Pangurangan

  • Carbon/Stainless Steel BW Reducer

    Karbon / Stainless Steel BW Reducer

    Reducer mangrupikeun jinis fitting pipa anu dilas butt baja.Aya dua jenis: eccentric jeung concentric.Hal ieu dipaké pikeun sambungan antara dua pipa diaméterna béda, sarta maénkeun peran transisi antara pipa diaméterna badag sarta leutik.
  • ASTM Stainless Steel Reducer(Concentric,Eccentric)

    ASTM Stainless Steel Reducer (Konsentris, Ékséntrik)

    Kami mawa garis pinuh baja karbon & stainless steel butt weld reducers kaasup reducers concentric jeung butt weld reducers saendeng nu minuhan sertipikasi ketat pikeun sistem pipa kiwari.Reducer kami gaduh kakuatan tinggi sareng résistansi korosi pikeun dianggo dina sababaraha industri.Pangurangan kualitas luhur kami aya dina sababaraha ukuran sareng jadwal mimitian ti S / 5 dugi ka S / 80.