Las beuheung Flange

  • ASME/ANSI B16.5 stainless steel Weld Neck Flange

    ASME / ANSI B16.5 stainless steel Weld beuheung Flange

    Discription Produk Beuheung butt las flange nujul kana flange kalawan beuheung tapered sarta butt las jeung silinder atawa pipa.Ieu mangrupa flange integral.Kusabab struktur transisi tina beuheung tapered jeung sambungan las butt, kakuatan sarta rigidity of flange nu strengthened, sarta kinerja sealing leuwih hade tinimbang nu ti flange las datar.Nu disadvantage nya éta perlu dijieun tina forgings, nu meakeun loba bahan jeung waragad loba.Ieu...