Las beuheung Flange

  • ASME / ANSI B16.5 stainless steel Weld beuheung Flange

    ASME / ANSI B16.5 stainless steel Weld beuheung Flange

    Weld beuheung flange nujul kana flange kalawan beuheung congcot jeung butt las kalawan silinder atawa pipa.Milik flange integral.

  • Las beuheung Flange-ANSI B16.5

    Las beuheung Flange-ANSI B16.5

    Beuheung butt dilas flange nujul kana flange kalayan beuheung congcot jeung butt dilas kana silinder atawa pipa.Ieu mangrupa flange integral.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Karbon Steel las beuheung Flange CHINA Flange Supplier

    Karbon Steel las beuheung Flange CHINA Flange Supplier

    Weld beuheung flange nujul kana flange kalawan beuheung congcot jeung butt las kalawan silinder atawa pipa.Milik flange integral.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.
    Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia