Karét fléksibel ékspansi Joint kalawan flange galvanized

Katerangan pondok:

Sambungan ékspansi karét mangrupikeun panyambung fleksibel anu didamel tina elastomer alami sareng / atanapi sintétik sareng lawon, upami diperyogikeun, tulangan logam internal dirancang pikeun nyayogikeun setrés dina sistem pipa kusabab gerakan termal sareng geter mékanis.

  • :
  • Rincian produk

    Bungkusan & Pangiriman

    Kaunggulan

    Jasa

    FAQ

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    The galvanized flange karét ékspansi gabungan utamana dijieunna tina karét, sarta lapisan sorangan miboga élastisitas tangtu jeung kalenturan, nu utamana dipaké pikeun nyerep kapindahan mékanis jeung kapindahan termal tina sistem pipa, sarta ngurangan jeung ngurangan bising jeung Geter tina pipa nu. .Dilarang ngagunakeun sambungan karét cacad pikeun nyaluyukeun instalasi pipa.Ieu bakal mangaruhan hirup layanan normal tina compensator gabungan karét sarta ngaronjatkeun beban pipa.Alatan ciri husus jeung kaunggulan tina sendi karét, produk ieu loba dipaké dina sagala rupa sistem rékayasa pipa.

    kinerja sealing alus teuing: ieu loba dipaké pikeun kinerja sealing na.Ieu sagemblengna shuts off aliran cairan.Leungitna tekanan leutik: benefit sejen tina ngagunakeun valves ieu ngawengku leungitna tekanan leutik ngaliwatan klep nu.Ku alatan éta, éta jarang mangaruhan durability tina pipa na pipelines.
    Aya biasana tilu métode sambungan: flange atanapi screw thread na clamp.Sambungan flange ilahar dipaké, nu disambungkeun sakabéhna ku bolts na kacangan, kalawan kapindahan deflection tangtu, ku kituna bisa disaluyukeun nurutkeun ukuran instalasi dina loka salila instalasi tur pamaliharaan.The dorong axial bisa dikirimkeun ka sakabeh sistem pipa salila operasi, nu teu ukur mantuan pikeun ngaronjatkeun efisiensi gawé, tapi ogé muterkeun hiji peran penting dina ngajaga pompa, valves jeung alat pipa lianna.

    Kaunggulan tina karét ékspansi gabungan galvanized flange

    Prosés galvanizing bisa nyingkahan waktu diperlukeun pikeun nyemprot dina situs sanggeus instalasi.Biaya hot dip galvanizing relatif low.Tangtosna, prosés galvanizing ogé langkung gancang tibatan pangwangunan palapis anu sanés.Flange galvanizing tiasa ngadamel unggal bagian tina bagian plated dilapis ku séng, sareng palapis séng ngabentuk struktur metalurgi khusus.Struktur ieu teu greatly kapangaruhan ku karuksakan mékanis sanajan eta diangkut jeung dipaké, sarta bisa taneuh ditangtayungan malah dina depressions, juru seukeut tur tempat disumputkeun.Kusabab tina durability dipercaya tina palapis ieu, standar panas-dip galvanizing ketebalan pencegahan karat bisa dijaga pikeun leuwih ti 50 taun tanpa perbaikan di lingkungan suburban;Di perkotaan atanapi lepas pantai, standar hot-dip galvanized palapis anti karat bisa dijaga pikeun 20 taun tanpa perbaikan.Prosés galvanizing téh gancang ti pangwangunan coatings séjén, sarta waktu diperlukeun pikeun lukisan dina situs sanggeus instalasi bisa dihindari.Biaya hot-dip galvanizing relatif handap.

    Fitur tina bellows karét urang pabrik

    1.Super anti kimiawi, cuaca, Ozon, UV, cai jeung tahan suhu luhur / low
    2.Excellent sealing, réduksi Geter, réduksi noise na dustproof
    3.Excellent rebound resilience jeung fungsi Anti komprési
    4.Surface lemes, stabilitas alus bahan
    5. Ramah lingkungan
    6. model lengkep

    Inpormasi Dasar.

    ukuran 5" kelas 150
    Sertifikasi CE, ISO14001, JIS, ISO9001
    Paket Angkutan Kasus kai
    Kapasitas Produksi 1000PCS / Poé
    Asalna Cangzhou

    KELEBIHAN

    Sendi buleud boga kaunggulan béda leuwihsambungan ékspansi logampikeun aplikasi corrosive sarta pamasangan merlukeun hirup siklus tinggi.Kontur nyegah akumulasi sédimén sareng nyiptakeun kaayaan teu tenang sareng turunna tekanan tibatan sendi spool.The segel bead eliminates sagala sarat pikeun gaskets antara flanges kawin.Spheres bisa dipasang dina flanges raray diangkat atawa datar.

    Wewengkon APLIKASI

    • alat pemanasan sarta cooling
    • Téknologi penanganan bahan
    • Pipa cai
    • tutuwuhan desalination
    • Compressors
    • Blowers jeung fans
    • industri semén
    • Industri kimia
    • Industri Kaca
    • Industri ngolah kai
    • industri bubur jeung kertas
    • kandaraan rel
    • Refineries
    • Shipbuilding
    • pabrik baja
    • industri gula

    Hebei-Xinqi-Pipeline-Equipment-Co-Ltd- (11)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kantong nyusut–> 2. Kotak Leutik–> 3. Karton–> 4. Kasus Plywood Kuat

    Salah sahiji gudang urang

    pakét (1)

    Ngamuat

    pakét (2)

    Bungkusan & Pangiriman

    16510247411

     

    pabrik 1.Profesional.
    2.Trial pesenan anu ditarima.
    3.Flexible tur merenah jasa logistik.
    4. harga kalapa.
    5.100% nguji, mastikeun sipat mékanis
    6. nguji profésional.

    1.We bisa ngajamin bahan pangalusna nurutkeun cutatan patali.
    2.Test dipigawé dina unggal pas saméméh pangiriman.
    3.All bungkusan anu adaptasi pikeun kiriman.
    4. Komposisi kimia bahan saluyu sareng standar internasional sareng standar lingkungan.

    A) Kumaha carana abdi tiasa langkung rinci ngeunaan produk anjeun?
    Anjeun tiasa ngirim surelek ka alamat surélék urang.Urang baris nyadiakeun katalog jeung gambar produk urang pikeun reference.We Anjeun ogé bisa nyadiakeun fittings pipe, baud jeung nut, gaskets jsb Urang Tujuan jadi panyadia solusi sistem piping Anjeun.

    B) Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel?
    Upami anjeun peryogi, kami bakal nawiskeun anjeun conto gratis, tapi para nasabah anyar diperkirakeun mayar biaya ekspres.

    C) Naha anjeun nyayogikeun bagian anu ngaropéa?
    Leres, anjeun tiasa masihan kami gambar sareng kami bakal ngahasilkeun sasuai.

    D) Ka nagara mana anjeun parantos nyayogikeun produk anjeun?
    Kami parantos nyayogikeun ka Thailand, Cina Taiwan, Vietnam, India, Afrika Kidul, Sudan, Peru, Brazil, Trinidad sareng Tobago, Kuwait, Qatar, Sri Lanka, Pakistan, Romania, Perancis, Spanyol, Jérman, Bélgia, Ukraina jsb. (Angka di dieu ngan kaasup konsumén urang dina panganyarna 5 taun.).

    E) Abdi henteu tiasa ningali barang atanapi nyabak barang, kumaha carana abdi tiasa nungkulan résiko?
    Sistem manajemen kualitas kami saluyu sareng sarat ISO 9001: 2015 diverifikasi ku DNV.Kami leres pisan amanah anjeun.Urang tiasa nampi pesenan sidang pikeun ningkatkeun kapercayaan silih.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami