 10A-65A Slip Stainless Steel Dina Plat Flange

    JIS 10K 10A-65A Slip Stainless Steel Dina Plat Flange

    Kombinasi karét alam sareng flange galvanized gaduh kaunggulan nyerep shock, réduksi bising, pipa kompensasi, defleksi sareng kapindahan.Flange baja karbon ogé didamel tina flange Q235, umumna tiasa dianggo pikeun cai biasa, cai AC, sedeng cai seuneu.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Slip Dina Plate Flange kalawan pe pipe-ANSI B16.5

    Slip Dina Plate Flange kalawan pe pipe-ANSI B16.5

    Lempeng datar dilas flange cocog pipe pe nyaeta metoda collocation loba dipaké dina pamakéan plat datar dilas flange.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Slip On Plate Flange - BS 4504

    Slip On Plate Flange - BS 4504

    Kalawan beuheung datar las flange beuheung jangkungna low, anu stiffness tina flange minyak pencét bearing kapasitas geus ningkat.Dibandingkeun sareng flange las butt, beban kerja las ageung, konsumsi éléktroda tinggi, teu tiasa tahan suhu luhur sareng tekanan tinggi sareng bending sareng fluctuations suhu, tapi pamasangan situsna merenah, tiasa ngaleungitkeun patting las sareng prosés kneading, leuwih populér.
    BS4504 nyaéta standar Britania, rupa-rupa pamakéan, dina frékuénsi pamakéan internasional ogé luhur.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Carbon Steel Slip On Plate Flange SOP Flange Plate Flange pikeun Las ASMEANSI B16.5 BS4504 DIN2501

    Carbon Steel Slip On Plate Flange SOP Flange Plate Flange pikeun Las ASMEANSI B16.5 BS4504 DIN2501

    Standar produk: ANSI AWWA GOST DIN JIS BS
    Spésifikasi jeung ukuran: DN15-DN2000
    rating tekanan: PN2.5 ~ PN100
    Jenis sambungan: las

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Stainless Steel Plate Flange pikeun Welding Slip On Plate Flange ASMEANSI B16.5 BS 4504 Din2501

    Stainless Steel Plate Flange pikeun Welding Slip On Plate Flange ASMEANSI B16.5 BS 4504 Din2501

    Standar produk: ANSI AWWA GOST DIN JIS BS
    Spésifikasi jeung ukuran: DN15-DN2000
    rating tekanan: PN2.5 ~ PN100
    Jenis sambungan: las

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Datar Plat las Flange Karbon Steel Galvanized Flange SOP JIS B2220 5K

    Datar Plat las Flange Karbon Steel Galvanized Flange SOP JIS B2220 5K

    Datar dilas flange teh flange paling umum, éta merenah, manufaktur basajan, béaya rendah, loba dipaké.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia