Flange

  • Karbon Steel High tekenan Hubbed Slip on Flange ANSI B16.5

    Karbon Steel High tekenan Hubbed Slip on Flange ANSI B16.5

    rentang diaméterna: DN10 ~ DN600.
    Lingkup aplikasi: PN2.5 ~ PN40;Kelas 150 ~ Kelas 1500
    Bahan Flange: baja karbon, stainless steel, 304, 316, 304L, 316L, jsb.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • ASME B16.48 Tontonan Buta Flange Karbon Steel A105 A694 F70

    ASME B16.48 Tontonan Buta Flange Karbon Steel A105 A694 F70

    Flange buta tontonan biasana dianggo dina pipa anu diaméter pipa ageung.Dina waktos biasa, hiji tungtung flange ngeusian rohangan pikeun ngajaga pipa teu diblokir.Upami diperlukeun, éta diganti ku piring buta jeung ketebalan sarua dina tungtung séjén pikeun neukteuk off pipa nu.Hindarkeun ékspansi pipa anu dipaksa kusabab ngagantian samentawis pelat buta anu sanés, anu bakal mangaruhan sadayana sistem.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Ngajalin Karbon Steel jangkar Flange

    Ngajalin Karbon Steel jangkar Flange

    Salaku komponén rékayasa, flange jangkar tiasa diganti ku pipa pondok kalayan cincin dorong di tempat anu tekananna rendah, atanapi disebut leungeun baju liwat-témbok pikeun sambungan pipa tetep anu kedah dikubur di jero taneuh atanapi henteu. bisa repaired pikeun hirup, sarta lamun tekanan badag, pamakéan flanges konvensional teu bisa mastikeun operasi aman tur dipercaya tina pipa-tekanan tinggi.
    Jangkar flange mangrupakeun jenis torus axisymmetric kalawan flange.Dua sisi flange nyaéta beuheung flange simetris.Tungtung dua beuheung flange dilas sareng tungtung pipa sareng dikubur dina tihang jangkar.Kusabab dua flanges disambungkeun ku bolts dina seni prior digabungkeun babarengan, gasket sealing dipiceun, sarta flange integral dijieun, nu disambungkeun jeung pipa ku las, sarta dibereskeun ku tihang jangkar ku flange sarta awak flange na. , ku kituna bisa dipaké pikeun ngalereskeun sambungan pipa nu.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.
    Di antara seueur perusahaan dagang, kami mangrupikeun pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • ASMEANSI B16.5 CarbonStainless steel Buta Flange

    ASMEANSI B16.5 CarbonStainless steel Buta Flange

    Pedaran produk Flange piring buta, ngaran nyata piring buta.Ieu mangrupakeun wangun sambungan flanges.Kanyataanna, éta flange tanpa liang di tengah.Salah sahiji fungsina nyaéta pikeun meungpeuk tungtung pipa, sareng anu sanésna nyaéta pikeun ngagampangkeun ngaleungitkeun lebu dina pipa salami pangropéa.Sajauh ngeunaan pangaruh blocking, éta gaduh pangaruh anu sami sareng sirah sareng tutup.Tapi, teu aya deui jalan pikeun ngabongkar sirah, sareng piring buta flange dibenerkeun ku bol ...
  • Karbon stainless steel Gambar 8 Buta Flange

    Karbon stainless steel Gambar 8 Buta Flange

    Pelat buta dalapan angka mangrupikeun jinis bagian pipa, utamina pikeun genah pangropéa, nami dalapan angka kusabab bentuk khusus nami, satengah mangrupikeun piring buta sareng satengah nyaéta cincin beusi.Hal ieu mindeng dipaké pikeun flanges pipe nu kudu ngarobah prosés.Bahan utamana baja karbon, stainless steel, alloy, nu bisa dipilih nurutkeun kelas tekanan pipe sarta sedeng pipe.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, L/C, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.
    Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.

