Karét ékspansi Joint

Katerangan pondok:

Sambungan ékspansi karét mangrupikeun panyambung fleksibel anu didamel tina elastomer alami sareng / atanapi sintétik sareng lawon, upami diperyogikeun, tulangan logam internal dirancang pikeun masihan relief setrés dina sistem pipa kusabab gerakan termal sareng geter mékanis.

  • :
  • Rincian produk

    Bungkusan & Pangiriman

    Kaunggulan

    Jasa

    FAQ

    Tag produk

    Fitur tina bellows karét urang pabrik

    1.Super anti kimiawi, cuaca, Ozon, UV, cai jeung tahan suhu luhur / low
    2.Excellent sealing, réduksi Geter, réduksi noise na dustproof
    3.Excellent rebound resilience jeung fungsi Anti komprési
    4.Surface lemes, stabilitas alus bahan
    5. Ramah lingkungan
    6. model lengkep

    Inpormasi Dasar.

    ukuran 5" kelas 150
    Sertifikasi CE, ISO14001, JIS, ISO9001
    Paket Angkutan Kasus kai
    Kapasitas Produksi 1000PCS / Poé
    Asalna Cangzhou

    KELEBIHAN

    Sendi buleud boga kaunggulan béda ti sendi ékspansi logam pikeun aplikasi corrosive sarta pamasangan merlukeun hirup siklus tinggi.Kontur nyegah akumulasi sédimén sareng nyiptakeun kaayaan teu tenang sareng turunna tekanan tibatan sendi spool.The segel bead eliminates sagala sarat pikeun gaskets antara flanges kawin.Spheres bisa dipasang dina flanges raray diangkat atawa datar.

    Wewengkon APLIKASI

    • alat pemanasan sarta cooling
    • Téknologi penanganan bahan
    • Pipa cai
    • tutuwuhan desalination
    • Compressors
    • Blowers jeung fans
    • industri semén
    • Industri kimiawi
    • industri Kaca
    • industri ngolah kai
    • industri bubur jeung kertas
    • kandaraan rel
    • Refineries
    • Shipbuilding
    • pabrik baja
    • industri gula

    Hebei-Xinqi-Pipeline-Equipment-Co-Ltd- (11)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kantong nyusut–> 2. Kotak Leutik–> 3. Karton–> 4. Kasus Plywood Kuat

    Salah sahiji gudang urang

    pack (1)

    Ngamuat

    pack (2)

    Pabrik 1.Profesional.
    2.Trial pesenan anu ditarima.
    3.Flexible tur merenah jasa logistik.
    4. harga kalapa.
    5.100% nguji, mastikeun sipat mékanis
    6. nguji profésional.

    1.We bisa ngajamin bahan pangalusna nurutkeun cutatan patali.
    2.Test dipigawé dina unggal pas saméméh pangiriman.
    3.All bungkusan anu adaptasi pikeun kiriman.
    4. Komposisi kimia bahan saluyu sareng standar internasional sareng standar lingkungan.

    A) Kumaha carana abdi tiasa langkung rinci ngeunaan produk anjeun?
    Anjeun tiasa ngirim surelek ka alamat surélék urang.Urang bakal nyadiakeun katalog jeung gambar produk urang pikeun reference.We Anjeun ogé bisa nyadiakeun fittings pipe, baud jeung nut, gaskets jsb Urang Tujuan jadi panyadia solusi sistem piping Anjeun.

    B) Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel?
    Upami anjeun peryogi, kami bakal nawiskeun anjeun conto gratis, tapi para nasabah anyar diperkirakeun mayar biaya ekspres.

    C) Naha anjeun nyayogikeun bagian anu ngaropéa?
    Leres, anjeun tiasa masihan kami gambar sareng kami bakal ngahasilkeun sasuai.

    D) Ka nagara mana anjeun parantos nyayogikeun produk anjeun?
    Kami parantos nyayogikeun ka Thailand, Cina Taiwan, Vietnam, India, Afrika Kidul, Sudan, Peru, Brazil, Trinidad sareng Tobago, Kuwait, Qatar, Sri Lanka, Pakistan, Romania, Perancis, Spanyol, Jérman, Bélgia, Ukraina jsb. (Angka di dieu ngan kaasup konsumén urang dina panganyarna 5 taun.).

    E) Abdi henteu tiasa ningali barang atanapi nyabak barang, kumaha carana abdi tiasa nungkulan résiko?
    Sistem manajemen kualitas kami saluyu sareng sarat ISO 9001: 2015 diverifikasi ku DNV.Kami leres pisan amanah anjeun.Urang tiasa nampi pesenan sidang pikeun ningkatkeun kapercayaan silih.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami