Mangpaat Jeung Ciri Pipa 304 Stainless Steel

304 pipa stainless steel boga ciri kinerja processing alus tur kateguhan tinggi.Hal ieu loba dipaké dina industri hiasan industri jeung jati jeung industri pangan jeung médis ogé produksi pakakas jeung bagian anu merlukeun kinerja komprehensif alus (tahan korosi jeung formability).Dokumén ieu ngeunaan panggunaan sareng karakteristik pipa stainless steel 304, hayu urang tingali.
304 pipa stainless steel mangrupakeun kerung baja buleud panjang, utamana dipaké dina minyak bumi, kimia, médis, kadaharan, industri lampu, instrumentation mékanis jeung pipelines industri lianna sarta bagian struktural mékanis.Salaku tambahan, nalika kakuatan bending sareng torsi sami, beuratna langkung hampang, janten ogé seueur dianggo dina pabrik bagian mékanis sareng struktur rékayasa.304 pipa stainless steel boga ciri kuat, sarta lalawanan korosi na ogé deeply dipikacinta ku loba pamakéna.Numutkeun fungsina, éta tiasa katingali yén éta cocog pikeun seueur widang, sareng résistansi suhu luhurna ogé kuat pisan.Nguji dina suhu luhur puluhan darajat, anjeun bakal manggihan yén tube stainless steel moal deform sanggeus suhu luhur, atawa bakal ditempatkeun dina suhu puluhan derajat handap enol, tur moal aya karuksakan.Ku alatan éta, kaunggulan na pisan kuat.304 produk boga loba kaunggulan, sarta jalma pisan wareg jeung kaunggulan na.Ku alatan éta, jumlah total barang diékspor ka mancanagara unggal taun ogé kacida gedéna, sarta loba jalma resep.

HEBEI XINQI PIPELINE EQUIPMENT CO.,LTD


waktos pos: Sep-18-2021