Pangurangan

  • Sch30 Karbon Steel Seamless Pipa fittings Butt Weld Ecc saendeng Reducer

    Sch30 Karbon Steel Seamless Pipa fittings Butt Weld Ecc saendeng Reducer

    Reducer, ogé katelah reducer, mangrupikeun salah sahiji fitting pipa kimia, anu dianggo pikeun nyambungkeun dua diaméter pipa anu béda.Éta ogé dibagi kana reducer concentric sareng reducer saendeng.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Stainless Steel Seamless Butt Weld Concentric Reducer

    Stainless Steel Seamless Butt Weld Concentric Reducer

    Spésifikasi produk: 3/4 "X1/2" --- 48 "X 40" [DN 20 X 15 --- 1200 X 1000]
    Dimensi ketebalan témbok: Sch 5s --160
    Standar eksekutif: GB / T12459-2005, ANSI, JIS, BS, DIN, UNI, jsb
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • SCH30 Steel saendeng Reducer ASME B16.9

    SCH30 Steel saendeng Reducer ASME B16.9

    Kami mawa garis lengkep baja karbon & stainless steel butt weld reducers kaasup reducers concentric sareng butt weld reducers saendeng anu minuhan sertipikasi ketat pikeun sistem pipa kiwari.Reducer kami gaduh kakuatan tinggi sareng résistansi korosi pikeun dianggo dina sababaraha industri.Pangurangan kualitas luhur kami aya dina sababaraha ukuran sareng jadwal mimitian ti S / 5 dugi ka S / 80.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Karbon Steel Butt Weld Seamless Concentric Reducer

    Karbon Steel Butt Weld Seamless Concentric Reducer

    Reducer anu pusatna aya dina garis lempeng disebut réduksi konsentris.Prosés ngabentuk nu ilahar dipaké nyaéta ngurangan, ngembangna atawa ngurangan tambah ngembangna, sarta stamping ogé bisa dipaké pikeun ngurangan pipa tina spésifikasi nu tangtu.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia
  • Karbon / Stainless Steel BW Reducer

    Karbon / Stainless Steel BW Reducer

    Reducer mangrupikeun jinis fitting pipa anu dilas butt baja.Aya dua jenis: eccentric jeung concentric.Hal ieu dipaké pikeun sambungan antara dua pipa diaméterna béda, sarta maénkeun peran transisi antara pipa diaméterna badag sarta leutik.
    Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
    Sampel Saham Gratis & Sadia