Hiji Bubuka tina ngabongkar Joint

Bubuka

Ngabongkar Jointnujul kana gabungan santunan pipa, nu mangrupakeun produk anyar nyambungkeun pompa, klep, pipa jeung alat-alat lianna kalayan pipa nu.Ieu disambungkeun ku bolts sangkan sakabéhna sarta ngabogaan kapindahan tangtu.Ieu dibagi kana tipe AY kelenjar gabungan ékspansi, tipe AF flange leupas leungeun baju ékspansi gabungan, BF tipe tunggal flange wates ékspansi gabungan, B2F tipe ganda flange wates ékspansi gabungan, BY tipe kelenjar leupas leungeun baju wates ékspansi gabungan, CF tunggal flange transmisi gaya gabungan, C2F gabungan transmisi kakuatan flange ganda, jsb.

Harti

Sambungan pembongkaran (gabungan ékspansi) utamana dipaké pikeun instalasi tur pamaliharaan.Éta disaluyukeun dumasar kana ukuran pamasangan dina situs.Salila operasi, dorong axial bisa dikirimkeun deui ka sakabéh sistem pipa.Ieu henteu ngan ukur ningkatkeun efisiensi kerja, tapi ogé maénkeun peran anu tangtu dina ngajagi pompa, klep sareng alat pipa anu sanés.

Bahan utama

QT-400 (beusi tuang nodular), Q235A (baja karbon), HT20 (beusi abu), 304L, 316L (stainless steel)

parentah instalasi

Jenis flange
Saatos sambungan ékspansi leungeun baju leupas dipasang dina pipa, tighten ring segel elastis nut nu.Dina aksi kelenjar nut, gabungan ieu condong ka silih tur pageuh dipencet dina ring luar pipe pikeun ngégél tur sambungkeun.Nalika suhu robah, pipe nu bisa dilegakeun kalawan bébas di tengah gabungan.Nalika yayasan sinks, pipe nu bisa deflect tur mastikeun yén euweuh leakage dina segel, sahingga achieving tujuan santunan otomatis.
wates flange tunggal
Éta cocog pikeun nyambungkeun sareng flange sareng las sareng pipa dina waktos anu sami.Salila instalasi, saluyukeun panjang instalasi produk jeung pipe atawa flange dina duanana tungtung, tighten bolts kelenjar diagonally tur merata, lajeng saluyukeun kacangan, ku kituna pipe nu bisa dilegakeun kalawan bébas dina rentang ékspansi, konci jumlah ékspansi, sarta mastikeun operasi aman tina pipa.
wates flange ganda
Éta cocog pikeun nyambungkeun dua sisi sareng flanges.Salila instalasi, saluyukeun panjang nyambungkeun duanana tungtung produk, tighten bolts kelenjar diagonally tur merata, lajeng saluyukeun kacang wates, ku kituna pipa bisa dilegakeun kalawan bébas, konci jumlah ékspansi, sarta mastikeun operasi aman tina pipa nu. .
Jenis kelenjar
Ieu cocog pikeun plugging kadua sisi pipe tanpa las, kalawan struktur lumrah, sealing tur instalasi saum sareng merenah.

Pangaruh

Pentingna sambungan ékspansi dina instalasi pipa.Kusabab suhu mendi ékspansi nyambungkeun pipa ékspansi atanapi bellows greatly variasina, pamakéansendi ékspansimangrupa ukuran pelindung.Sambungan ékspansi mangrupikeun produk anyar anu nyambungkeun pompa, klep, pipa sareng alat-alat sanés anu nganggo pipa.Aranjeunna disambungkeun ku bolts pinuh sangkan aranjeunna sadayana, kalawan jumlah nu tangtu kapindahan, nu merenah pikeun instalasi.Éta tiasa tahan tekanan axial tina pipa.Ku cara kieu, éta tiasa disaluyukeun dumasar kana ukuran instalasi dina situs nalika instalasi sareng pangropéa, anu henteu ngan ukur ningkatkeun efisiensi kerja, tapi ogé maénkeun peran anu tangtu dina ngajagaan alat pipa sapertos pompa sareng klep.

Prinsip Kerja

Perluasan pipa ageung, suhu bantalan luhur, sareng daérah tekanan kuat.Dina pangwangunan suplai cai sareng karya drainase, pondasi beton tuang atanapi pipa dipasang, dina prosés pipa rékayasa ieu tunduk kana padumukan pondasi wangunan, résonansi alat, parobahan géologis, sareng parobahan dina medium pipa, posisi distribusi pipa. ngawitan jadi stressed, cacad, twisted jeung ruksak, sarta pipa study malah megatkeun, nu brings kasulitan hébat kana Unit konstruksi.Dina raraga nungkulan kasusah ieu sarta mastikeun operasi aman tina pipa, pamakéan alat ékspansi ékspansi gabungan: eta bisa dilegakeun tur dilegakeun axially dina rentang nu tangtu nungkulan kapindahan nu, misalignment, ékspansi jeung perluasan sagala rupa sudut tina pipa nu.pipe nu bisa kalawan bébas dimekarkeun dina alat telescopic.Sakali ékspansi maksimum ngaleuwihan, éta bakal maénkeun peran ngawatesan.Ku kituna pikeun mastikeun operasi aman tina pipa nu!

ngabongkar sendi


waktos pos: Jan-10-2023