    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Karbon stainless steel Plate Datar las Flange

    Karbon stainless steel Plate Datar las Flange

    Lempeng datar las flange bahan merenah, manufaktur basajan, béaya rendah, loba dipaké;Tapi rigidity nu goréng, jadi teu bisa dipaké pikeun suplai jeung paménta, kaduruk, ngabeledug sarta syarat vakum tinggi tina prosés kimiawi sistem piping jeung jangkungna, kasempetan pisan picilakaeun.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Stainless Steel ANSI B16.5 pipe Hubbed dieunakeun-on Flange

    Stainless Steel ANSI B16.5 pipe Hubbed dieunakeun-on Flange

    Flange dilas datar sareng beuheung napel dina tungtung tabung.Ieu utamana bagian anu nyambungkeun pipa ka pipa.Aya liang dina flange, sarta bolts bisa dipaké pikeun nyieun dua flange disambungkeun pageuh.Beuheung flange las datar pikeun flange na pipe las, struktur lumrah anak, kakuatan sarta stiffness, bisa tahan suhu luhur sarta tekanan tinggi na bending terus-terusan sarta fluctuations hawa, sealing dipercaya.Cocog jeung sambungan pipa baja kalawan tekanan nominal teu leuwih ti 2.5MPa.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • ASME B16.5 Karbon stainless steel Threaded Flange

    ASME B16.5 Karbon stainless steel Threaded Flange

    A flange threaded mangrupakeun flange disambungkeun jeung pipa ku thread a.Desain, nurutkeun perlakuan flange leupas.Kauntungannana nyaeta aya teu kudu weld, deformasi flange dina silinder atawa pipe dihasilkeun torsi tambahan leutik.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • ASME / ANSI B16.5 stainless steel Weld beuheung Flange

    ASME / ANSI B16.5 stainless steel Weld beuheung Flange

    Weld beuheung flange nujul kana flange kalawan beuheung congcot jeung butt las kalawan silinder atawa pipa.Milik flange integral.

  • Slip on flange plat kalawan cet konéng

    Slip on flange plat kalawan cet konéng

    Perawatan permukaan flange kalebet galvanizing panas, blackening, galvanizing, lukisan atanapi nyemprot plastik.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • JIS 10K 10A-65A Slip Stainless Steel Dina Plat Flange

    JIS 10K 10A-65A Slip Stainless Steel Dina Plat Flange

    Kombinasi karét alam sareng flange galvanized gaduh kaunggulan nyerep shock, réduksi bising, pipa kompensasi, defleksi sareng kapindahan.Flange baja karbon ogé didamel tina flange Q235, umumna tiasa dianggo pikeun cai biasa, cai AC, sedeng cai seuneu.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Las beuheung Flange-ANSI B16.5

    Las beuheung Flange-ANSI B16.5

    Beuheung butt dilas flange nujul kana flange kalayan beuheung congcot jeung butt dilas kana silinder atawa pipa.Ieu mangrupa flange integral.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Slip Dina Plate Flange kalawan pe pipe-ANSI B16.5

    Slip Dina Plate Flange kalawan pe pipe-ANSI B16.5

    Lempeng datar dilas flange cocog pipe pe nyaeta metoda collocation loba dipaké dina pamakéan plat datar dilas flange.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Slip On Plate Flange - BS 4504

    Slip On Plate Flange - BS 4504

    Kalawan beuheung datar las flange beuheung jangkungna low, anu stiffness tina flange minyak pencét bearing kapasitas geus ningkat.Dibandingkeun sareng flange las butt, beban kerja las ageung, konsumsi éléktroda tinggi, teu tiasa tahan suhu luhur sareng tekanan tinggi sareng bending sareng fluctuations suhu, tapi pamasangan situsna merenah, tiasa ngaleungitkeun patting las sareng prosés kneading, leuwih populér.
    BS4504 nyaéta standar Britania, rupa-rupa pamakéan, dina frékuénsi pamakéan internasional ogé luhur.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Slip Dina Flange -SABS 1123

    Slip Dina Flange -SABS 1123

    Kalawan beuheung datar las flange beuheung jangkungna low, anu stiffness tina flange minyak pencét bearing kapasitas geus ningkat.Dibandingkeun sareng flange las butt, beban kerja las ageung, konsumsi éléktroda tinggi, teu tiasa tahan suhu luhur sareng tekanan tinggi sareng bending sareng fluctuations suhu, tapi pamasangan situsna merenah, tiasa ngaleungitkeun patting las sareng prosés kneading, leuwih populér.
    SABS mangrupikeun standar Afrika Kidul sareng salah sahiji anu paling sering dianggo.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Hubbed Slip Dina Flange -JIS B2238

    Hubbed Slip Dina Flange -JIS B2238

    Pedaran Produk Ngaran lengkep tina beuheung datar las flange nyaéta beuheung datar las pipe baja flange, nu mangrupakeun flange nu ngalegaan pipa baja, fittings pipe, jsb kana flange tur nyambungkeun parabot atawa pipa ngaliwatan welds fillet.Fungsi beuheung datar las flange sarua jeung piring datar las flange.Ieu oge flange nu manjangan pipa baja, fittings pipe, jsb kana flange tur nyambungkeun parabot atawa pipa ngaliwatan welds fillet.Sealing Surface Type Raised Fac...
  • Galunggung 400 Slip Dina Flange RF CLASS150

    Galunggung 400 Slip Dina Flange RF CLASS150

    Alloy beuheung datar las flange, rupa fitur, kalawan kakuatan tinggi, rupa-rupa aplikasi, sealing alus, pangropéa basajan jeung saterusna.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Karbon Steel las beuheung Flange CHINA Flange Supplier

    Karbon Steel las beuheung Flange CHINA Flange Supplier

    Weld beuheung flange nujul kana flange kalawan beuheung congcot jeung butt las kalawan silinder atawa pipa.Milik flange integral.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.
    Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Carbon Steel Slip On Plate Flange SOP Flange Plate Flange pikeun Las ASMEANSI B16.5 BS4504 DIN2501

    Carbon Steel Slip On Plate Flange SOP Flange Plate Flange pikeun Las ASMEANSI B16.5 BS4504 DIN2501

    Standar produk: ANSI AWWA GOST DIN JIS BS
    Spésifikasi jeung ukuran: DN15-DN2000
    rating tekanan: PN2.5 ~ PN100
    Jenis sambungan: las

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Stainless Steel Plate Flange pikeun Welding Slip On Plate Flange ASMEANSI B16.5 BS 4504 Din2501

    Stainless Steel Plate Flange pikeun Welding Slip On Plate Flange ASMEANSI B16.5 BS 4504 Din2501

    Standar produk: ANSI AWWA GOST DIN JIS BS
    Spésifikasi jeung ukuran: DN15-DN2000
    rating tekanan: PN2.5 ~ PN100
    Jenis sambungan: las

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • ASME B16.48 Tontonan Buta Flange Stainless Steel Flange A182 F316 304 316L

    ASME B16.48 Tontonan Buta Flange Stainless Steel Flange A182 F316 304 316L

    Piring buta tontonan nyaéta potongan pipa anu bentukna satengah piring buta sareng satengah cincin beusi.Biasana dianggo pikeun flanges pipa anu kedah ngarobih prosésna.Bahan utamina kalebet baja karbon, stainless steel sareng alloy, anu tiasa dipilih dumasar kana kelas tekanan pipa sareng sedeng pipa.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Datar Plat las Flange Karbon Steel Galvanized Flange SOP JIS B2220 5K

    Datar Plat las Flange Karbon Steel Galvanized Flange SOP JIS B2220 5K

    Datar dilas flange teh flange paling umum, éta merenah, manufaktur basajan, béaya rendah, loba dipaké.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • ASME / ANSI B16.5 stainless / Karbon Steel stop kontak Las Flange

    ASME / ANSI B16.5 stainless / Karbon Steel stop kontak Las Flange

    Jenis: socket weld flange/
    Lead Time: Gumantung kana kuantitas /
    Est.Waktos (dinten): 7 Pikeun dirundingkeun/
    Kustomisasi: Tampa/
    Logo ngaropéa(Pesanan Min.: 1 Potongan)/
    Bungkusan khusus (Pesanan Min.: 1 Potongan)/
    Pengiriman barang: Rojongan Express · Angkutan Laut · Angkutan darat · Angkutan Udara

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • ASME B16.5 CarbonStainless Steel Lap Joint Flange

    ASME B16.5 CarbonStainless Steel Lap Joint Flange

    Flange gabungan lap nyaéta flange anu dipasang sacara bébas dina ujung wadah atanapi pipa.flange mangrupa bagian disambungkeun antara aci jeung aci, dipaké pikeun sambungan antara tungtung pipe nu;Ogé dipaké dina alat inlet na outlet flange, pikeun sambungan antara dua alat.
    flange gabungan kuir nyaeta flange leupas.Flange bisa dijieun ku flanging, langsung narik kaluar atawa cingcin las séjén.Deformasi flange dina wadahna atanapi pipa henteu ngahasilkeun torsi tambahan, gampang didamel, tiasa didamel tina bahan anu béda sareng wadahna atanapi pipa, gampang ngahemat logam mulia.

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
    pamayaran: T/T, LIC, PayPal
    Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia