JIS 10K 10A-65A Slip Stainless Steel Dina Plat Flange

Katerangan pondok:

Kombinasi karét alam sareng flange galvanized gaduh kaunggulan nyerep shock, réduksi bising, pipa kompensasi, defleksi sareng kapindahan.Flange baja karbon ogé didamel tina flange Q235, umumna tiasa dianggo pikeun cai biasa, cai AC, sedeng cai seuneu.

ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
pamayaran: T/T, LIC, PayPal
Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
Sampel Saham Gratis & Sadia

Rincian produk

Bungkusan & Pangiriman

Kaunggulan

Jasa

FAQ

Tag produk

Bubuka

tipe plat las datarflangenyaeta flange paling umum, kalawan tekanan mimitian ti PN15, PN20, PN25 mun PN600.
Formulir las: tipe plat datar las flange dipaké pikeun nyelapkeun pipe kana flange pikeun las.
Bahan:beusi sténless201304316316L, jsb;baja karbon Q235 jeung baja alloy.

Wengkuan aplikasi

Salaku flange las plat datar boga kinerja komprehensif alus, éta loba dipaké dina industri kimia, konstruksi, suplai cai, drainase, minyak bumi, industri lampu jeung beurat, refrigeration, sanitasi, pemanasan cai, panyalindungan seuneu, kakuatan, aerospace, shipbuilding jeung lianna. proyék dasar.

Perlakuan permukaan

Bentuk umum nyaéta nyemprot cet konéng pikeun pencegahan karat.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kantong nyusut–> 2. Kotak Leutik–> 3. Karton–> 4. Kasus Plywood Kuat

    Salah sahiji gudang urang

    pakét (1)

    Ngamuat

    pakét (2)

    Bungkusan & Pangiriman

    16510247411

     

    pabrik 1.Profesional.
    2.Trial pesenan anu ditarima.
    3.Flexible tur merenah jasa logistik.
    4. harga kalapa.
    5.100% nguji, mastikeun sipat mékanis
    6. nguji profésional.

    1.We bisa ngajamin bahan pangalusna nurutkeun cutatan patali.
    2.Test dipigawé dina unggal pas saméméh pangiriman.
    3.All bungkusan anu adaptasi pikeun kiriman.
    4. Komposisi kimia bahan saluyu sareng standar internasional sareng standar lingkungan.

    A) Kumaha carana abdi tiasa langkung rinci ngeunaan produk anjeun?
    Anjeun tiasa ngirim surelek ka alamat surélék urang.Urang baris nyadiakeun katalog jeung gambar produk urang pikeun reference.We Anjeun ogé bisa nyadiakeun fittings pipe, baud jeung nut, gaskets jsb Urang Tujuan jadi panyadia solusi sistem piping Anjeun.

    B) Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel?
    Upami anjeun peryogi, kami bakal nawiskeun anjeun conto gratis, tapi para nasabah anyar diperkirakeun mayar biaya ekspres.

    C) Naha anjeun nyayogikeun bagian anu ngaropéa?
    Leres, anjeun tiasa masihan kami gambar sareng kami bakal ngahasilkeun sasuai.

    D) Ka nagara mana anjeun parantos nyayogikeun produk anjeun?
    Kami parantos nyayogikeun ka Thailand, Cina Taiwan, Vietnam, India, Afrika Kidul, Sudan, Peru, Brazil, Trinidad sareng Tobago, Kuwait, Qatar, Sri Lanka, Pakistan, Romania, Perancis, Spanyol, Jérman, Bélgia, Ukraina jsb. (Angka di dieu ngan kaasup konsumén urang dina panganyarna 5 taun.).

    E) Abdi henteu tiasa ningali barang atanapi nyabak barang, kumaha carana abdi tiasa nungkulan résiko?
    Sistem manajemen kualitas kami saluyu sareng sarat ISO 9001: 2015 diverifikasi ku DNV.Kami leres pisan amanah anjeun.Urang tiasa nampi pesenan sidang pikeun ningkatkeun kapercayaan silih.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami