Lap Joint Flange

  • ASME B16.5 CarbonStainless Steel Lap Joint Flange

    ASME B16.5 CarbonStainless Steel Lap Joint Flange

    Flange gabungan lap nyaéta flange anu dipasang sacara bébas dina ujung wadah atanapi pipa.flange mangrupa bagian disambungkeun antara aci jeung aci, dipaké pikeun sambungan antara tungtung pipe nu;Ogé dipaké dina alat inlet na outlet flange, pikeun sambungan antara dua alat.
    flange gabungan kuir nyaeta flange leupas.Flange bisa dijieun ku flanging, langsung narik kaluar atawa cingcin las séjén.Deformasi flange dina wadahna atanapi pipa henteu ngahasilkeun torsi tambahan, gampang didamel, tiasa didamel tina bahan anu béda sareng wadahna atanapi pipa, gampang ngahemat logam mulia.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia