CarbonStainless Steel Gambar 8 Buta Flange

Katerangan pondok:


Rincian produk

Bungkusan & Pangiriman

Kaunggulan

Jasa

FAQ

Tag produk

ASME B16.48 Tontonan Buta Flange, Gambar 8 Flanges, A182 F316L Tontonan Buta Flange

Piring buta 8 ngawangun mangrupikeun jinis bagian pipa, utamina pikeun genah pamariksaan sareng perbaikan.Anjeun tiasa terang bentuk khusus ku ngalukis bagian luhur "8" hideung.Ieu satengah piring buta sarta satengah cingcin beusi.Biasana dianggo pikeun flanges pipa anu kedah ngarobih prosésna.Bahan utamana karbon baja, stainless steel, alloy, sarta bisa dipilih nurutkeun tingkat tekanan pipa jeung sedeng pipa.
Urang bisa rancang Spectacle Buta Flange kalawan tipena béda beungeut gabungan (RF, FF, RTJ) dina runtuyan 150/300/600/900/1500/2500 dina nurutkeun standar diménsi utama ASME B16.48.
Tontonan buta Flange, ogé katelah inohong 8 Flange nu mangrupakeun kombinasi antara dua nu bisa diputer pikeun fungsi minangka Single Bind atawa Ring Spacer.Flange jenis ieu umumna mangrupa sapotong logam ti dipotong pikeun nyocogkeun antara dua flanges pipe sarta biasana sandwiched antara dua gaskets a buta tontonan mindeng dijieun tina dua cakram logam anu napel silih ku bagian leutik tina baja.The Sharp sami sareng sapasang gelas atanapi spectacles - ku kituna namina spectacle blind flange.Hiji tungtung buta bakal boga lawang pikeun ngidinan ngalir ngaliwatan pipa salila operasi sarta tungtung séjén padet pikeun meungpeuk aliran salila pangropéa.Aranjeunna umumna dipasang salaku alat permanén pikeun misahkeun sistem piping prosés.

Sakabeh gagasan ngeunaan hiji flange buta tontonan nyaeta ku kituna hiji bisa jadi bener yakin yén hiji item pakakas anu leres tur aman blanked kaluar kalawan euweuh kamungkinan sagala aliran atawa leakage ngaliwatan klep salila pangropéa.Aliranna tiasa dialihkeun kana barang-barang sanés, tapi sanés ngan ukur ku ngalangkungan kosong sabab ieu bakal ngaganggu fungsi kaamanan tina buta tontonan.Aliranna kedah klep dipareuman sareng tekenan dileungitkeun sateuacan ngaleupaskeun bolts flange sareng ngayunkeun buta.

 

CarbonStainless Steel Figure 8 Blind Flange (1)
CarbonStainless Steel Figure 8 Blind Flange (2)

Jenis Flange

Las beuheung

Flange ieu circumferentially dilas kana sistem dina beuheung na nu hartina integritas wewengkon butt dilas bisa gampang nalungtik ku radiography.Bores boh pipa sareng flange cocog, anu ngirangan karusuhan sareng erosi di jero pipa.The weld beuheung kituna favored dina aplikasi kritis
erosi di jero pipa.The weld beuheung kituna favored dina aplikasi kritis.

Slip-on
flange ieu slipped ngaliwatan pipa lajeng fillet dilas.Slip-on flanges gampang dipaké dina aplikasi fabricated.

Buta
flange ieu dipaké pikeun kosong kaluar pipelines, valves sarta pompa, éta ogé bisa dipaké salaku panutup inspeksi.Kadangkala disebut flange blanking.

Socket Weld
Flange Ieu counter bosen pikeun nampa pipa saméméh keur fillet dilas.The bore tina pipa na flange duanana sarua sahingga méré ciri aliran alus.

Utas
flange ieu disebut boh threaded atawa ngaco.Hal ieu dipaké pikeun nyambungkeun komponén threaded séjén dina tekanan low, aplikasi non-kritis.Taya las diperlukeun.

Lap Joint
Flanges ieu sok dipaké boh dina tungtung rintisan atawa taft nu butt dilas kana pipa jeung flange leupas tukangeun eta.Ieu hartina rintisan tungtung atawa taft salawasna ngajadikeun beungeut.The kuir joint ieu favored dina aplikasi tekanan low sabab gampang dirakit sarta Blok.Pikeun ngurangan biaya flanges ieu bisa disadiakeun tanpa hub jeung / atawa di dirawat, baja karbon coated.

Ring Tipe Joint
Ieu mangrupikeun metode pikeun mastikeun sambungan flange anti bocor dina tekanan tinggi.Hiji cingcin logam dikomprés kana alur héksagonal dina nyanghareupan flange pikeun nyieun segel.Metoda gabungan ieu tiasa dianggo dina Weld Neck, Slip-on sareng Blind Flanges.

Forged Carbon Steel Anchor Flange (1)
Forged Carbon Steel Anchor Flange (4)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kantong nyusut–> 2. Kotak Leutik–> 3. Karton–> 4. Kasus Plywood Kuat

    Salah sahiji gudang urang

    pack (1)

    Ngamuat

    pack (2)

    Pabrik 1.Profesional.
    2.Trial pesenan anu ditarima.
    3.Flexible tur merenah jasa logistik.
    4. harga kalapa.
    5.100% nguji, mastikeun sipat mékanis
    6. nguji profésional.

    1.We bisa ngajamin bahan pangalusna nurutkeun cutatan patali.
    2.Test dipigawé dina unggal pas saméméh pangiriman.
    3.All bungkusan anu adaptasi pikeun kiriman.
    4. Komposisi kimia bahan saluyu sareng standar internasional sareng standar lingkungan.

    A) Kumaha carana abdi tiasa langkung rinci ngeunaan produk anjeun?
    Anjeun tiasa ngirim surelek ka alamat surélék urang.Urang bakal nyadiakeun katalog jeung gambar produk urang pikeun reference.We Anjeun ogé bisa nyadiakeun fittings pipe, baud jeung nut, gaskets jsb Urang Tujuan jadi panyadia solusi sistem piping Anjeun.

    B) Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel?
    Upami anjeun peryogi, kami bakal nawiskeun anjeun conto gratis, tapi para nasabah anyar diperkirakeun mayar biaya ekspres.

    C) Naha anjeun nyayogikeun bagian anu ngaropéa?
    Leres, anjeun tiasa masihan kami gambar sareng kami bakal ngahasilkeun sasuai.

    D) Ka nagara mana anjeun parantos nyayogikeun produk anjeun?
    Kami parantos nyayogikeun ka Thailand, Cina Taiwan, Vietnam, India, Afrika Kidul, Sudan, Peru, Brazil, Trinidad sareng Tobago, Kuwait, Qatar, Sri Lanka, Pakistan, Romania, Perancis, Spanyol, Jérman, Bélgia, Ukraina jsb. (Angka di dieu ngan kaasup konsumén urang dina panganyarna 5 taun.).

    E) Abdi henteu tiasa ningali barang atanapi nyabak barang, kumaha carana abdi tiasa nungkulan résiko?
    Sistem manajemen kualitas kami saluyu sareng sarat ISO 9001: 2015 diverifikasi ku DNV.Kami leres pisan amanah anjeun.Urang tiasa nampi pesenan sidang pikeun ningkatkeun kapercayaan silih.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami