Butt las Pipe fittings

  • Karbon Steel Seamless Butt Weld pipe fittings siku 45 gelar

    Karbon Steel Seamless Butt Weld pipe fittings siku 45 gelar

    Siku mangrupikeun jinis pipa anu pas pikeun sambungan.Nyambungkeun dua pipa kalayan diaméter nominal anu sami atanapi béda pikeun ngajantenkeun pipa péngkolan 90 °, 45 °, 180 ° sareng sababaraha derajat.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Sch30 Karbon Steel Seamless Pipa fittings Butt Weld Ecc saendeng Reducer

    Sch30 Karbon Steel Seamless Pipa fittings Butt Weld Ecc saendeng Reducer

    Reducer, ogé katelah reducer, mangrupikeun salah sahiji fitting pipa kimia, anu dianggo pikeun nyambungkeun dua diaméter pipa anu béda.Éta ogé dibagi kana reducer concentric sareng reducer saendeng.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Stainless Steel Seamless Butt Weld Concentric Reducer

    Stainless Steel Seamless Butt Weld Concentric Reducer

    Spésifikasi produk: 3/4 "X1/2" --- 48 "X 40" [DN 20 X 15 --- 1200 X 1000]
    Dimensi ketebalan témbok: Sch 5s --160
    Standar eksekutif: GB / T12459-2005, ANSI, JIS, BS, DIN, UNI, jsb
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • SCH60 stainless steel Seamless butt las Bw pipe fittings Crosses

    SCH60 stainless steel Seamless butt las Bw pipe fittings Crosses

    Palang las butt sering dianggo dina cabang pipa utama, anu tiasa ngawujudkeun sambungan antara pipa baja tina diaméter luar anu sami atanapi béda, ngarobih arah aliran cairan, sareng maénkeun peran alihan.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, pls kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Stainless Steel Butt las Elbows Seamless 90 Gelar

    Stainless Steel Butt las Elbows Seamless 90 Gelar

    Siku las butt sering dianggo dina juru sistem pipa pikeun ngarobih arah pipa sareng ogé nyambungkeun pipa kalayan diaméter luar anu béda.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Karbon Steel Seamless Bw fittings siku 90 Deg

    Karbon Steel Seamless Bw fittings siku 90 Deg

    Siku Seamless mangrupikeun jinis pas pipa anu dianggo pikeun péngkolan pipa.Di antara sakabéh fittings pipe ilahar dipaké dina sistem pipe, proporsi nu panggedena, ngeunaan 80%.Sacara umum, prosés ngabentuk anu béda dipilih pikeun siku kalayan bahan anu béda sareng ketebalan témbok.Prosés ngabentuk siku mulus anu biasa dianggo ku produsén kalebet nyorong panas, stamping, ékstrusi, jsb.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Karbon Steel BW Stub Tungtung Butt las fittings

    Karbon Steel BW Stub Tungtung Butt las fittings

    Flanging bisa ngaganti prosés teken jero sababaraha bagian kompléks, aliran plastik bahan pikeun nyegah cracking atanapi wrinkling.Bagian tilu diménsi kalayan wangun rumit sarta rigidity alus bisa diolah ku metoda flanging, sarta bagian dirakit kalawan bagian séjén bisa dihasilkeun dina bagian stamping.
  • SCH30 Steel saendeng Reducer ASME B16.9

    SCH30 Steel saendeng Reducer ASME B16.9

    Kami mawa garis lengkep baja karbon & stainless steel butt weld reducers kaasup reducers concentric sareng butt weld reducers saendeng anu minuhan sertipikasi ketat pikeun sistem pipa kiwari.Reducer kami gaduh kakuatan tinggi sareng résistansi korosi pikeun dianggo dina sababaraha industri.Pangurangan kualitas luhur kami aya dina sababaraha ukuran sareng jadwal mimitian ti S / 5 dugi ka S / 80.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Stainless Steel Butt Welded Pipe Stub End pikeun Lap Joint Flange

    Stainless Steel Butt Welded Pipe Stub End pikeun Lap Joint Flange

    Flanging bisa ngaganti prosés teken jero sababaraha bagian kompléks, aliran plastik bahan pikeun nyegah cracking atanapi wrinkling.Bagian tilu diménsi kalayan wangun rumit sarta rigidity alus bisa diolah ku metoda flanging, sarta bagian dirakit kalawan bagian séjén bisa dihasilkeun dina bagian stamping.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, pls kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Karbon Steel Butt Weld Seamless Concentric Reducer

    Karbon Steel Butt Weld Seamless Concentric Reducer

    Reducer anu pusatna aya dina garis lempeng disebut réduksi konsentris.Prosés ngabentuk nu ilahar dipaké nyaéta ngurangan, ngembangna atawa ngurangan tambah ngembangna, sarta stamping ogé bisa dipaké pikeun ngurangan pipa tina spésifikasi nu tangtu.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Stainless Steel dilas siku Seamless 45 Gelar ANSI ASME B16.9

    Stainless Steel dilas siku Seamless 45 Gelar ANSI ASME B16.9

    Siku las butt sering dianggo dina juru sistem pipa pikeun ngarobih arah pipa sareng ogé nyambungkeun pipa kalayan diaméter luar anu béda.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Stainless Steel Short Radius siku 180 Gelar 1D

    Stainless Steel Short Radius siku 180 Gelar 1D

    Siku radius pondok hartina radius curvature tina siku hiji waktu diaméter pipa, ogé katelah 1D.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • karbon / Stainless Steel BW Palang

    karbon / Stainless Steel BW Palang

    Palang las butt sering dianggo dina cabang pipa utama, anu tiasa ngawujudkeun sambungan antara pipa baja tina diaméter luar anu sami atanapi béda, ngarobih arah aliran cairan, sareng maénkeun peran alihan.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Karbon / Stainless Steel BW siku

    Karbon / Stainless Steel BW siku

    Siku las butt sering dianggo dina juru sistem pipa pikeun ngarobih arah pipa sareng ogé nyambungkeun pipa kalayan diaméter luar anu béda.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Karbon Steel Seamless Sr Short Radius Siku 180 Gelar 1D

    Karbon Steel Seamless Sr Short Radius Siku 180 Gelar 1D

    Siku radius pondok hartina radius curvature tina siku hiji waktu diaméter pipa, ogé katelah 1D.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Carbon Steel Seamless Cap High Tekanan Pipa Pas–ASME B16.9

    Carbon Steel Seamless Cap High Tekanan Pipa Pas–ASME B16.9

    Cap pipe mangrupakeun pipa pas dilas dina tungtung pipe atawa dipasang dina thread éksternal tungtung pipe nutupan sarta meungpeuk pipa, sarta dipaké pikeun nutup pipa nu.Haliber cap resmi umumna aya dina DN300, sareng biasana dianggo dina pipa pikeun nguatkeun sambungan sareng pipa atanapi salaku pelat blocking, sareng henteu dianggo salaku komponén tekanan utama.

    Harga FOB: USD $ 1 - 299 / Potongan
    Min Order Kuantitas: 50 Potongan
    Kamampuhan suplai: 10000 Piece / Potongan per Bulan

    Lamun perlu, urang bisa nyadiakeun sampel pikeun rujukan anjeun.
    Upami anjeun hoyong terang langkung seueur inpormasi, mangga ngahubungi salesman produk kami.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Stainless Steel 304 Seamless Pipa Cap–ASME B16.9

    Stainless Steel 304 Seamless Pipa Cap–ASME B16.9

    Cap pipe mangrupakeun pipa pas dilas dina tungtung pipe atawa dipasang dina thread éksternal tungtung pipe nutupan sarta meungpeuk pipa, sarta dipaké pikeun nutup pipa nu.Haliber cap resmi umumna aya dina DN300, sareng biasana dianggo dina pipa pikeun nguatkeun sambungan sareng pipa atanapi salaku pelat blocking, sareng henteu dianggo salaku komponén tekanan utama.

    Harga FOB: USD $ 5-1200 / potongan
    Min Order Kuantitas: 50 lembar
    Kamampuhan suplai: 10000 potongan / bulan

    Lamun perlu, urang bisa nyadiakeun sampel pikeun rujukan anjeun.
    Upami anjeun hoyong terang langkung seueur inpormasi, mangga ngahubungi salesman produk kami.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Karbon / Stainless Steel Pipa Cap

    Karbon / Stainless Steel Pipa Cap

    Cap pipe mangrupakeun pipa pas dilas dina tungtung pipe atawa dipasang dina thread éksternal tungtung pipe nutupan sarta meungpeuk pipa, sarta dipaké pikeun nutup pipa nu.Haliber cap resmi umumna aya dina DN300, sareng biasana dianggo dina pipa pikeun nguatkeun sambungan sareng pipa atanapi salaku pelat blocking, sareng henteu dianggo salaku komponén tekanan utama.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • stainless / Karbon Steel BW Stub Tungtung

    stainless / Karbon Steel BW Stub Tungtung

    Flanging bisa ngaganti prosés teken jero sababaraha bagian kompléks, aliran plastik bahan pikeun nyegah cracking atanapi wrinkling.Bagian tilu diménsi kalayan wangun rumit sarta rigidity alus bisa diolah ku metoda flanging, sarta bagian dirakit kalawan bagian séjén bisa dihasilkeun dina bagian stamping.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Karbon / Stainless Steel BW Reducer

    Karbon / Stainless Steel BW Reducer

    Reducer mangrupikeun jinis fitting pipa anu dilas butt baja.Aya dua jenis: eccentric jeung concentric.Hal ieu dipaké pikeun sambungan antara dua pipa diaméterna béda, sarta maénkeun peran transisi antara pipa diaméterna badag sarta leutik.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Karbon / Pipa Stainless Steel BW Tee

    Karbon / Pipa Stainless Steel BW Tee

    Tee las butt diwangun ku pipa utama sareng pipa cabang, sareng seueur dianggo dina sistem pipa pikeun ngangkut cairan sareng gas.Utamana dipaké pikeun ngarobah arah cairan, dipaké dina cabang tina pipa utama.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia