Karbon / Pipa Stainless Steel BW Tee

Katerangan pondok:

Tee las butt diwangun ku pipa utama sareng pipa cabang, sareng seueur dianggo dina sistem pipa pikeun ngangkut cairan sareng gas.Utamana dipaké pikeun ngarobah arah cairan, dipaké dina cabang tina pipa utama.

Rincian produk

Bungkusan & Pangiriman

Kaunggulan

Jasa

FAQ

Tag produk

Tinjauan rinci

Ngaran Produk

butut las TEE

Bahan

SS304,SS316,A234WPB,A420WPL6 St37,St45,E24,A42CP, 16Mn,Q345,P245GH,P235GH,P265GH,P280GH,P295GH,P355G

Ukuran

1/2 "-48" (ukuran anu langkung ageung tiasa disaluyukeun)

Kandel témbok

SCH10~SCH160,STD,XS,XXS;JIS;DIN

Standar

ANSI B16.9, ASME, JIS, DIN, EU, BS

Jenis

Tee lempeng, tee serong, tee sarua, tee ngurangan

Perlakuan permukaan

Lukisan hideung, minyak anti karat, 3PE, FBE, jsb

Bungkusan

Pallets, kotak kayu

Dipaké

Industri Minyak & Gas; industri farmasi; gas knalpot; kakuatan platt; kapal buliding; treament cai, jsb.

Nyarios

Upami Anjeun gaduh sarat custom husus, mangga tangtukeun nalika ngahubungan

Katalog teknis

jghkj

Tokoh fisik:

1649924228(1)

Bungkusan & Pangiriman:

1649924217(1)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kantong nyusut–> 2. Kotak Leutik–> 3. Karton–> 4. Kasus Plywood Kuat

    Salah sahiji gudang urang

    pack (1)

    Ngamuat

    pack (2)

    Pabrik 1.Profesional.
    2.Trial pesenan anu ditarima.
    3.Flexible tur merenah jasa logistik.
    4. harga kalapa.
    5.100% nguji, mastikeun sipat mékanis
    6. nguji profésional.

    1.We bisa ngajamin bahan pangalusna nurutkeun cutatan patali.
    2.Test dipigawé dina unggal pas saméméh pangiriman.
    3.All bungkusan anu adaptasi pikeun kiriman.
    4. Komposisi kimia bahan saluyu sareng standar internasional sareng standar lingkungan.

    A) Kumaha carana abdi tiasa langkung rinci ngeunaan produk anjeun?
    Anjeun tiasa ngirim surelek ka alamat surélék urang.Urang bakal nyadiakeun katalog jeung gambar produk urang pikeun reference.We Anjeun ogé bisa nyadiakeun fittings pipe, baud jeung nut, gaskets jsb Urang Tujuan jadi panyadia solusi sistem piping Anjeun.

    B) Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel?
    Upami anjeun peryogi, kami bakal nawiskeun anjeun conto gratis, tapi para nasabah anyar diperkirakeun mayar biaya ekspres.

    C) Naha anjeun nyayogikeun bagian anu ngaropéa?
    Leres, anjeun tiasa masihan kami gambar sareng kami bakal ngahasilkeun sasuai.

    D) Ka nagara mana anjeun parantos nyayogikeun produk anjeun?
    Kami parantos nyayogikeun ka Thailand, Cina Taiwan, Vietnam, India, Afrika Kidul, Sudan, Peru, Brazil, Trinidad sareng Tobago, Kuwait, Qatar, Sri Lanka, Pakistan, Romania, Perancis, Spanyol, Jérman, Bélgia, Ukraina jsb. (Angka di dieu ngan kaasup konsumén urang dina panganyarna 5 taun.).

    E) Abdi henteu tiasa ningali barang atanapi nyabak barang, kumaha carana abdi tiasa nungkulan résiko?
    Sistem manajemen kualitas kami saluyu sareng sarat ISO 9001: 2015 diverifikasi ku DNV.Kami leres pisan amanah anjeun.Urang tiasa nampi pesenan sidang pikeun ningkatkeun kapercayaan silih.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami