Karbon stainless steel Gambar 8 Buta Flange

Katerangan pondok:

Pelat buta dalapan angka mangrupikeun jinis bagian pipa, utamina pikeun genah pangropéa, nami dalapan angka kusabab bentuk khusus nami, satengah mangrupikeun piring buta sareng satengah nyaéta cincin beusi.Hal ieu mindeng dipaké pikeun flanges pipe nu kudu ngarobah prosés.Bahan utamana baja karbon, stainless steel, alloy, nu bisa dipilih nurutkeun kelas tekanan pipe sarta sedeng pipe.

ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
pamayaran: T/T, L/C, PayPal
Urang boga pabrik sorangan di Cina.
Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.

Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
Sampel Saham Gratis & Sadia

Rincian produk

Bungkusan & Pangiriman

Kaunggulan

Jasa

FAQ

Tag produk

ASME B16.48 Tontonan Buta Flange, Gambar 8 Flanges, A182 F316L Tontonan Buta Flange

Piring buta 8 ngawangun mangrupikeun jinis bagian pipa, utamina pikeun genah pamariksaan sareng perbaikan.Anjeun tiasa terang bentuk khusus ku ngalukis bagian luhur "8" hideung.Ieu satengah piring buta sarta satengah cingcin beusi.Biasana dianggo pikeun flanges pipa anu kedah ngarobih prosésna.Bahan utamana baja karbon, stainless steel, alloy, sarta bisa dipilih nurutkeun tingkat tekanan pipa jeung sedeng pipa.
Urang tiasa ngadamel Spectacle BlindFlangekalawan tipena béda rupa gabungan (RF, FF, RTJ) dina runtuyan 150/300/600/900/1500/2500 di nurutkeun standar diménsi utama ASME B16.48.
Tontonan buta Flange, ogé katelah inohong 8 Flange nu mangrupakeun kombinasi antara dua nu bisa diputer pikeun fungsi minangka Single Bind atawa Ring Spacer.Flange jenis ieu umumna mangrupa sapotong logam ti dipotong pikeun nyocogkeun antara dua flanges pipe sarta biasana sandwiched antara dua gaskets a buta tontonan mindeng dijieun tina dua cakram logam anu napel silih ku bagian leutik tina baja.The Sharp téh sarupa jeung sapasang kacamata atawa spectacles - ku kituna ngaran tontonan flange buta.Hiji tungtung buta bakal boga lawang pikeun ngidinan ngalir ngaliwatan pipa salila operasi sarta tungtung séjén padet pikeun meungpeuk aliran salila pangropéa.Aranjeunna umumna dipasang salaku alat permanén pikeun misahkeun sistem piping prosés.

Sakabeh gagasan ngeunaan hiji flange buta tontonan nyaeta ku kituna hiji bisa jadi bener yakin yén hiji item pakakas anu leres tur aman blanked kaluar kalawan euweuh kamungkinan sagala aliran atawa leakage ngaliwatan klep salila pangropéa.Aliranna tiasa dialihkeun kana barang-barang sanés, tapi sanés ngan ukur ku ngalangkungan kosong sabab ieu bakal kompromi kana fungsi kaamanan tina buta tontonan.Aliranna kedah klep dipareuman sareng tekenan dileungitkeun sateuacan ngaleupaskeun bolts flange sareng ngayunkeun buta.

 

KarbonStainless Steel Gambar 8 Flange Buta (1)
CarbonStainless Steel Gambar 8 Flange Buta (2)

Jenis Flange

Las beuheung

Flange ieu circumferentially dilas kana sistem dina beuheung na nu hartina integritas wewengkon butt dilas bisa gampang nalungtik ku radioography.Bores boh pipa sareng flange cocog, anu ngirangan karusuhan sareng erosi di jero pipa.Beuheung weld ieu jadi favored dina aplikasi kritis
erosi di jero pipa.Beuheung weld ieu jadi favored dina aplikasi kritis.

Slip-on
flange ieu slipped ngaliwatan pipa lajeng fillet dilas.Slip-on flanges gampang dipaké dina aplikasi fabricated.

Buta
Flange ieu dianggo pikeun ngosongkeun pipa, klep sareng pompa, éta ogé tiasa dianggo salaku panutup pamariksaan.Ieu sok disebut salaku flange blanking.

Socket Weld
Flange Ieu counter bosen pikeun nampa pipe saméméh keur fillet dilas.The bore tina pipa na flange duanana sarua sahingga méré ciri aliran alus.

Utas
flange ieu disebut boh threaded atawa ngaco.Hal ieu dipaké pikeun nyambungkeun komponén threaded séjén dina tekanan low, aplikasi non-kritis.Taya las diperlukeun.

Lap Joint
Flanges ieu sok dipaké boh dina tungtung rintisan atawa taft nu butt dilas kana pipa jeung flange leupas tukangeun eta.Ieu hartina rintisan tungtung atawa taft salawasna ngajadikeun beungeut.The kuir joint ieu favored dina aplikasi tekanan low sabab gampang dirakit sarta Blok.Pikeun ngurangan biaya flanges ieu bisa disadiakeun tanpa hub jeung / atawa di dirawat, baja karbon coated.

Ring Tipe Joint
Ieu mangrupikeun metode pikeun mastikeun sambungan flange anti bocor dina tekanan anu luhur.Hiji cingcin logam dikomprés kana alur héksagonal dina nyanghareupan flange pikeun nyieun segel.Metoda gabungan ieu tiasa dianggo dina Weld Neck, Slip-on sareng Blind Flanges.

Ngajalin Baja Karbon Jangkar Flange (1)
Ngajalin Baja Karbon Jangkar Flange (4)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kantong nyusut–> 2. Kotak Leutik–> 3. Karton–> 4. Kasus Plywood Kuat

    Salah sahiji gudang urang

    pakét (1)

    Ngamuat

    pakét (2)

    Bungkusan & Pangiriman

    16510247411

     

    pabrik 1.Profesional.
    2.Trial pesenan anu ditarima.
    3.Flexible tur merenah jasa logistik.
    4. harga kalapa.
    5.100% nguji, mastikeun sipat mékanis
    6. nguji profésional.

    1.We bisa ngajamin bahan pangalusna nurutkeun cutatan patali.
    2.Test dipigawé dina unggal pas saméméh pangiriman.
    3.All bungkusan anu adaptasi pikeun kiriman.
    4. Komposisi kimia bahan saluyu sareng standar internasional sareng standar lingkungan.

    A) Kumaha carana abdi tiasa langkung rinci ngeunaan produk anjeun?
    Anjeun tiasa ngirim surelek ka alamat surélék urang.Urang baris nyadiakeun katalog jeung gambar produk urang pikeun reference.We Anjeun ogé bisa nyadiakeun fittings pipe, baud jeung nut, gaskets jsb Urang Tujuan jadi panyadia solusi sistem piping Anjeun.

    B) Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel?
    Upami anjeun peryogi, kami bakal nawiskeun anjeun conto gratis, tapi para nasabah anyar diperkirakeun mayar biaya ekspres.

    C) Naha anjeun nyayogikeun bagian anu ngaropéa?
    Leres, anjeun tiasa masihan kami gambar sareng kami bakal ngahasilkeun sasuai.

    D) Ka nagara mana anjeun parantos nyayogikeun produk anjeun?
    Kami parantos nyayogikeun ka Thailand, Cina Taiwan, Vietnam, India, Afrika Kidul, Sudan, Peru, Brazil, Trinidad sareng Tobago, Kuwait, Qatar, Sri Lanka, Pakistan, Romania, Perancis, Spanyol, Jérman, Bélgia, Ukraina jsb. (Angka di dieu ngan kaasup konsumén urang dina panganyarna 5 taun.).

    E) Abdi henteu tiasa ningali barang atanapi nyabak barang, kumaha carana abdi tiasa nungkulan résiko?
    Sistem manajemen kualitas kami saluyu sareng sarat ISO 9001: 2015 diverifikasi ku DNV.Kami leres pisan amanah anjeun.Urang tiasa nampi pesenan sidang pikeun ningkatkeun kapercayaan silih.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami