Karbon Steel Fléksibel Dismantling Joint

Katerangan pondok:

The dismanting gabungan diwangun ku awak utama, ring sealing, kelenjar, pipa pondok teleskopik jeung bagian utama lianna.Éta mangrupikeun produk énggal anu nyambungkeun pompa, klep sareng alat-alat sanés sareng pipa.Ieu nyambungkeun aranjeunna kana sakabeh ngaliwatan bolts pinuh, sarta ngabogaan kapindahan tangtu.Ku cara kieu, éta bisa disaluyukeun nurutkeun ukuran instalasi dina situs salila instalasi tur pamaliharaan, sarta dorong axial bisa ditransfer deui ka sakabeh pipa salila gawé.Ieu mah ngan ukur ngaronjatkeun efisiensi gawé, tapi ogé maénkeun peran pelindung tangtu pikeun numput, valves jeung alat lianna.

Rincian produk

Bungkusan & Pangiriman

Kaunggulan

Jasa

FAQ

Tag produk

Panjelasan Produk

The dismanting gabungan diwangun ku awak utama, ring sealing, kelenjar, pipa pondok teleskopik jeung bagian utama lianna.Éta mangrupikeun produk énggal anu nyambungkeun pompa, klep sareng alat-alat sanés sareng pipa.Ieu nyambungkeun aranjeunna kana sakabeh ngaliwatan bolts pinuh, sarta ngabogaan kapindahan tangtu.Ku cara kieu, éta bisa disaluyukeun nurutkeun ukuran instalasi dina situs salila instalasi tur pamaliharaan, sarta dorong axial bisa ditransfer deui ka sakabeh pipa salila gawé.Ieu mah ngan ukur ngaronjatkeun efisiensi gawé, tapi ogé maénkeun peran pelindung tangtu pikeun numput, valves jeung alat lianna.

Kauntungannana

gabungan transmisi kakuatan flange ganda diwangun ku flange leupas leungeun baju ékspansi gabungan, flange pipe pondok, screw transmisi kakuatan sareng komponenana séjén, nu bisa ngurangan dorong tekanan (gaya plat buta) bagian disambungkeun tur ngimbangan kasalahan instalasi tina pipa.sambungan transmisi kakuatan flange ganda utamana dipaké pikeun sambungan leungeun baju leupas tina pompa, klep jeung asesoris séjén.
1. Duanana tungtung disambungkeun ku flange, nu merenah tur gancang pikeun instalasi.
2. Bisa ngirimkeun dorong axial ka sakabeh pipa jeung nyebarkeun tekanan.
3 merenah pikeun disassembly tur pamaliharaan tina klep pompa.

Bahan Ngabongkar Fléksibel Joint

DN/NPS DN 50 – 2800
Sambungan flange PN 10, PN 16, PN 25, PN 40
Tekanan operasi PN 10, PN 16, PN 25, PN 40
Awak AISI 304, GGG 40/50, bulao epoxy coated
Bar dasi AISI 304, galvanized éléktrostatik, panas dipped galvanized, batur dina pamundut
kacangan AISI 304, AISI 316, AISI 316 kalawan segel délta na messing, galvanized éléktrostatik, panas dipped galvanized
Tukang cuci AISI 304, AISI 316, galvanis éléktrostatik, galvanis dicelup panas, POM / Nilon

Fitur

● instalasi ongkos éféktif jeung ngabongkar kalawan ukur sababaraha dasi-rods
● Compensates pikeun kapindahan axial of pipe salila instalasi tur ngabongkar salaku aksi telescopic antara awak flange jero jeung luar ngamungkinkeun pikeun adjustment longitudinal
● Dirancang ku susunan ring kelenjar pikeun nerapkeun komprési dina segel
● adjustment axial baku ± 60 mm
● Defleksi sudut:
● DN700 & 800 nyaeta +/- 3 °
● DN900 & 1200 nyaeta +/- 2 °
● baja hampang kalawan fusi kabeungkeut palapis epoxy mun WIS 4-52-01
● Studs, kacang jeung dasi-rods séng plated jeung baja pasif 4.6
● Optionally kalawan studs, kacang jeung dasi-rods tina stainless steel A2 atawa asam-tahan stainless steel A4
● Opsional PN 25
● Pilihan tina sagala pangeboran dina kasabaran desain
● bewara: dasi-rods nyadiakeun kamampuhan beban tungtung pikeun tekanan kerja maksimum / tekanan henteu saimbang maksimum nepi ka max 16 bar.

hgfd

jhgfiuyt


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kantong nyusut–> 2. Kotak Leutik–> 3. Karton–> 4. Kasus Plywood Kuat

    Salah sahiji gudang urang

    pack (1)

    Ngamuat

    pack (2)

    Pabrik 1.Profesional.
    2.Trial pesenan anu ditarima.
    3.Flexible tur merenah jasa logistik.
    4. harga kalapa.
    5.100% nguji, mastikeun sipat mékanis
    6. nguji profésional.

    1.We bisa ngajamin bahan pangalusna nurutkeun cutatan patali.
    2.Test dipigawé dina unggal pas saméméh pangiriman.
    3.All bungkusan anu adaptasi pikeun kiriman.
    4. Komposisi kimia bahan saluyu sareng standar internasional sareng standar lingkungan.

    A) Kumaha carana abdi tiasa langkung rinci ngeunaan produk anjeun?
    Anjeun tiasa ngirim surelek ka alamat surélék urang.Urang bakal nyadiakeun katalog jeung gambar produk urang pikeun reference.We Anjeun ogé bisa nyadiakeun fittings pipe, baud jeung nut, gaskets jsb Urang Tujuan jadi panyadia solusi sistem piping Anjeun.

    B) Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel?
    Upami anjeun peryogi, kami bakal nawiskeun anjeun conto gratis, tapi para nasabah anyar diperkirakeun mayar biaya ekspres.

    C) Naha anjeun nyayogikeun bagian anu ngaropéa?
    Leres, anjeun tiasa masihan kami gambar sareng kami bakal ngahasilkeun sasuai.

    D) Ka nagara mana anjeun parantos nyayogikeun produk anjeun?
    Kami parantos nyayogikeun ka Thailand, Cina Taiwan, Vietnam, India, Afrika Kidul, Sudan, Peru, Brazil, Trinidad sareng Tobago, Kuwait, Qatar, Sri Lanka, Pakistan, Romania, Perancis, Spanyol, Jérman, Bélgia, Ukraina jsb. (Angka di dieu ngan kaasup konsumén urang dina panganyarna 5 taun.).

    E) Abdi henteu tiasa ningali barang atanapi nyabak barang, kumaha carana abdi tiasa nungkulan résiko?
    Sistem manajemen kualitas kami saluyu sareng sarat ISO 9001: 2015 diverifikasi ku DNV.Kami leres pisan amanah anjeun.Urang tiasa nampi pesenan sidang pikeun ningkatkeun kapercayaan silih.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk