Threaded Tee

  • Ngajalin Threaded Tee ASME B16.11 class3000 bikang NPT

    Ngajalin Threaded Tee ASME B16.11 class3000 bikang NPT

    Threaded majalengka mangrupakeun jenis fittings pipe industri, fungsi utamana pikeun ngabagi sedeng ngaliwatan.
    Standar manufaktur utama thread majalengka umumna GB / T14626, ASME B16.11, BS3799.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.
    Di antara seueur perusahaan dagang, kami mangrupikeun pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia