Stub Tungtung

  • Karbon Steel BW Stub Tungtung Butt las fittings

    Karbon Steel BW Stub Tungtung Butt las fittings

    Flanging bisa ngaganti prosés teken jero sababaraha bagian kompléks, aliran plastik bahan pikeun nyegah cracking atanapi wrinkling.Bagian tilu diménsi kalayan wangun rumit sarta rigidity alus bisa diolah ku metoda flanging, sarta bagian dirakit kalawan bagian séjén bisa dihasilkeun dina bagian stamping.
  • Stainless Steel Butt Welded Pipe Stub End pikeun Lap Joint Flange

    Stainless Steel Butt Welded Pipe Stub End pikeun Lap Joint Flange

    Flanging bisa ngaganti prosés teken jero sababaraha bagian kompléks, aliran plastik bahan pikeun nyegah cracking atanapi wrinkling.Bagian tilu diménsi kalayan wangun rumit sarta rigidity alus bisa diolah ku metoda flanging, sarta bagian dirakit kalawan bagian séjén bisa dihasilkeun dina bagian stamping.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, pls kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • stainless / Karbon Steel BW Stub Tungtung

    stainless / Karbon Steel BW Stub Tungtung

    Flanging bisa ngaganti prosés teken jero sababaraha bagian kompléks, aliran plastik bahan pikeun nyegah cracking atanapi wrinkling.Bagian tilu diménsi kalayan wangun rumit sarta rigidity alus bisa diolah ku metoda flanging, sarta bagian dirakit kalawan bagian séjén bisa dihasilkeun dina bagian stamping.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia