ASMEANSI B16.5 Slip-on Flange

Katerangan pondok:


Rincian produk

Bungkusan & Pangiriman

Kaunggulan

Jasa

FAQ

Tag produk

Panjelasan Produk

The slip on flange, kawas flange las plat datar, oge flange nu manjangan pipa baja, fittings pipe, jsb kana flange tur nyambungkeun jeung alat atawa pipa ngaliwatan weld fillet.The slip on flange oge flange las datar, sabab aya beuheung pondok, nu ngaronjatkeun kakuatan flange tur ngaronjatkeun kapasitas bearing of flange nu.Ku kituna bisa dipaké dina pipelines tekanan luhur.

Fitur produk

Fitur produk

Ukuran

ASME B16.5: 1/2"-24"
ASME B16.47:26"-48"

Peunteun

150lb/300lb/600lb/900lb/1500lb/2500lb

Standar

ASME B16.5, ASME B16.47A, ASME B16.47, MSS SP 44, DIN 2632, DIN2633, DIN2634, DIN2635, DIN2636, JISB2220, BS4504, GB, jsb

Bahan

  1. baja karbon: A105, A350 LF2, A694 F52, F65; Q235 jsb
  2. Stainless steel: ASTM A182 F304,304L,316,316L,321,1Cr18Ni10.A182 F51,F53,F55 jsb

Beungeut

Lukisan hideung / Minyak Anti Karat / Hot Dip Galvanized

Sertifikasi

ISO 9001:2015

Palabuhan pangiriman

Pelabuhan Tianjin

ASMEANSI B16.5 Slip-on Flange (2)

pro jeung kontra

Kaunggulan: flanges datar-dilas kalawan necks oge flanges datar-dilas, sabab aya beuheung pondok, nu ngaronjatkeun kakuatan flange tur ngaronjatkeun kapasitas bearing of flange nu.Ku kituna bisa dipaké dina pipelines tekanan luhur.

Kakurangan: Dibandingkeun sareng flange las datar datar, biayana langkung luhur, sareng langkung gampang nabrak nalika transportasi kusabab ciri bentukna.

Beda antara SO jeung WN

1. Bentuk kelim las béda:

Seams dilas datar teu bisa radiographically inspected, tapi butt seams dilas tiasa.Bentuk kelim las tina pipe flange las datar necked na flange mangrupa weld fillet, sedengkeun bentuk kelim las beuheung butt las flange na pipe mangrupa weld girth;las datar nyaéta dua las girth fillet, las butt nyaéta las girth butt.Beda antara flange las datar kalawan beuheung jeung flange las datar tanpa beuheung éta flange las datar kalawan beuheung hiji tempat deui dina bagian las pipa ti flange las datar tanpa beuheung.Flange oge flange datar, jeung boss tanpa flange oge las fillet datar.The weld antara flange las butt neck jeung pipa nyambungkeun milik kelim B-tipe, sarta weld antara beuheung butt-las flange jeung pipa nyambungkeun milik kelim C-tipe, sarta nguji non-destructive sanggeus las. béda.

2. Tekanan nominal béda:

tekanan nominal tina flange las datar necked nyaéta: 0.6 --- 4.0MPa, sedengkeun tekanan nominal tina flange las butt neck nyaéta: tingkat 1--25MPa, écés, flange las datar necked Tingkat tekanan adaptif leuwih handap.

3. métode sambungan béda:

Beda pangbadagna dina struktur antara flange las datar neck jeung flange las butt neck nyaéta sambungan antara nozzle jeung flange nu.Flange las datar neck umumna nozzle sareng sambungan sudut flange., Sareng flange las butt sareng beuheung mangrupikeun gabungan butt antara flange sareng nozzle.

flanges las datar umumna ngan bisa disambungkeun kana pipa, teu langsung ka butt dilas fittings pipe;flanges butt dilas umumna bisa langsung disambungkeun ka sadaya fittings pipe butt dilas (kaasup elbows, tees, reducers, jsb), tangtu Ogé kaasup pipa.

The stiffness of butt las flange kalawan beuheung leuwih luhur batan flange las datar kalawan beuheung, sarta kakuatan butt las leuwih luhur ti las datar, sarta teu gampang bocor.

Flanges beuheung las jeung flanges beuheung las butt teu bisa diganti casually.Tina sudut pandang manufaktur, flanges beuheung las (SO nyaéta singketan tina SLIP ON) gaduh diaméter jero anu ageung, anu hartosna beurat rendah sareng béaya rendah.Sajaba ti éta, diaméterna nominal beuheung butt flanges las (WN nyaéta singketan tina las beuheung) leuwih badag batan 250mm perlu diuji, SO flanges teu perlu diuji, jadi biaya relatif low.

Las beuheung datar dianggo langkung seueur dina pamasangan minyak impor, sami sareng standar Amérika S0, flange las butt sareng beuheung dianggo pikeun média anu bahaya pisan.

Slip Dina Flange Tampilan

ASMEANSI B16.5 Slip-on Flange (1)
ASMEANSI B16.5 Slip-on Flange (3)

Ukuran Sambungan Utama Slip On Flange

jghuiy

Jenis Flange

Las beuheung

Flange ieu circumferentially dilas kana sistem dina beuheung na nu hartina integritas wewengkon butt dilas bisa gampang nalungtik ku radiography.Bores boh pipa sareng flange cocog, anu ngirangan karusuhan sareng erosi di jero pipa.The weld beuheung kituna favored dina aplikasi kritis
erosi di jero pipa.The weld beuheung kituna favored dina aplikasi kritis.

Slip-on
flange ieu slipped ngaliwatan pipa lajeng fillet dilas.Slip-on flanges gampang dipaké dina aplikasi fabricated.

Buta
flange ieu dipaké pikeun kosong kaluar pipelines, valves sarta pompa, éta ogé bisa dipaké salaku panutup inspeksi.Kadangkala disebut flange blanking.

Socket Weld
Flange Ieu counter bosen pikeun nampa pipa saméméh keur fillet dilas.The bore tina pipa na flange duanana sarua sahingga méré ciri aliran alus.

Utas
flange ieu disebut boh threaded atawa ngaco.Hal ieu dipaké pikeun nyambungkeun komponén threaded séjén dina tekanan low, aplikasi non-kritis.Taya las diperlukeun.

Lap Joint
Flanges ieu sok dipaké boh dina tungtung rintisan atawa taft nu butt dilas kana pipa jeung flange leupas tukangeun eta.Ieu hartina rintisan tungtung atawa taft salawasna ngajadikeun beungeut.The kuir joint ieu favored dina aplikasi tekanan low sabab gampang dirakit sarta Blok.Pikeun ngurangan biaya flanges ieu bisa disadiakeun tanpa hub jeung / atawa di dirawat, baja karbon coated.

Ring Tipe Joint
Ieu mangrupikeun metode pikeun mastikeun sambungan flange anti bocor dina tekanan tinggi.Hiji cingcin logam dikomprés kana alur héksagonal dina nyanghareupan flange pikeun nyieun segel.Metoda gabungan ieu tiasa dianggo dina Weld Neck, Slip-on sareng Blind Flanges.

Forged Carbon Steel Anchor Flange (1)

Aplikasi tina Flange

konstruksi,
minyak bumi,
industri kimia,
wangunan kapal,
nyieun kertas,
metalurgi,
suplai cai sareng karya limbah,
industri ringan sareng beurat,
plumbing jeung listrik jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kantong nyusut–> 2. Kotak Leutik–> 3. Karton–> 4. Kasus Plywood Kuat

    Salah sahiji gudang urang

    pack (1)

    Ngamuat

    pack (2)

    Pabrik 1.Profesional.
    2.Trial pesenan anu ditarima.
    3.Flexible tur merenah jasa logistik.
    4. harga kalapa.
    5.100% nguji, mastikeun sipat mékanis
    6. nguji profésional.

    1.We bisa ngajamin bahan pangalusna nurutkeun cutatan patali.
    2.Test dipigawé dina unggal pas saméméh pangiriman.
    3.All bungkusan anu adaptasi pikeun kiriman.
    4. Komposisi kimia bahan saluyu sareng standar internasional sareng standar lingkungan.

    A) Kumaha carana abdi tiasa langkung rinci ngeunaan produk anjeun?
    Anjeun tiasa ngirim surelek ka alamat surélék urang.Urang bakal nyadiakeun katalog jeung gambar produk urang pikeun reference.We Anjeun ogé bisa nyadiakeun fittings pipe, baud jeung nut, gaskets jsb Urang Tujuan jadi panyadia solusi sistem piping Anjeun.

    B) Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel?
    Upami anjeun peryogi, kami bakal nawiskeun anjeun conto gratis, tapi para nasabah anyar diperkirakeun mayar biaya ekspres.

    C) Naha anjeun nyayogikeun bagian anu ngaropéa?
    Leres, anjeun tiasa masihan kami gambar sareng kami bakal ngahasilkeun sasuai.

    D) Ka nagara mana anjeun parantos nyayogikeun produk anjeun?
    Kami parantos nyayogikeun ka Thailand, Cina Taiwan, Vietnam, India, Afrika Kidul, Sudan, Peru, Brazil, Trinidad sareng Tobago, Kuwait, Qatar, Sri Lanka, Pakistan, Romania, Perancis, Spanyol, Jérman, Bélgia, Ukraina jsb. (Angka di dieu ngan kaasup konsumén urang dina panganyarna 5 taun.).

    E) Abdi henteu tiasa ningali barang atanapi nyabak barang, kumaha carana abdi tiasa nungkulan résiko?
    Sistem manajemen kualitas kami saluyu sareng sarat ISO 9001: 2015 diverifikasi ku DNV.Kami leres pisan amanah anjeun.Urang tiasa nampi pesenan sidang pikeun ningkatkeun kapercayaan silih.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami