Taros Kami

Hebei Xinqi Pipeline Equipment Co., Ltd.

Alamat

Jalan Wenming, Zona Industri Gengzhuangzi, County Mengcun, Kota Cangzhou, Propinsi Hebei, Cina

Surélék

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Mr Huang

Gabungan ékspansi

Tuan Huang

Ms Fu

Flanges

Cik Fu

Qingq

gabungan ékspansi bellows

Qing

Annie

Kelengkapan flange

Annie

Xiaorui

Kelengkapan flange

Xiaorui

Qingc

Karét ékspansi Joint

Qing

Wenkang

kelengkapan BW

Wenkang

Manchy

gabungan ékspansi

Manchy

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami