Slip on flange plat kalawan cet konéng

Katerangan pondok:

Perawatan permukaan flange kalebet galvanizing panas, blackening, galvanizing, lukisan atanapi nyemprot plastik.

ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,
pamayaran: T/T, LIC, PayPal
Urang boga pabrik sorangan di Cina.Di antara seueur perusahaan dagang, pake pilihan pangsaéna sareng pasangan bisnis anu leres-leres dipercaya.
Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
Sampel Saham Gratis & Sadia

  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Bungkusan & Pangiriman

    Kaunggulan

    Jasa

    FAQ

    Tag produk

    Bubuka produk

    Lempeng tipe datar las flange teh flange paling umum, kalayan tekanan mimitian ti PN15, PN20, PN25 mun PN600.
    Formulir las: tipe plat datar las flange dipaké pikeun nyelapkeun pipe kana flange pikeun las.
    Bahan:beusi sténless201304316316L, jsb;baja karbon Q235 jeung baja alloy.

    Lingkup Aplikasi

    Salaku piring datar las flange boga kinerja komprehensif alus, éta loba dipaké dina industri kimia, konstruksi,suplai cai, drainase, minyak bumi, industri lampu jeung beurat, refrigeration, sanitasi, pemanasan cai, panyalindungan seuneu, kakuatan, aerospace, shipbuilding jeung proyék dasar lianna.

    Perlakuan permukaan

    Bentuk umum nyaéta nyemprot cet konéng pikeun pencegahan karat.

    Ukuran

    ASME B16.5: 1/2"-24"
    ASME B16.47:26"-48"

    Peunteun

    150lb/300lb/600lb/900lb/1500lb/2500lb

    Standar

    ASME B16.5, ASME B16.47A, ASME B16.47, MSS SP 44, DIN 2632, DIN2633, DIN2634, DIN2635, DIN2636, JISB2220, BS4504, GB, jsb

    Bahan

    1. baja karbon: A105, A350 LF2, A694 F52, F65; Q235 jsb
    2. Stainless steel: ASTM A182 F304,304L,316,316L,321,1Cr18Ni10.A182 F51,F53,F55 jsb

    Beungeut

    Lukisan hideung / Minyak Anti Karat / Hot Dip Galvanized

    Sertifikasi

    ISO 9001:2015

    Palabuhan pangiriman

    Pelabuhan Tianjin

     

    Slip on Flange

    Kaunggulan jeung kalemahan

    Kaunggulan: Flanges datar-dilas kalawan necks oge flanges datar-dilas, sabab aya beuheung pondok, nu ngaronjatkeun kakuatan flange tur ngaronjatkeun kapasitas bearing of flange nu.Ku kituna bisa dipaké dina pipelines tekanan luhur.

    Kakurangan: Dibandingkeun sareng flange las datar datar, biayana langkung luhur, sareng langkung gampang nabrak nalika transportasi kusabab ciri bentukna.

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kantong nyusut–> 2. Kotak Leutik–> 3. Karton–> 4. Kasus Plywood Kuat

    Salah sahiji gudang urang

    pakét (1)

    Ngamuat

    pakét (2)

    Bungkusan & Pangiriman

    16510247411

     

    pabrik 1.Profesional.
    2.Trial pesenan anu ditarima.
    3.Flexible tur merenah jasa logistik.
    4. harga kalapa.
    5.100% nguji, mastikeun sipat mékanis
    6. nguji profésional.

    1.We bisa ngajamin bahan pangalusna nurutkeun cutatan patali.
    2.Test dipigawé dina unggal pas saméméh pangiriman.
    3.All bungkusan anu adaptasi pikeun kiriman.
    4. Komposisi kimia bahan saluyu sareng standar internasional sareng standar lingkungan.

    A) Kumaha carana abdi tiasa langkung rinci ngeunaan produk anjeun?
    Anjeun tiasa ngirim surelek ka alamat surélék urang.Urang baris nyadiakeun katalog jeung gambar produk urang pikeun reference.We Anjeun ogé bisa nyadiakeun fittings pipe, baud jeung nut, gaskets jsb Urang Tujuan jadi panyadia solusi sistem piping Anjeun.

    B) Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel?
    Upami anjeun peryogi, kami bakal nawiskeun anjeun conto gratis, tapi para nasabah anyar diperkirakeun mayar biaya ekspres.

    C) Naha anjeun nyayogikeun bagian anu ngaropéa?
    Leres, anjeun tiasa masihan kami gambar sareng kami bakal ngahasilkeun sasuai.

    D) Ka nagara mana anjeun parantos nyayogikeun produk anjeun?
    Kami parantos nyayogikeun ka Thailand, Cina Taiwan, Vietnam, India, Afrika Kidul, Sudan, Peru, Brazil, Trinidad sareng Tobago, Kuwait, Qatar, Sri Lanka, Pakistan, Romania, Perancis, Spanyol, Jérman, Bélgia, Ukraina jsb. (Angka di dieu ngan kaasup konsumén urang dina panganyarna 5 taun.).

    E) Abdi henteu tiasa ningali barang atanapi nyabak barang, kumaha carana abdi tiasa nungkulan résiko?
    Sistem manajemen kualitas kami saluyu sareng sarat ISO 9001: 2015 diverifikasi ku DNV.Kami leres pisan amanah anjeun.Urang tiasa nampi pesenan sidang pikeun ningkatkeun kapercayaan silih.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami