Stub Tungtung

  • Stainless/Carbon Steel BW Stub End

    stainless / Karbon Steel BW Stub Tungtung

    Flanging bisa ngaganti prosés teken jero sababaraha bagian kompléks, aliran plastik bahan pikeun nyegah cracking atanapi wrinkling.Bagian tilu diménsi kalayan wangun rumit sarta rigidity alus bisa diolah ku metoda flanging, sarta bagian dirakit kalawan bagian séjén bisa dihasilkeun dina bagian stamping.