Karét ékspansi Joint

  • Tunggal Sphere karét Joints fléksibel

    Tunggal Sphere karét Joints fléksibel

    Ngaran produk: Sambungan ékspansi karét / Sendi Fleksibel Karét Sphere Tunggal
    bahan produk: baja karbon atawa stainless steel sarta bahan alus lianna
    Model produk: sababaraha model sadia
    Kaunggulan produk: produksi jeung suplai di pabrik urang sorangan, kalawan kualitas dijamin.

    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Bellows karét ékspansi sendi karét dijejeran diaméterna badag DN900 FF

    Bellows karét ékspansi sendi karét dijejeran diaméterna badag DN900 FF

    sendi ékspansi karét bisa ngurangan Geter jeung noise ku kahadéan tina élastisitas tinggi, perméabilitas hawa tinggi, résistansi sedeng, résistansi cuaca, résistansi radiasi jeung kaunggulan sejenna karét, sarta bisa ngimbangan ékspansi termal jeung kontraksi tiis disababkeun ku parobahan suhu, nu loba dipaké. dina sagala rupa sistem pipa.
  • Karét Dijejeran Diaméterna Besar DN900 Karét Ékspansi Sendi RF Ngambang Tipe

    Karét Dijejeran Diaméterna Besar DN900 Karét Ékspansi Sendi RF Ngambang Tipe

    sendi ékspansi karét bisa ngurangan Geter jeung noise ku kahadéan tina élastisitas tinggi, perméabilitas hawa tinggi, résistansi sedeng, résistansi cuaca, résistansi radiasi jeung kaunggulan sejenna karét, sarta bisa ngimbangan ékspansi termal jeung kontraksi tiis disababkeun ku parobahan suhu, nu loba dipaké. dina sagala rupa sistem pipa.Diaméterna badag DN900 RF
  • Karét Bellows ékspansi sendi DN32-DN3200 EPDM

    Karét Bellows ékspansi sendi DN32-DN3200 EPDM

    Sendi ékspansi bellows karét ogé dingaranan sendi karét fléksibel, aranjeunna diwangun ku hiji bellow karét sareng dua flanges.Aya dua jenis sambungan karét fléksibel: floating flanged jeung karét dijejeran.Aya rupa-rupa bahan palapis pikeun bellows karét: EPDM, Hypalon (CSM), NR (Karét Alam), NBR, SBR, Neoprene (Nitrilr karét), VITON.
  • Stainless Steel karét Bellows ékspansi sendi karét Panyambung EPDM

    Stainless Steel karét Bellows ékspansi sendi karét Panyambung EPDM

    sendi ékspansi karét bisa ngurangan Geter jeung noise ku kahadéan tina élastisitas tinggi, perméabilitas hawa tinggi, résistansi sedeng, résistansi cuaca, résistansi radiasi jeung kaunggulan sejenna karét, sarta bisa ngimbangan ékspansi termal jeung kontraksi tiis disababkeun ku parobahan suhu, nu loba dipaké. dina sagala rupa sistem pipa.
  • Karét fléksibel ékspansi Joint kalawan flange galvanized

    Karét fléksibel ékspansi Joint kalawan flange galvanized

    Sambungan ékspansi karét mangrupikeun panyambung fleksibel anu didamel tina elastomer alami sareng / atanapi sintétik sareng lawon, upami diperyogikeun, tulangan logam internal dirancang pikeun nyayogikeun setrés dina sistem pipa kusabab gerakan termal sareng geter mékanis.