Hubbed Slip Dina Flange

  • ASMEANSI B16.5 Slip-on Flange

    ASMEANSI B16.5 Slip-on Flange

    Pedaran produk The slip on flange, kawas flange las plat datar, oge flange nu manjangan pipa baja, fittings pipe, jsb kana flange tur nyambungkeun jeung alat atawa pipa ngaliwatan weld fillet.The slip on flange oge flange las datar, sabab aya beuheung pondok, nu ngaronjatkeun kakuatan flange tur ngaronjatkeun kapasitas bearing of flange nu.Ku kituna bisa dipaké dina pipelines tekanan luhur.Keunggulan Produk Keunggulan Produk...