Plate Flange pikeun las

  • CarbonStainless Steel Plate Flat Welding Flange

    CarbonStainless Steel Plate Datar las Flange

    Lempeng Flange A plat flange mangrupakeun datar, piringan sirkular anu dilas onto tungtung pipe sarta ngidinan ka bolted kana pipa sejen.Ilaharna dipaké dina pipa suluh jeung cai, dua pelat flange bakal bolted babarengan jeung gasket di antara aranjeunna.Pelat flange bakal gaduh liang baud di sabudeureun perimeter sareng bakal dianggo pikeun ngadamel simpang, tees sareng sambungan.Nalika ngawangun pipa, panjang pipa anu dianggo henteu salawasna dipikanyaho.Ku manufaktur pipa misah ti fl ...