Butt las Pipe fittings

  • Carbon/Stainless Steel Pipe Cap

    Karbon / Stainless Steel Pipe Cap

    Cap pipe mangrupakeun pipa pas dilas dina tungtung pipe atawa dipasang dina thread éksternal tungtung pipe nutupan sarta meungpeuk pipe, sarta dipaké pikeun nutup pipa nu.Haliber cap resmi umumna aya dina DN300, sareng biasana dianggo dina pipa pikeun nguatkeun sambungan sareng pipa atanapi salaku pelat blocking, sareng henteu dianggo salaku komponén tekanan utama.
  • Carbon/Stainless Steel BW Elbow

    Karbon / Stainless Steel BW siku

    Siku las butt sering dianggo dina juru sistem pipa pikeun ngarobih arah pipa sareng ogé pikeun nyambungkeun pipa kalayan diaméter luar anu béda.
  • Stainless/Carbon Steel BW Stub End

    stainless / Karbon Steel BW Stub Tungtung

    Flanging bisa ngaganti prosés teken jero sababaraha bagian kompléks, aliran plastik bahan pikeun nyegah cracking atanapi wrinkling.Bagian tilu diménsi kalayan wangun rumit sarta rigidity alus bisa diolah ku metoda flanging, sarta bagian dirakit kalawan bagian séjén bisa dihasilkeun dina bagian stamping.
  • Carbon/Stainless Steel BW Reducer

    Karbon / Stainless Steel BW Reducer

    Reducer mangrupikeun jinis fitting pipa anu dilas butt baja.Aya dua jenis: eccentric jeung concentric.Hal ieu dipaké pikeun sambungan antara dua pipa diaméterna béda, sarta maénkeun peran transisi antara pipa diaméterna badag sarta leutik.
  • ASTM Stainless Steel Reducer(Concentric,Eccentric)

    ASTM Stainless Steel Reducer (Konsentris, Ékséntrik)

    Kami mawa garis pinuh baja karbon & stainless steel butt weld reducers kaasup reducers concentric jeung butt weld reducers saendeng nu minuhan sertipikasi ketat pikeun sistem pipa kiwari.Reducer kami gaduh kakuatan tinggi sareng résistansi korosi pikeun dianggo dina sababaraha industri.Pangurangan kualitas luhur kami aya dina sababaraha ukuran sareng jadwal mimitian ti S / 5 dugi ka S / 80.
  • Carbon/Stainless Steel BW Cross

    karbon / Stainless Steel BW Palang

    Palang las butt sering dianggo dina cabang pipa utama, anu tiasa ngawujudkeun sambungan antara pipa baja tina diaméter luar anu sami atanapi béda, ngarobih arah aliran cairan, sareng maénkeun peran alihan.
  • Carbon/Stainless Steel Pipe BW Tee

    Karbon / Pipa Stainless Steel BW Tee

    Tee las butt diwangun ku pipa utama sareng pipa cabang, sareng seueur dianggo dina sistem pipa pikeun ngangkut cairan sareng gas.Utamana dipaké pikeun ngarobah arah cairan, dipaké dina cabang tina pipa utama.