Ngajalin SW fittings

  • High Pressure Forged Socket Welding Tee

    Tekanan tinggi ngajalin stop kontak las Tee

    Socket dilas majalengka mangrupakeun pipa tekanan tinggi pas dipaké dina sagala rupa prosés produksi industri.Biasana dianggo pikeun ngangkut média anu teu kabakar, média beracun atanapi mahal sareng 300PSI ka 600PSI uap, atanapi ngan ukur nyambung sareng pipa ASME.
  • Socket Welding Fitting Elbow

    Soket las pas siku

    Ukuran 75mm ~ 800mm Tipe pipa PE, pipa pe pas Dianggo suplai cai Kauntungannana 1.Beurat lampu 2.Fléksibilitas 3.Kateguhan 4.Chemically Inert 5.Tahan ka abrasion 6.Smooth permukaan 7.Environmental stress résistansi retakan 8.Tahan korosi 9. Frost & rodénsia lalawanan 10.Kaamanan hygienic 11. Gampang & instalasi gancang