Karét ékspansi Joint

  • Rubber Expansion Joint

    Karét ékspansi Joint

    Sambungan ékspansi karét mangrupikeun panyambung fleksibel anu didamel tina elastomer alami sareng / atanapi sintétik sareng lawon, upami diperyogikeun, tulangan logam internal dirancang pikeun masihan relief setrés dina sistem pipa kusabab gerakan termal sareng geter mékanis.
  • Rubber Bellows Expansion Joints DN25-DN3000 EPDM PTFE

    Karét Bellows ékspansi Sendi DN25-DN3000 EPDM PTFE

    Sendi ékspansi bellows karét ogé dingaranan sendi karét fléksibel, aranjeunna diwangun ku hiji bellow karét sareng dua flanges.Aya dua jenis sambungan karét fléksibel: floating flanged jeung karét dijejeran.Aya sababaraha jinis bahan palapis pikeun bellows karét: EPDM, Hypalon (CSM), NR (Karét Alam), NBR, SBR, Neoprene (Nitrilr karét), VITON.