Ratusan Kelengkapan Pipa Wadahna Aman Didatangan Rusia Dina Wabah Wabah

Salila wabah, pabrik sagemblengna pareum, pagawé digawé ti imah, lolobana logistik ditunda, sarta produk konsumén 'teu bisa ngahontal Rusia. , ngan pikeun bisa lancar nganteurkeun barang urang ka Rusia aman.
A kacapi panjang peupeus ngaliwatan tranquility of Krasnodar, sarta barisan treuk wadahna pinuh ku fittings pipe dihasilkeun ku parusahaan urang lalaunan drove kana situs konstruksi.Juragan sareng réréncangan ti departemén perdagangan asing perusahaan urang anu parantos ngantosan di tempat éta parantos lami ngarenghap.
Sanggeus sababaraha poé gawé lembur jeung gawé ngabongkar, kabéh produk ahirna diasupkeun ka gudang kalayan aman.Saatos pamariksaan acak ku anu gaduh, 100% produk anu diproduksi ku perusahaan kami mumpuni.Pamilik kacida muji kualitas produk jeung jasa parusahaan urang!
Salila wabah, perusahaan urang ngalaman sagala rupa kasusah dina layanan palanggan.Kualitas sareng kuantitas produk dikirimkeun dina waktosna pikeun rurusuhan jaman konstruksi pikeun konsumén sareng ngahémat seueur biaya pikeun konsumén.Pangiriman tepat waktu dina kajadian umum internasional ieu ngagambarkeun jasa anu wijaksana XINQI sareng penanganan kaayaan darurat anu saé.Kamampuhan, ieu ogé batu pondasi pikeun urang dikenal ku juragan sareng pasar.
Tangtu, kalawan usaha parusahaan, barang urang ogé geus hasil anjog di Russia.We cooperate jeung konsumén jeung kualitas luhur jeung harga adil, kualitas produk teu pernah shoddy.
Kuring miharep boga hiji parantosan mimiti na commissioning!

HEBEI XINQI PIPELINE EQUIPMENT CO., LTD


waktos pos: Sep-18-2021