Lap Joint Flange

  • ASME B16.5 CarbonStainless Steel Lap Joint Flange

    ASME B16.5 CarbonStainless Steel Lap Joint Flange

    Pedaran Produk The Lap Joint flange mangrupakeun sapotong flange movable, nu umumna loyog jeung suplai cai jeung drainase asesoris.Nalika pabrik ninggalkeun pabrik, aya flange dina unggal tungtung gabungan ékspansi.Tujuan ngagunakeun flange Lap Joint umumna pikeun ngahemat bahan.Strukturna dibagi jadi dua bagian.Hiji tungtung bagian pipe disambungkeun ka pipa, sarta tungtung séjén dijieun kana ring las butt.flange dijieunna tina bahan low-grade, sarta t ...