Karét Bellows ékspansi Sendi DN25-DN3000 EPDM PTFE

Katerangan pondok:

Sendi ékspansi bellows karét ogé dingaranan sendi karét fléksibel, aranjeunna diwangun ku hiji bellow karét sareng dua flanges.Aya dua jenis sambungan karét fléksibel: floating flanged jeung karét dijejeran.Aya sababaraha jinis bahan palapis pikeun bellows karét: EPDM, Hypalon (CSM), NR (Karét Alam), NBR, SBR, Neoprene (Nitrilr karét), VITON.

Rincian produk

Bungkusan & Pangiriman

Kaunggulan

Jasa

FAQ

Tag produk

Katerangan Bahan

EPDM-Alus résistansi panas sarta cocog pikeun cai runtah basa, hawa dikomprés terpolymer (minyak bébas) jeung bahan kimia, weather- lalawanan, tightness gas alus iwal hidrokarbon.
NBR-Minyak sareng kualitas bahan bakar, ogé cocog pikeun gas, pangleyur sareng lemak.
Polytetrafluoroethylene (PTFE) boga runtuyan kinerja alus teuing:
résistansi suhu luhur: suhu pamakéan jangka panjang 200 ~ 260 derajat;
lalawanan hawa low: masih lemes dina - 100 derajat;
Résistansi korosi: tahan ka aqua regia sareng sadaya pangleyur organik;
Résistansi cuaca: kahirupan sepuh pangsaéna tina plastik;
Lubrication tinggi: kalawan koefisien gesekan pangleutikna dina plastik (0.04);
Non-stickiness: Cai mibanda tegangan permukaan minimum dina bahan padet tur teu taat kana zat nanaon;
Non-toksik: inersia fisiologis.

Keunggulan produk

1.Konektor HEBEIXINQIpump sareng gabungan ékspansi ngajaga pompa anjeun sareng ngirangan bising sareng geter.
2.A gabungan awét pikeun sistem piping ngahontal suhu nepi ka 250 ° F (121 ° C), gabungan HEBEIXINQI béda ti sendi ékspansi EPDM baku ku integral tina HEBEIXINQI cording na péroxida-kapok EPDM.Ieu sampurna pikeun aplikasi suhu luhur merlukeun gerakan pipa modest / ékspansi dina suhu luhur.
3.The terjal, bahan lila-abadi jeung konstruksi baris nyadiakeun taun operasi kasulitan-gratis dina temperature.An tinggi kawat jangkar, pinuh-dibungkus kalawan HEBEIXINQI bahan corded, ensures hiji segel positif antara awak jeung flange floating.
4.The HEBEIXINQI Style sendi ékspansi karét anu kdu kumplit jeung flanges baja karbon plated pikeun panangtayungan korosi.Q235 séjén 304 atanapi 316 flanges stainless steel sadia on pamundut kitu ogé ANSI 150/250/300 lb., BS-10, DIN PN10 & PN16 na JIS-10K pangeboran.
5.HEBEIXINQI bertulang, péroxida-kapok EPDM karét greatly ngaronjatkeun kasabaran ka temperatures.Anchor tinggi kawat dibungkus ku HEBEIXINQI bahan corded ensures hiji segel positif antara awak jeung flange.Reduces ngambang noise na vibration.Isolates sarta ngajaga pump.Available dina single jeung gaya bal ganda.

Rincian gabungan ékspansi karét

1.The bahan baku gabungan ékspansi karét fléksibel nyaéta karét kualitas luhur, sarta eusi karét alam leuwih ti 50%.
2.The flange of JGD fléksibel tunggal lapisan karét gabungan dijieunna tina baja kualitas luhur, mesin CNC badag, permukaan galvanized jeung standar flange ketikan.
3.All sendi ékspansi karét réngsé kalawan flanges panahan, sarta unit rod wates sadia on pamundut husus.

Rubber Bellows Expansion Joints DN25-DN3000 EPDM PTFE (3)

Bahan karét tina gabungan karét fleksibel JGD

Desain bal karét

Data operasi anu diidinan

résistansi listrik

Karasa basisir A

Inti(batin

Bahan penguat

Panutup (luar)

bar

EPDM EPDM NBR NBR

Tali nilon Aramid

Tali nilon Aramid

EPDM EPDM CR CR

8 80 8 80

90 130 90 100

7x10^25x10^2

60

60

60

60

CSM

NBR

FKM

Tali nilon

Tali nilon

CSM

CR

EPDM

8

10

10

90

80

150

4x10^2

5x10^2

65

55

65

Ukuran sambungan utama JGD gabungan karét fléksibel

Diaméterna nominal

(DN)

Panjangna (mm)

Diaméter cingcin sentral tina baud (mm)

Diaméter liang

-kualitas

Axial kapindahan

Horizontal

Defleksi

Sudut (a1+a2)°

mm

inci

Ékstensi

(mm)

Komprési

(mm)

40

1½

165

110

18-4

30

50

45

35

50

2

165

125

18-4

30

50

45

35

65

2½

175

145

18-4

30

50

45

35

80

3

175

160

18-8

35

50

45

35

100

4

225

180

18-8

35

50

40

35

125

5

225

210

18-8

35

50

40

35

150

6

225

240

22-8

35

50

40

35

200

8

325

295

22-8

35

50

40

35

250

10

325

350

22-12

35

60

35

30

300

12

325

400

22-12

35

60

35

30

350

14

330

460

22-16

35

60

35

30

400

16

330

515

22-16

35

60

35

30

450

18

330

565

26-20

35

60

35

30

500

20

350

620

26-20

35

60

35

30

600

24

350

725

30-20

35

60

35

30

700

28

350

840

30-24

35

60

35

30

800

32

400

950

30-34

35

60

35

30

Catetan:

1. Karét lemes gabungan teu matak dipasang saluareun wates of kapindahan.
2. Pipa kudu boga rojongan tetep atanapi bracket, sarta gaya bracket tetep kudu leuwih gede ti gaya axial.
3. Nalika masang vertikal atawa overhead, ngaropéa kurung jeung kurung stress kudu dipasang dina duanana tungtung produk pikeun nyegah narik-kaluar sanggeus digawé dina tekenan.

Rubber Bellows Expansion Joints DN25-DN3000 EPDM PTFE (2)

Bahan tina flanges: CS, CS séng plating, CS panas dipped

galvanisasi.SS304,SS316,SS316L,SS321,SS310,SS904L,SS2205,SS2507

Ukuran: rentang ti DN25-DN3200

Tekanan desain: 10kg/cm2 16kg/cm2 20kg/cm2 25kgcm2

Uni karét ékspansi gabungan

Union Bahan: Galvanized / Hideung Malleable Beusi, SS304, SS316
Bahan: NBR, EPDM
Tekanan operasi: PN16, 150LB
Ukuran: DN15-80

Karét Joint Case

Polytetrafluoroethylene (PTFE) ngagunakeun bahan kimia industri, pétrokimia, pemurnian minyak, chlor-alkali, asam-pembuatan, pupuk fosfor, farmasi, péstisida, serat kimia, dyeing, coking, gas, sintésis organik, lebur non-ferrous, baja, énergi atom jeung bahan filter polimér, produksi produk purity tinggi (kayaning mémbran ionik éléktrolisis), transportasi jeung operasi bahan kentel, kabersihan.Kacida nungtut dahareun jeung inuman processing jeung produksi departemén.
Luyu ketat sareng standar internasional sareng syarat kualitas bahan baku, HEBEIXINQI parantos ngeureunkeun gedong jerry sareng réduksi bahan.Standar perlindungan lingkungan, nyaéta, bahan baku produk peryogi henteu ngan ukur bahan énggal, tapi ogé bahan anyar tingkat perlindungan lingkungan.
Karét gabungan boga kinerja komprehensif alus, ku kituna loba dipaké dina industri kimia, konstruksi, suplai cai, drainase, minyak, industri lampu jeung beurat, refrigeration, kaséhatan, pemanasan cai, panyalindungan seuneu, kakuatan listrik jeung proyék dasar lianna, utamana pikeun pipelines. kalawan Geter badag sarta parobahan sering dina panas sarta tiis.

Rubber Bellows Expansion Joints DN25-DN3000 EPDM PTFE (4)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kantong nyusut–> 2. Kotak Leutik–> 3. Karton–> 4. Kasus Plywood Kuat

    Salah sahiji gudang urang

    pack (1)

    Ngamuat

    pack (2)

    Pabrik 1.Profesional.
    2.Trial pesenan anu ditarima.
    3.Flexible tur merenah jasa logistik.
    4. harga kalapa.
    5.100% nguji, mastikeun sipat mékanis
    6. nguji profésional.

    1.We bisa ngajamin bahan pangalusna nurutkeun cutatan patali.
    2.Test dipigawé dina unggal pas saméméh pangiriman.
    3.All bungkusan anu adaptasi pikeun kiriman.
    4. Komposisi kimia bahan saluyu sareng standar internasional sareng standar lingkungan.

    A) Kumaha carana abdi tiasa langkung rinci ngeunaan produk anjeun?
    Anjeun tiasa ngirim surelek ka alamat surélék urang.Urang bakal nyadiakeun katalog jeung gambar produk urang pikeun reference.We Anjeun ogé bisa nyadiakeun fittings pipe, baud jeung nut, gaskets jsb Urang Tujuan jadi panyadia solusi sistem piping Anjeun.

    B) Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel?
    Upami anjeun peryogi, kami bakal nawiskeun anjeun conto gratis, tapi para nasabah anyar diperkirakeun mayar biaya ekspres.

    C) Naha anjeun nyayogikeun bagian anu ngaropéa?
    Leres, anjeun tiasa masihan kami gambar sareng kami bakal ngahasilkeun sasuai.

    D) Ka nagara mana anjeun parantos nyayogikeun produk anjeun?
    Kami parantos nyayogikeun ka Thailand, Cina Taiwan, Vietnam, India, Afrika Kidul, Sudan, Peru, Brazil, Trinidad sareng Tobago, Kuwait, Qatar, Sri Lanka, Pakistan, Romania, Perancis, Spanyol, Jérman, Bélgia, Ukraina jsb. (Angka di dieu ngan kaasup konsumén urang dina panganyarna 5 taun.).

    E) Abdi henteu tiasa ningali barang atanapi nyabak barang, kumaha carana abdi tiasa nungkulan résiko?
    Sistem manajemen kualitas kami saluyu sareng sarat ISO 9001: 2015 diverifikasi ku DNV.Kami leres pisan amanah anjeun.Urang tiasa nampi pesenan sidang pikeun ningkatkeun kapercayaan silih.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami