Karbon / Stainless Steel BW siku

Katerangan pondok:

Siku las butt sering dianggo dina juru sistem pipa pikeun ngarobih arah pipa sareng ogé pikeun nyambungkeun pipa kalayan diaméter luar anu béda.

Rincian produk

Bungkusan & Pangiriman

Kaunggulan

Jasa

FAQ

Tag produk

Tinjauan rinci

Ngaran Produk butut las siku
Bahan SS304,SS316,A234WPB,A420WPL6 St37,St45,E24,A42CP, 16Mn,Q345,P245GH,P235GH,P265GH,P280GH,P295GH,P355G
Ukuran 1/2 "-48" (ukuran anu langkung ageung tiasa disaluyukeun)
Kandel témbok SCH10~SCH160,STD,XS,XXS;JIS;DIN
Standar ANSI B16.9, ASME, JIS, DIN, EU, BS
Sudut jeung panjang busur 45deg / 90deg / 180deg, 1D(SR) / 1.5D(LR)Rojongan kustomisasi sudut husus sarta panjang busur
Jenis Sarua siku, ngurangan siku
Perlakuan permukaan Lukisan hideung, minyak anti karat, 3PE, FBE, jsb
Bungkusan Pallets, kotak kayu
Dipaké Industri Minyak & Gas; industri farmasi; gas knalpot; kakuatan platt; kapal buliding; treament cai, jsb.
Nyarios Upami Anjeun gaduh sarat custom husus, mangga tangtukeun nalika ngahubungan

Katalog teknis

jhgfkj
jhgfjkhiu

Tokoh fisik:

uoiu (1)
uoiu (2)

Bungkusan & Pangiriman:

uoiu (3)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kantong nyusut–> 2. Kotak Leutik–> 3. Karton–> 4. Kasus Plywood Kuat

    Salah sahiji gudang urang

    pack (1)

    Ngamuat

    pack (2)

    Pabrik 1.Profesional.
    2.Trial pesenan anu ditarima.
    3.Flexible tur merenah jasa logistik.
    4. harga kalapa.
    5.100% nguji, mastikeun sipat mékanis
    6. nguji profésional.

    1.We bisa ngajamin bahan pangalusna nurutkeun cutatan patali.
    2.Test dipigawé dina unggal pas saméméh pangiriman.
    3.All bungkusan anu adaptasi pikeun kiriman.
    4. Komposisi kimia bahan saluyu sareng standar internasional sareng standar lingkungan.

    A) Kumaha carana abdi tiasa langkung rinci ngeunaan produk anjeun?
    Anjeun tiasa ngirim surelek ka alamat surélék urang.Urang bakal nyadiakeun katalog jeung gambar produk urang pikeun reference.We Anjeun ogé bisa nyadiakeun fittings pipe, baud jeung nut, gaskets jsb Urang Tujuan jadi panyadia solusi sistem piping Anjeun.

    B) Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel?
    Upami anjeun peryogi, kami bakal nawiskeun anjeun conto gratis, tapi para nasabah anyar diperkirakeun mayar biaya ekspres.

    C) Naha anjeun nyayogikeun bagian anu ngaropéa?
    Leres, anjeun tiasa masihan kami gambar sareng kami bakal ngahasilkeun sasuai.

    D) Ka nagara mana anjeun parantos nyayogikeun produk anjeun?
    Kami parantos nyayogikeun ka Thailand, Cina Taiwan, Vietnam, India, Afrika Kidul, Sudan, Peru, Brazil, Trinidad sareng Tobago, Kuwait, Qatar, Sri Lanka, Pakistan, Romania, Perancis, Spanyol, Jérman, Bélgia, Ukraina jsb. (Angka di dieu ngan kaasup konsumén urang dina panganyarna 5 taun.).

    E) Abdi henteu tiasa ningali barang atanapi nyabak barang, kumaha carana abdi tiasa nungkulan résiko?
    Sistem manajemen kualitas kami saluyu sareng sarat ISO 9001: 2015 diverifikasi ku DNV.Kami leres pisan amanah anjeun.Urang tiasa nampi pesenan sidang pikeun ningkatkeun kapercayaan silih.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami