Threaded Tee

  • Forged Threaded Tee ASME B16.11 class3000 Female NPT

    Ngajalin Threaded Tee ASME B16.11 class3000 bikang NPT

    Katerangan Threaded Tee Threaded majalengka mangrupakeun jenis fittings pipe industri, sarta fungsi utamana pikeun mindahkeun médium ngaliwatan.Threaded majalengka dibagi kana forging na casting dina prosés produksi.Forging nujul kana pemanasan sarta forging kalawan ingots baja atawa bar buleud, lajeng machining threads on lathe a.Casting nujul kana lebur ingot jeung tuang kana majalengka.Saatos modél kabentuk, éta kabentuk saatos tiis.Kusabab prosés manufaktur anu béda ...