Hubbed Slip Dina Flange

  • Karbon Steel High tekenan Hubbed Slip on Flange ANSI B16.5

    Karbon Steel High tekenan Hubbed Slip on Flange ANSI B16.5

    rentang diaméterna: DN10 ~ DN600.
    Lingkup aplikasi: PN2.5 ~ PN40;Kelas 150 ~ Kelas 1500
    Bahan Flange: baja karbon, stainless steel, 304, 316, 304L, 316L, jsb.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Stainless Steel ANSI B16.5 pipe Hubbed dieunakeun-on Flange

    Stainless Steel ANSI B16.5 pipe Hubbed dieunakeun-on Flange

    Flange dilas datar sareng beuheung napel dina tungtung tabung.Ieu utamana bagian anu nyambungkeun pipa ka pipa.Aya liang dina flange, sarta bolts bisa dipaké pikeun nyieun dua flange disambungkeun pageuh.Beuheung flange las datar pikeun flange na pipe las, struktur lumrah anak, kakuatan sarta stiffness, bisa tahan suhu luhur sarta tekanan tinggi na bending terus-terusan sarta fluctuations hawa, sealing dipercaya.Cocog jeung sambungan pipa baja kalawan tekanan nominal teu leuwih ti 2.5MPa.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Slip Dina Flange -SABS 1123

    Slip Dina Flange -SABS 1123

    Kalawan beuheung datar las flange beuheung jangkungna low, anu stiffness tina flange minyak pencét bearing kapasitas geus ningkat.Dibandingkeun sareng flange las butt, beban kerja las ageung, konsumsi éléktroda tinggi, teu tiasa tahan suhu luhur sareng tekanan tinggi sareng bending sareng fluctuations suhu, tapi pamasangan situsna merenah, tiasa ngaleungitkeun patting las sareng prosés kneading, leuwih populér.
    SABS mangrupikeun standar Afrika Kidul sareng salah sahiji anu paling sering dianggo.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Hubbed Slip Dina Flange -JIS B2238

    Hubbed Slip Dina Flange -JIS B2238

    Pedaran Produk Ngaran lengkep tina beuheung datar las flange nyaéta beuheung datar las pipe baja flange, nu mangrupakeun flange nu ngalegaan pipa baja, fittings pipe, jsb kana flange tur nyambungkeun parabot atawa pipa ngaliwatan welds fillet.Fungsi beuheung datar las flange sarua jeung piring datar las flange.Ieu oge flange nu manjangan pipa baja, fittings pipe, jsb kana flange tur nyambungkeun parabot atawa pipa ngaliwatan welds fillet.Sealing Surface Type Raised Fac...
  • Galunggung 400 Slip Dina Flange RF CLASS150

    Galunggung 400 Slip Dina Flange RF CLASS150

    Alloy beuheung datar las flange, rupa fitur, kalawan kakuatan tinggi, rupa-rupa aplikasi, sealing alus, pangropéa basajan jeung saterusna.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia