ASME / ANSI B16.5 stainless steel Weld beuheung Flange

Katerangan pondok:


Rincian produk

Bungkusan & Pangiriman

Kaunggulan

Jasa

FAQ

Tag produk

Katerangan Produk

Beuheung butt las flange nujul kana flange kalawan beuheung tapered sarta butt las jeung silinder atawa pipah.Ieu mangrupa flange integral.

Kusabab struktur transisi tina beuheung tapered jeung sambungan las butt, kakuatan sarta rigidity of flange nu strengthened, sarta kinerja sealing leuwih hade tinimbang nu ti flange las datar.Nu disadvantage nya éta perlu dijieun tina forgings, nu meakeun loba bahan jeung waragad loba.Ieu cocog pikeun kali kalawan tekanan tinggi, suhu luhur atawa sarat sealing tinggi.

Fitur

Ngaran Produk

Flange(304/F304 WN/FFRF/RTF ASME/ANSI B16.5 class150lb-2500lb Ditempa Stainless Steel Weld beuheung Flange)

Ukuran

1/2 ''~ 24''

Tekanan

Kelas(150lb-2500lb) Pn(2.5-40)

Standar

ASME / ANSI B16.5, DIN, JIS B2220, BS 4504 jeung sajabana.

Bahan

Beusi sténless

Baja Karbon

Duplex stainless steel

Pipa baja

alloy nikel

Aplikasi

Industri pétrokimia; industri penerbangan jeung aerospace; industri farmasi; knalpot gas; pembangkit listrik; wangunan kapal; perlakuan cai, jsb.

Kaunggulan

stock siap, waktos pangiriman gancang; sadia dina sagala ukuran, ngaropéa; kualitas luhur

ASMEANSI B16.5 stainless steel Weld Neck Flange
image42.png
image43.jpeg

Beda antara SO jeung WN

Kahiji, strukturna béda

1. Datar las flange kalawan beuheung: Ieu mangrupakeun flange nu manjangan pipa baja, fittings pipe, jsb kana flange pikeun nyambung jeung alat atawa pipelines ngaliwatan welds fillet.

2. Butt las flange kalawan beuheung: a flange kalawan beuheung jeung transisi pipe buleud tur disambungkeun ka pipe butt las.

Kadua, wengkuan aplikasi béda

1. Datar las flange kalawan beuheung: aya beuheung pondok, nu ngaronjatkeun kakuatan flange tur ngaronjatkeun kapasitas bearing of flange nu.Ku kituna bisa dipaké dina pipelines tekanan luhur.

2. Butt las flange kalawan beuheung: cocog pikeun pipelines kalawan fluctuations badag dina tekanan atawa hawa atawa pipelines kalawan suhu luhur, tekanan tinggi na hawa low, pikeun sambungan pipelines na valves kalawan PN gede ti 2.5MPa;ogé dipaké pikeun transportasi mahal tur kaduruk, dina pipa tina medium ngabeledug.

3. Bentuk las béda

1. Datar las flange kalawan beuheung: nu kelim las antara pipe na flange kalawan flange beuheung datar nyaeta fillet weld.

2. Beuheung butt las flange: The las kelim antara beuheung butt las flange na pipe mangrupa weld girth.

Jenis Flange

ghfd
Forged Carbon Steel Anchor Flange (1)

Bungkusan & Pangiriman

1651024741(1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kantong nyusut–> 2. Kotak Leutik–> 3. Karton–> 4. Kasus Plywood Kuat

    Salah sahiji gudang urang

    pack (1)

    Ngamuat

    pack (2)

    Pabrik 1.Profesional.
    2.Trial pesenan anu ditarima.
    3.Flexible tur merenah jasa logistik.
    4. harga kalapa.
    5.100% nguji, mastikeun sipat mékanis
    6. nguji profésional.

    1.We bisa ngajamin bahan pangalusna nurutkeun cutatan patali.
    2.Test dipigawé dina unggal pas saméméh pangiriman.
    3.All bungkusan anu adaptasi pikeun kiriman.
    4. Komposisi kimia bahan saluyu sareng standar internasional sareng standar lingkungan.

    A) Kumaha carana abdi tiasa langkung rinci ngeunaan produk anjeun?
    Anjeun tiasa ngirim surelek ka alamat surélék urang.Urang bakal nyadiakeun katalog jeung gambar produk urang pikeun reference.We Anjeun ogé bisa nyadiakeun fittings pipe, baud jeung nut, gaskets jsb Urang Tujuan jadi panyadia solusi sistem piping Anjeun.

    B) Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel?
    Upami anjeun peryogi, kami bakal nawiskeun anjeun conto gratis, tapi para nasabah anyar diperkirakeun mayar biaya ekspres.

    C) Naha anjeun nyayogikeun bagian anu ngaropéa?
    Leres, anjeun tiasa masihan kami gambar sareng kami bakal ngahasilkeun sasuai.

    D) Ka nagara mana anjeun parantos nyayogikeun produk anjeun?
    Kami parantos nyayogikeun ka Thailand, Cina Taiwan, Vietnam, India, Afrika Kidul, Sudan, Peru, Brazil, Trinidad sareng Tobago, Kuwait, Qatar, Sri Lanka, Pakistan, Romania, Perancis, Spanyol, Jérman, Bélgia, Ukraina jsb. (Angka di dieu ngan kaasup konsumén urang dina panganyarna 5 taun.).

    E) Abdi henteu tiasa ningali barang atanapi nyabak barang, kumaha carana abdi tiasa nungkulan résiko?
    Sistem manajemen kualitas kami saluyu sareng sarat ISO 9001: 2015 diverifikasi ku DNV.Kami leres pisan amanah anjeun.Urang tiasa nampi pesenan sidang pikeun ningkatkeun kapercayaan silih.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami