Flange

  • ASME B16.5 CarbonStainless Steel Threaded Flange

    ASME B16.5 CarbonStainless Steel Threaded Flange

    Katerangan Produk Flange Threaded nujul kana jenis flange anu ngagunakeun benang pikeun nyambungkeun sareng pipa.Flange Threaded mangrupakeun jenis flange non-las, nu ngolah liang jero flange kana threads pipe, sarta ieu loyog jeung pipe threaded pikeun ngawujudkeun sambungan.Dibandingkeun jeung flange las datar atawa flange las butt, anu flange threaded boga ciri instalasi merenah tur pamaliharaan, sarta bisa dipaké dina sababaraha pipelines mana las teu ...
  • CarbonStainless Steel Plate Flat Welding Flange

    CarbonStainless Steel Plate Datar las Flange

    Lempeng Flange A plat flange mangrupakeun datar, piringan sirkular anu dilas onto tungtung pipe sarta ngidinan ka bolted kana pipa sejen.Ilaharna dipaké dina pipa suluh jeung cai, dua pelat flange bakal bolted babarengan jeung gasket di antara aranjeunna.Pelat flange bakal gaduh liang baud di sabudeureun perimeter sareng bakal dianggo pikeun ngadamel simpang, tees sareng sambungan.Nalika ngawangun pipa, panjang pipa anu dianggo henteu salawasna dipikanyaho.Ku manufaktur pipa misah ti fl ...
  • ASME B16.5 CarbonStainless Steel Lap Joint Flange

    ASME B16.5 CarbonStainless Steel Lap Joint Flange

    Pedaran Produk The Lap Joint flange mangrupakeun sapotong flange movable, nu umumna loyog jeung suplai cai jeung drainase asesoris.Nalika pabrik ninggalkeun pabrik, aya flange dina unggal tungtung gabungan ékspansi.Tujuan ngagunakeun flange Lap Joint umumna pikeun ngahemat bahan.Strukturna dibagi jadi dua bagian.Hiji tungtung bagian pipe disambungkeun ka pipa, sarta tungtung séjén dijieun kana ring las butt.flange dijieunna tina bahan low-grade, sarta t ...
  • ASMEANSI B16.5 CarbonStainless steel Blind Flange

    ASMEANSI B16.5 CarbonStainless steel Buta Flange

    Pedaran produk Plate buta Flange, nami nyata piring buta.Ieu mangrupakeun wangun sambungan flanges.Kanyataanna, éta flange tanpa liang di tengah.Salah sahiji fungsina nyaéta pikeun meungpeuk tungtung pipa, sareng anu sanésna nyaéta pikeun ngagampangkeun ngaleungitkeun lebu dina pipa salami pangropéa.Sajauh ngeunaan pangaruh blocking, éta gaduh pangaruh anu sami sareng sirah sareng tutup.Tapi, teu aya deui jalan pikeun ngabongkar sirah, sareng piring buta flange dibenerkeun ku baud ...
  • ASME/ANSI B16.5 stainless steel Weld Neck Flange

    ASME / ANSI B16.5 stainless steel Weld beuheung Flange

    Discription Produk Beuheung butt las flange nujul kana flange kalawan beuheung tapered sarta butt las jeung silinder atawa pipa.Ieu mangrupa flange integral.Kusabab struktur transisi tina beuheung tapered jeung sambungan las butt, kakuatan sarta rigidity of flange nu strengthened, sarta kinerja sealing leuwih hade tinimbang nu ti flange las datar.Nu disadvantage nya éta perlu dijieun tina forgings, nu meakeun loba bahan jeung waragad loba.Ieu...
  • ASME/ANSI B16.5 Stainless/Carbon Steel Socket Weld Flange

    ASME / ANSI B16.5 stainless / Karbon Steel stop kontak Weld Flange

    Jenis: socket weld flange/
    Waktos kalungguhan: Gumantung kana kuantitas /
    Est.Waktos (dinten): 7 Pikeun dirundingkeun/
    Kustomisasi: Tampa/
    Logo ngaropéa (Pesanan Min.: 1 Potongan)/
    Bungkusan khusus (Pesanan Minimal: 1 Potongan)/
    Pengiriman barang: Rojongan Express · Angkutan Laut · Angkutan darat · Angkutan Udara
  • ASMEANSI B16.5 Slip-on Flange

    ASMEANSI B16.5 Slip-on Flange

    Pedaran produk The slip on flange, kawas flange las plat datar, oge flange nu manjangan pipa baja, fittings pipe, jsb kana flange tur nyambungkeun jeung alat atawa pipa ngaliwatan weld fillet.The slip on flange oge flange las datar, sabab aya beuheung pondok, nu ngaronjatkeun kakuatan flange tur ngaronjatkeun kapasitas bearing of flange nu.Ku kituna bisa dipaké dina pipelines tekanan luhur.Keunggulan Produk Keunggulan Produk...
  • CarbonStainless Steel Figure 8 Blind Flange
  • Forged Carbon Steel Anchor Flange

    Ngajalin Karbon Steel jangkar Flange

    Ngaran Produk: Jangkar Flange Ukuran: 1/2 ″-48 ″ Tekanan Peunteun: Class150lb-2500lb Standar: ANSI / ASME atanapi sakumaha per requets customer urang.Bahan: Karbon Steel, Stainless Steel, Alloy Steel.Baja Kelas: ASTM A105, A350 LF1, A350LF2, A350LF3, ASTM A182 F304, F304L, F316, F316L, F321, A694 F42, F46, F50, F56, F60, D70 jsb sarat Proof'Rengse customer:Flange Jangkar mangrupikeun pangurangan kombinasi hiji-sapotong sareng flange beuheung las anu dirarancang khusus pikeun ...