Ngajalin SW fittings

  • Socket Las Palang

    Socket Las Palang

    Palang las stop kontak nyaéta pas pipa anu diwangun ku spigot, stop kontak, bagian bending, stop kontak sareng elemen sanésna sareng dianggo pikeun ngarobih arah pipa.
  • Tekanan tinggi ngajalin stop kontak las Tee

    Tekanan tinggi ngajalin stop kontak las Tee

    Socket dilas majalengka mangrupakeun pipa tekanan tinggi pas dipaké dina sagala rupa prosés produksi industri.Biasana dianggo pikeun ngangkut média anu teu bocor, média beracun atanapi mahal sareng 300PSI ka 600PSI uap, atanapi ngan ukur nyambung sareng pipa ASME.
  • Soket las pas siku

    Soket las pas siku

    Ukuran 75mm ~ 800mm Tipe pipa pe, pipa pe pas Dianggo suplai cai Kauntungannana 1.Beurat lampu 2.Fléksibilitas 3.Kateguhan 4.Chemically Inert 5.Tahan ka abrasion 6.Permukaan lemes 7.Environmental stress résistansi retakan 8.Tahan korosi 9. Frost & résistansi rodénsia 10.Kaamanan hygienic 11. Gampang & instalasi gancang
  • Stainless Steel ngajalin stop kontak las pas Palang

    Stainless Steel ngajalin stop kontak las pas Palang

    Perkenalan Produk Palang stop kontak diwangun ku stop kontak, stop kontak, bagian bending, stop kontak, jeung sajabana, nu dicirikeun ku ayana stop kontak dina stop kontak, jeung stop kontak jeung stop kontak masing-masing lokasina di duanana tungtung. bagian bending.Dina sistem perpipaan, salib stop kontak mangrupikeun pas anu ngarobih arah pipa.Bahan tina stop kontak cross kaasup beusi tuang, stainless steel, alloy steel, beusi castable, baja karbon, logam nonferrous sarta plastik.Anu utama ...