ASME B16.5 CarbonStainless Steel Lap Joint Flange

Katerangan pondok:


Rincian produk

Bungkusan & Pangiriman

Kaunggulan

Jasa

FAQ

Tag produk

Panjelasan Produk

Flange Lap Joint mangrupikeun potongan flange anu tiasa digerakkeun, anu umumna cocog sareng suplai cai sareng asesoris drainase.Nalika pabrik ninggalkeun pabrik, aya flange dina unggal tungtung gabungan ékspansi.Tujuan ngagunakeun flange Lap Joint umumna pikeun ngahemat bahan.Strukturna dibagi jadi dua bagian.Hiji tungtung bagian pipe disambungkeun ka pipa, sarta tungtung séjén dijieun kana ring las butt.Flange dijieunna tina bahan low-grade, sarta bagian pipe dijieunna tina bahan anu sarua sakumaha pipe, ku kituna pikeun ngahemat bahan.

Spésifikasi Lap Joint Flange

Tipe Lap Joint Flange
OD 15mm-6000mm
Tekanan 150#-2500#,PN0.6-PN400,5K-40K, API 2000-15000
Standar ANSI B16.5, EN1092-1, SABA1123, JIS B2220, DIN, GOST, UNI, AS2129, API 6A, jsb.
Kandel témbok SCH5S, SCH10S, SCH10, SCH40S, STD, XS, XXS, SCH20, SCH30, SCH40, SCH60,
SCH80, SCH160, XXS jeung sajabana
Bahan Stainless steel: A182F304 / 304L, A182 F316 / 316L, A182F321, A182F310S,
A182F347H, A182F316Ti, A403 WP317, 904L, 1.4301,1.4307,1.4401,1.4571,1.4541,
254Mo jeung sajabana.
Baja karbon: A105, A350LF2, Q235, St37, St45.8, A42CP, E24, A515 Gr60, A515 Gr 70
Duplex stainless steel: UNS31803, SAF2205, UNS32205, UNS31500, UNS32750,
UNS32760, 1.4462, 1.4410, 1.4501 jeung sajabana.
Pipa baja: A694 F42, A694F52, A694 F60, A694 F65, A694 F70, A694 F80 jsb.
Paduan nikel: inconel600, inconel625, inconel690, incoloy800, incoloy 825, incoloy 800H,
C22, C-276, Monel400, Alloy20 jsb.
Cr-Mo alloy: A182F11, A182F5, A182F22, A182F91, A182F9, 16mo3 jsb.
Aplikasi Industri pétrokimia; avation jeung aerospace industri; industri farmasi;
gas knalpot; pembangkit listrik; kapal buliding; treament cai, jsb.
Kaunggulan stock siap, waktos pangiriman gancang; sadia dina sagala ukuran, ngaropéa; kualitas luhur

Produk Témbongkeun

hjfg (1)

hjfg (2)

hjfg (3)

hjfg (4)

Aplikasi tina Flange

konstruksi,
minyak bumi,
industri kimia,
wangunan kapal,
nyieun kertas,
metalurgi,
suplai cai sareng karya limbah,
industri ringan sareng beurat,
plumbing jeung listrik jsb.

hjfg (3)

Naon Loose Flange (Lap Joint Flange)?

Sambungan flange leupas (Lap Joint Flange) sabenerna kahontal ku las.
Bédana nyaéta flange tipe ieu henteu dilas sareng pipa langsung, éta ngagunakeun komponén bantu (sapertos stub tungtung) dilas nganggo pipa, teras komponén bantu sareng gasket dikomprés ku baud anu nyambungkeun.Sareng flange (Loose Flange) sorangan henteu nyambung sareng sedeng.
las datar jeung butt las duanana sadia.

Kauntungannana

1. Nyimpen total biaya.Nalika bahan pipa khusus sareng mahal, las bahan anu sami tina flange mahal.Anjeun tiasa milih flange leupas.(Flange tiasa janten bahan anu béda, ngan ukur peryogi bahan komponén bantu anu sami sareng bahan pipa).
2. flange Ieu bisa diputer mun gampang align liang baud, sarta éta gampang pikeun masang dina pipa diaméterna badag.
3.Suitable pikeun tempat dimana pipa kudu disassembled remen pikeun beberesih atawa inspeksi.Atawa lamun rék align liang baud flange, éta ngan perlu ngahurungkeun flange tanpa puteran pipa.

Jenis Flange

Las beuheung

Flange ieu circumferentially dilas kana sistem dina beuheung na nu hartina integritas wewengkon butt dilas bisa gampang nalungtik ku radiography.Bores boh pipa sareng flange cocog, anu ngirangan karusuhan sareng erosi di jero pipa.The weld beuheung kituna favored dina aplikasi kritis
erosi di jero pipa.The weld beuheung kituna favored dina aplikasi kritis.

Slip-on
flange ieu slipped ngaliwatan pipa lajeng fillet dilas.Slip-on flanges gampang dipaké dina aplikasi fabricated.

Buta
flange ieu dipaké pikeun kosong kaluar pipelines, valves sarta pompa, éta ogé bisa dipaké salaku panutup inspeksi.Kadangkala disebut flange blanking.

Socket Weld
Flange Ieu counter bosen pikeun nampa pipa saméméh keur fillet dilas.The bore tina pipa na flange duanana sarua sahingga méré ciri aliran alus.

Utas
flange ieu disebut boh threaded atawa ngaco.Hal ieu dipaké pikeun nyambungkeun komponén threaded séjén dina tekanan low, aplikasi non-kritis.Taya las diperlukeun.

Lap Joint
Flanges ieu sok dipaké boh dina tungtung rintisan atawa taft nu butt dilas kana pipa jeung flange leupas tukangeun eta.Ieu hartina rintisan tungtung atawa taft salawasna ngajadikeun beungeut.The kuir joint ieu favored dina aplikasi tekanan low sabab gampang dirakit sarta Blok.Pikeun ngurangan biaya flanges ieu bisa disadiakeun tanpa hub jeung / atawa di dirawat, baja karbon coated.

Ring Tipe Joint
Ieu mangrupikeun metode pikeun mastikeun sambungan flange anti bocor dina tekanan tinggi.Hiji cingcin logam dikomprés kana alur héksagonal dina nyanghareupan flange pikeun nyieun segel.Metoda gabungan ieu tiasa dianggo dina Weld Neck, Slip-on sareng Blind Flanges.

Forged Carbon Steel Anchor Flange (1)
Forged Carbon Steel Anchor Flange (4)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kantong nyusut–> 2. Kotak Leutik–> 3. Karton–> 4. Kasus Plywood Kuat

    Salah sahiji gudang urang

    pack (1)

    Ngamuat

    pack (2)

    Pabrik 1.Profesional.
    2.Trial pesenan anu ditarima.
    3.Flexible tur merenah jasa logistik.
    4. harga kalapa.
    5.100% nguji, mastikeun sipat mékanis
    6. nguji profésional.

    1.We bisa ngajamin bahan pangalusna nurutkeun cutatan patali.
    2.Test dipigawé dina unggal pas saméméh pangiriman.
    3.All bungkusan anu adaptasi pikeun kiriman.
    4. Komposisi kimia bahan saluyu sareng standar internasional sareng standar lingkungan.

    A) Kumaha carana abdi tiasa langkung rinci ngeunaan produk anjeun?
    Anjeun tiasa ngirim surelek ka alamat surélék urang.Urang bakal nyadiakeun katalog jeung gambar produk urang pikeun reference.We Anjeun ogé bisa nyadiakeun fittings pipe, baud jeung nut, gaskets jsb Urang Tujuan jadi panyadia solusi sistem piping Anjeun.

    B) Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel?
    Upami anjeun peryogi, kami bakal nawiskeun anjeun conto gratis, tapi para nasabah anyar diperkirakeun mayar biaya ekspres.

    C) Naha anjeun nyayogikeun bagian anu ngaropéa?
    Leres, anjeun tiasa masihan kami gambar sareng kami bakal ngahasilkeun sasuai.

    D) Ka nagara mana anjeun parantos nyayogikeun produk anjeun?
    Kami parantos nyayogikeun ka Thailand, Cina Taiwan, Vietnam, India, Afrika Kidul, Sudan, Peru, Brazil, Trinidad sareng Tobago, Kuwait, Qatar, Sri Lanka, Pakistan, Romania, Perancis, Spanyol, Jérman, Bélgia, Ukraina jsb. (Angka di dieu ngan kaasup konsumén urang dina panganyarna 5 taun.).

    E) Abdi henteu tiasa ningali barang atanapi nyabak barang, kumaha carana abdi tiasa nungkulan résiko?
    Sistem manajemen kualitas kami saluyu sareng sarat ISO 9001: 2015 diverifikasi ku DNV.Kami leres pisan amanah anjeun.Urang tiasa nampi pesenan sidang pikeun ningkatkeun kapercayaan silih.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami