Ngajalin Karbon Steel jangkar Flange

Katerangan pondok:


Rincian produk

Bungkusan & Pangiriman

Kaunggulan

Jasa

FAQ

Tag produk

Ngaran produk: Jangkar Flange

Ukuran: 1/2"-48"
Peunteun tekanan: Kelas150lb-2500lb
Standar: ANSI / ASME atanapi sakumaha per requets customer urang.
Bahan: Karbon Steel, Stainless Steel, Alloy Steel.
Baja Kelas: ASTM A105, A350 LF1, A350LF2, A350LF3, ASTM A182 F304, F304L, F316, F316L, F321, A694 F42, F46, F50, F56, F60, D70 jsb.
Finish: Karat Buktina Oiled atanapi sakumaha per sarat customer urang.
The Anchor flange mangrupakeun hiji-sapotong kombinasi reducer na las beuheung flange dirancang dinyatakeun pikeun effecting kanaékan ukuran pipe di sambungan flanged kana pompa, valves, compressors jeung alat lianna.Éta nyayogikeun cara anu langkung kompak, langkung épisién sareng sering langkung ekonomis tibatan anu diidinan ku kombinasi dua-sapotong konvensional tina reducer konsentris sareng flange beuheung las.
Flanges jangkar dipaké pikeun nahan gerakan pipa disababkeun ku parobahan ékspansi termal atawa gaya éksternal.Métode anu paling umum pikeun ngamankeun flange jangkar nyaéta nyelapkeun kana blok dorong beton, ku kituna nyebarkeun kakuatan pipa sapanjang pondasi anu ageung.Sanajan kitu, flanges jangkar bisa diamankeun ku cara séjén salaku diperlukeun pikeun nungkulan gaya axial dina pipa nu.

Panjelasan Produk

Anchoring flange mangrupa komponén rékayasa nu bisa diganti ku pipa pondok kalawan ring dorong di tempat dimana tekanan low, atawa disebut bushing témbok, pikeun sambungan pipelines tetep nu merlukeun dikubur di jero taneuh atawa pangropéa hirupna, sarta Nalika tekanan anu diperlukeun janten tinggi, pamakéan flanges konvensional teu bisa mastikeun operasi aman tur dipercaya tina pipelines-tekanan tinggi.Flange mangrupa awak annular axisymmetric kalawan flange a.Dua sisi flange mangrupa beuheung flange simetris.Palabuhan dua beuheung flange masing-masing dilas sareng palabuhan pipa sareng dipasang dina tumpukan anchoring.tengah.Kusabab dua flanges disambungkeun ku bolts dina seni prior digabungkeun babarengan, gasket nu ngaleungitkeun, sarta flange integral dijieun, nu disambungkeun jeung pipa ku las, sarta dibereskeun ku tihang anchoring ku flange jeung awak flange. ., anu tiasa dianggo pikeun ngalereskeun sambungan pipa.Éta langkung cocog pikeun sambungan tetep seueur stasiun prosés sareng kamar klep garis.

Spésifikasi jangkar Flange

Flanges Jangkar Ngajalin ka Standar ANSI, DIN, EN1092 kalayan sagala rupa ukuran tina 1/2 "-144", kalayan Sertipikat ISO9001 sareng TUV
Bahan Q235, 20 #, A36, A105, A105N, SS400, ST37.2 C22.8, P250GH, S235JR, S355J2G3, 16Mn/ Q345R, SS 304, SS304L, SS316, SS316L, SS316, SS316L, SS316, SS316L ,LF2, jsb.
Luar Palapis Minyak nyegah karat, cet semprot (hideung, konéng), panas dipped galanized, galvanization tiis atawa electroplate berwarna, Epoxy bubuk palapis jeung saterusna.
Wewengkon aplikasi minyak, gas, industri kimia, pembangkit listrik tenaga nuklir, manufaktur pangan, konstruksi, shipbuilding, pembuatan kertas, ubar jeung industri lianna.
Bungkusan ku Plywood Boxes atanapi Plywood Pallets atanapi anu sanésna numutkeun sarat tina klien kami.

Produk Témbongkeun

jhgf (1)

jhgf (2)

Tipe Flange

jhgf (2)

Aplikasi tina Flange

konstruksi,
minyak bumi,
industri kimia,
wangunan kapal,
nyieun kertas,
metalurgi,
suplai cai sareng karya limbah,
industri ringan sareng beurat,
plumbing jeung listrik jsb.

width:100%

Fitur tina jangkar Flange

• Nyegah gerak pipa alatan parobahan termal jeung gaya éksternal

• Biasana dipasang dina blok dorong beton pikeun nyebarkeun beban dina permukaan anu ageung

• Dirancang pikeun kaayaan operasi unik tina pipa nu

Forged Carbon Steel Anchor Flange (3)

Jenis Flange

Las beuheung

Flange ieu circumferentially dilas kana sistem dina beuheung na nu hartina integritas wewengkon butt dilas bisa gampang nalungtik ku radiography.Bores boh pipa sareng flange cocog, anu ngirangan karusuhan sareng erosi di jero pipa.The weld beuheung kituna favored dina aplikasi kritis
erosi di jero pipa.The weld beuheung kituna favored dina aplikasi kritis.

Slip-on
flange ieu slipped ngaliwatan pipa lajeng fillet dilas.Slip-on flanges gampang dipaké dina aplikasi fabricated.

Buta
flange ieu dipaké pikeun kosong kaluar pipelines, valves sarta pompa, éta ogé bisa dipaké salaku panutup inspeksi.Kadangkala disebut flange blanking.

Socket Weld
Flange Ieu counter bosen pikeun nampa pipa saméméh keur fillet dilas.The bore tina pipa na flange duanana sarua sahingga méré ciri aliran alus.

Utas
flange ieu disebut boh threaded atawa ngaco.Hal ieu dipaké pikeun nyambungkeun komponén threaded séjén dina tekanan low, aplikasi non-kritis.Taya las diperlukeun.

Lap Joint
Flanges ieu sok dipaké boh dina tungtung rintisan atawa taft nu butt dilas kana pipa jeung flange leupas tukangeun eta.Ieu hartina rintisan tungtung atawa taft salawasna ngajadikeun beungeut.The kuir joint ieu favored dina aplikasi tekanan low sabab gampang dirakit sarta Blok.Pikeun ngurangan biaya flanges ieu bisa disadiakeun tanpa hub jeung / atawa di dirawat, baja karbon coated.

Ring Tipe Joint
Ieu mangrupikeun metode pikeun mastikeun sambungan flange anti bocor dina tekanan tinggi.Hiji cingcin logam dikomprés kana alur héksagonal dina nyanghareupan flange pikeun nyieun segel.Metoda gabungan ieu tiasa dianggo dina Weld Neck, Slip-on sareng Blind Flanges.

Forged Carbon Steel Anchor Flange (1)
Forged Carbon Steel Anchor Flange (4)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kantong nyusut–> 2. Kotak Leutik–> 3. Karton–> 4. Kasus Plywood Kuat

    Salah sahiji gudang urang

    pack (1)

    Ngamuat

    pack (2)

    Pabrik 1.Profesional.
    2.Trial pesenan anu ditarima.
    3.Flexible tur merenah jasa logistik.
    4. harga kalapa.
    5.100% nguji, mastikeun sipat mékanis
    6. nguji profésional.

    1.We bisa ngajamin bahan pangalusna nurutkeun cutatan patali.
    2.Test dipigawé dina unggal pas saméméh pangiriman.
    3.All bungkusan anu adaptasi pikeun kiriman.
    4. Komposisi kimia bahan saluyu sareng standar internasional sareng standar lingkungan.

    A) Kumaha carana abdi tiasa langkung rinci ngeunaan produk anjeun?
    Anjeun tiasa ngirim surelek ka alamat surélék urang.Urang bakal nyadiakeun katalog jeung gambar produk urang pikeun reference.We Anjeun ogé bisa nyadiakeun fittings pipe, baud jeung nut, gaskets jsb Urang Tujuan jadi panyadia solusi sistem piping Anjeun.

    B) Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel?
    Upami anjeun peryogi, kami bakal nawiskeun anjeun conto gratis, tapi para nasabah anyar diperkirakeun mayar biaya ekspres.

    C) Naha anjeun nyayogikeun bagian anu ngaropéa?
    Leres, anjeun tiasa masihan kami gambar sareng kami bakal ngahasilkeun sasuai.

    D) Ka nagara mana anjeun parantos nyayogikeun produk anjeun?
    Kami parantos nyayogikeun ka Thailand, Cina Taiwan, Vietnam, India, Afrika Kidul, Sudan, Peru, Brazil, Trinidad sareng Tobago, Kuwait, Qatar, Sri Lanka, Pakistan, Romania, Perancis, Spanyol, Jérman, Bélgia, Ukraina jsb. (Angka di dieu ngan kaasup konsumén urang dina panganyarna 5 taun.).

    E) Abdi henteu tiasa ningali barang atanapi nyabak barang, kumaha carana abdi tiasa nungkulan résiko?
    Sistem manajemen kualitas kami saluyu sareng sarat ISO 9001: 2015 diverifikasi ku DNV.Kami leres pisan amanah anjeun.Urang tiasa nampi pesenan sidang pikeun ningkatkeun kapercayaan silih.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk