Bellows logam

Katerangan pondok:

A gabungan ékspansi logam ieu fabricated item pikeun dipasangan kana pipa pikeun nyerep gerakan di na
Angkatan dieksekusi dina pipa.A lambar logam digulung kana silinder sarta kelim dilas ngagunakeun
prosés las GTAW (TIG).Convolution (corrugations) kabentuk kana témbok unsur.
Unsur-unsurna tiasa tunggal atanapi multi-lapis.Sambungan diwangun ku unsur gabungan ékspansi logam
Kalayan flanges atanapi pipa las tungtung dipasang pikeun mempermudah bolting atanapi las gabungan kana pipa.
Alat kontrol anu biasa disebut hardware di industri, tiasa dipasang pikeun ngontrol arah
Jeung jumlah gerakan nu bellows achieves.

Rincian produk

Bungkusan & Pangiriman

Kaunggulan

Jasa

FAQ

Tag produk

Parameter dasar:

Spésifikasi

DN50-DN8000

Kompensator

Axial jeung gurat

Bahan Kawung

SS 304, 321, 316L

Bahan Bagian séjén

baja karbon, stainless steel, PTFE

Tipe Bellow

Lapisan tunggal atanapi multi-lapisan

Jenis sambungan

Dilas

Desain Temp

Max 1300 deg.C

Tekanan Desain

Max 4.0MPa

Gerakan

0-40 deg.

Sertifikasi

ISO9001

Service OEM / ODM

Sadia pikeun tube logam fléksibel

Nguji

1. Analisis kimiawi pikeun bahan

2. Tés sipat mékanis pikeun bahan

3. NDT bakal dilaksanakeun dina sakabéh produk

4. Uji tekanan

5. nguji lukisan

6. Dimensi jeung inspeksi kualitas penampilan

7. inspeksi bungkusan

 

katerangan:

Pipa bergelombang nujul kana unsur sénsitip elastis tubular anu dihubungkeun sareng lembaran bergelombang anu tiasa dilipat sapanjang arah tilepan sareng manjang.Bellows loba dipaké dina instrumen jeung méter.Tujuan utama nyaéta salaku unsur pangukur tina alat ukur tekanan pikeun ngarobah tekanan jadi kapindahan atawa gaya.The bellows ngabogaan témbok thinner sarta sensitipitas luhur, sarta rentang ukur ti puluhan Pa nepi ka puluhan MPa.Tungtung kabuka na tetep, tungtung anu disegel dina kaayaan bébas, sareng spring coil bantu atanapi reed dianggo pikeun ningkatkeun élastisitas.Nalika digawé, éta manjang sapanjang panjang pipa dina aksi tekanan internal, ku kituna tungtung movable ngahasilkeun kapindahan nu boga hubungan tangtu jeung tekanan.Tungtung movable drive pointer pikeun langsung nunjukkeun tekanan.Bellows mindeng digabungkeun jeung sensor kapindahan pikeun ngabentuk sensor tekanan anu kaluaran listrik, sarta kadangkala dipaké salaku elemen isolasi.Kusabab manjang tina bellows merlukeun parobahan volume badag, speed respon na leuwih handap tina tube Bourdon.Bellows cocog pikeun ngukur tekanan low.

Beda tina bellows:

Pipa Corrugated utamana ngawengku bellows logam, sendi ékspansi corrugated, tabung bursa panas corrugated, bellows diafragma jeung hoses logam.Bellows logam utamana dipaké pikeun ngimbangan deformasi termal pipa, nyerep shock, nyerep deformasi pakampungan pipa jeung fungsi séjén, sarta loba dipaké dina pétrokimia, instrumentation, aerospace, kimia, kakuatan listrik, semén, metallurgy jeung industri lianna.Pipa bergelombang tina bahan sanés sapertos plastik maénkeun peran anu teu tiasa diganti dina pangiriman média, benang listrik, alat mesin, alat-alat bumi sareng widang sanésna.

Bellows: Unsur elastis pangukur tekanan dina alat ukur tekanan.Ieu mangrupakeun cylindrical ipis-walled corrugated cangkang jeung sababaraha corrugations transverse.Pipa corrugated nyaéta elastis sarta bisa lunta dina aksi tekanan, gaya axial, gaya transverse atawa momen bending.Bellows loba dipaké dina instrumen jeung méter.Tujuan utama nyaéta salaku unsur pangukur tina alat ukur tekanan pikeun ngarobah tekanan jadi kapindahan atawa gaya.The bellows ngabogaan témbok thinner sarta sensitipitas luhur, sarta rentang ukur ti puluhan Pa nepi ka puluhan MPa.Sajaba ti éta, bellows ogé bisa dipaké salaku sealing elemen isolasi pikeun misahkeun dua média atawa nyegah cairan ngabahayakeun asup kana bagian ukur alat.Éta ogé tiasa dianggo salaku unsur kompensasi, ngagunakeun variabilitas volumena pikeun ngimbangan kasalahan suhu alat.Kadang-kadang ogé dipaké salaku gabungan gandeng elastis dua bagian, jsb pipa Corrugated bisa dibagi kana pipa corrugated logam jeung pipa corrugated non-logam nurutkeun bahan konstituén maranéhna;aranjeunna bisa dibagi kana single-lapisan jeung multi-lapisan nurutkeun struktur maranéhanana.Single-lapisan pipa corrugated loba dipaké.Bellows multilayer boga kakuatan tinggi, durability alus tur stress low, sarta dipaké dina ukuran penting.Bahan tina bellows umumna parunggu, kuningan, stainless steel, Monel na Inconel.

Réngsé jeung satengah réngsé

Hebei-Xinqi-Pipeline-Equipment-Co-Ltd- (3)
Hebei-Xinqi-Pipeline-Equipment-Co-Ltd- (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kantong nyusut–> 2. Kotak Leutik–> 3. Karton–> 4. Kasus Plywood Kuat

    Salah sahiji gudang urang

    pack (1)

    Ngamuat

    pack (2)

    Pabrik 1.Profesional.
    2.Trial pesenan anu ditarima.
    3.Flexible tur merenah jasa logistik.
    4. harga kalapa.
    5.100% nguji, mastikeun sipat mékanis
    6. nguji profésional.

    1.We bisa ngajamin bahan pangalusna nurutkeun cutatan patali.
    2.Test dipigawé dina unggal pas saméméh pangiriman.
    3.All bungkusan anu adaptasi pikeun kiriman.
    4. Komposisi kimia bahan saluyu sareng standar internasional sareng standar lingkungan.

    A) Kumaha carana abdi tiasa langkung rinci ngeunaan produk anjeun?
    Anjeun tiasa ngirim surelek ka alamat surélék urang.Urang bakal nyadiakeun katalog jeung gambar produk urang pikeun reference.We Anjeun ogé bisa nyadiakeun fittings pipe, baud jeung nut, gaskets jsb Urang Tujuan jadi panyadia solusi sistem piping Anjeun.

    B) Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel?
    Upami anjeun peryogi, kami bakal nawiskeun anjeun conto gratis, tapi para nasabah anyar diperkirakeun mayar biaya ekspres.

    C) Naha anjeun nyayogikeun bagian anu ngaropéa?
    Leres, anjeun tiasa masihan kami gambar sareng kami bakal ngahasilkeun sasuai.

    D) Ka nagara mana anjeun parantos nyayogikeun produk anjeun?
    Kami parantos nyayogikeun ka Thailand, Cina Taiwan, Vietnam, India, Afrika Kidul, Sudan, Peru, Brazil, Trinidad sareng Tobago, Kuwait, Qatar, Sri Lanka, Pakistan, Romania, Perancis, Spanyol, Jérman, Bélgia, Ukraina jsb. (Angka di dieu ngan kaasup konsumén urang dina panganyarna 5 taun.).

    E) Abdi henteu tiasa ningali barang atanapi nyabak barang, kumaha carana abdi tiasa nungkulan résiko?
    Sistem manajemen kualitas kami saluyu sareng sarat ISO 9001: 2015 diverifikasi ku DNV.Kami leres pisan amanah anjeun.Urang tiasa nampi pesenan sidang pikeun ningkatkeun kapercayaan silih.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami