SCH30 Steel saendeng Reducer ASME B16.9

Katerangan pondok:

Kami mawa garis lengkep baja karbon & stainless steel butt weld reducers kaasup reducers concentric sareng butt weld reducers saendeng anu minuhan sertipikasi ketat pikeun sistem pipa kiwari.Reducer kami gaduh kakuatan tinggi sareng résistansi korosi pikeun dianggo dina sababaraha industri.Pangurangan kualitas luhur kami aya dina sababaraha ukuran sareng jadwal mimitian ti S / 5 dugi ka S / 80.
Sakur patarosan anu kami resep ngabales, punten kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.
Sampel Saham Gratis & Sadia

Rincian produk

Bungkusan & Pangiriman

Kaunggulan

Jasa

FAQ

Tag produk

Katerangan Produk

Stainless Steel Pipe fittings Reducer
Tipe: Stainless Steel saendeng Reducer
Ngabentuk: Pencét Ngabentuk
Permukaan rengse: Shot blasting, Keusik blasting atanapi Pickling permukaan
Standar: ASME/ANSI B16.9, JIS B2311/2312/2313, DIN2605/2615/2616/2617, EN10253, MSS SP-43/75
ukuran: Seamless DN15 (1/2") - DN600 (24")
Dilas DN15 (1/2") - DN1200 (48")
WT: SCH5S-SCH160
Bahan: 304, 304L, 304/304L, 304H, 316, 316L, 316/316L, 321, 321H, 310S, 2205, S31803, 904L, jsb.

Fitur

Stainless Steel pipe reducer loba dipaké dina loba widang, saprak sipat alus teuing tina stainless steel.

A403 WP304 sareng WP316 pipe reducer mangrupikeun salah sahiji bahan anu paling umum ayeuna, sareng résistansi korosi mangrupikeun indéks penting pikeun ngukur pengurangan pipa SS 316.Hasilna, passivization stainless steel geus dilumangsungkeun, sarta struktur pilem passivization kalawan éfék pelindung alus geus diajar deeply.

Konstruksi CS reducer langkung kuat tibatan SS reducer.Éta ngagem-resisting, sarta bisa tahan tekanan tinggi tapi ogé rentan ka korosi.

Reducer saendeng kalawan diaméter béda dina duanana tungtung dipaké pikeun nyambungkeun pipa atawa flanges kalawan diaméter béda pikeun ngurangan diaméterna.Nozzles dina kadua tungtung reducer saendeng aya dina sumbu anu sami.Nalika ngurangan diaméterna, lamun posisi pipa diitung dumasar kana sumbu, posisi pipa bakal tetep unchanged.Biasana dianggo pikeun ngirangan diaméter gas atanapi pipa cair nangtung.

Dua tungtung réduksi saendeng disambungkeun sacara internal dina kuriling nozzle, sareng umumna dianggo pikeun saluran pipa cair horizontal.Nalika titik tangency tina nozzle reducer saendeng ka luhur, disebut instalasi datar luhur.Hal ieu umumna dipaké dina inlet pompa pikeun mempermudah knalpot.Titik tangency ka handap janten instalasi datar handap.Biasana dianggo pikeun pamasangan klep kontrol sareng pikeun knalpot.Reducer saendeng mangpaatna pikeun aliran cairan sareng gaduh sakedik gangguan dina kaayaan aliran cairan nalika ngirangan diaméterna.Ku alatan éta, gas sareng pipa cair aliran nangtung ngadopsi reducer konsentris pikeun ngirangan diaméterna.Kusabab sisi reducer saendeng datar, éta merenah pikeun knalpot atawa drainase, nyetir jeung perawatan.Ku alatan éta, pipa cair dipasang sacara horisontal umumna nganggo reducer saendeng.

u=2348430988,3966613835&fm=253&fmt=otomatis&aplikasi=138&f=GIF

Jenis Reducer

  • Duanana boga fungsi ngarobah diaméter sarta nyaimbangkeun cairan.
  • Reducer konsentrissimetris, duanana tungtung dijajar sapanjang tengah, sedengkeun saendeng teu simetris, tungtung nu kaluar puseur hiji sejen.
  • Écéntrik Reducerbisa dipaké sabalikna salaku increaser / expander saendeng.
  • Ecc reducer tiasa nyingkahan éfék goréng tina akumulasi cair atanapi gas dina pipa
Karbon-Steel-Eccentric-Reducer-300x300
stainless steel jsb

Lapang Aplikasi

Kimia
Pétrokimia
Kilang kitu
Pupuk
Pembangkit listrik
Tanaga nuklir
Minyak & Gas
Kertas
Breweries
Semén
Gula
Pabrik Minyak
Pertambangan
Pangwangunan
Ngawangun kapal
Pabrik baja

Pintonan sarta Balukar

Reducer saendeng utamana dipaké pikeun ngajawab masalah diaméter béda nalika nyambungkeun pipa, sarta ogé boga fungsi nyerep shock sarta ngurangan bising.Reducer saendeng pisan ngahemat bagian sareng biaya instalasi pipa.Ieu diwangun ku lapisan karét jero, lapisan tulangan lawon, lapisan karét tengah, lapisan karét luar, cingcin logam tulangan tungtung atawa cingcin kawat, flange logam atawa gabungan movable datar.Pamasangan reducer saendeng dina pompa utamana dipaké pikeun nyegah korosi, sarta reducer di inlet jeung outlet pompa kudu dipasang flatly pikeun nyegah fase gas dina pipa ti ngumpul di outlet pompa, ngabentuk gelembung badag kana. rohangan pompa sareng ngarusak pompa.Ngan dina hiji kasus eta bisa dipasang lemah sareng datar, nyaeta, siku langsung disambungkeun ka tukangeun reducer tur ngagulung ka luhur, dina hal ieu fase gas teu bisa ngumpulkeun.Reducer saendeng ogé tiasa ngirangan bising pipa nalika damel.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kantong nyusut–> 2. Kotak Leutik–> 3. Karton–> 4. Kasus Plywood Kuat

    Salah sahiji gudang urang

    pakét (1)

    Ngamuat

    pakét (2)

    Bungkusan & Pangiriman

    16510247411

     

    pabrik 1.Profesional.
    2.Trial pesenan anu ditarima.
    3.Flexible tur merenah jasa logistik.
    4. harga kalapa.
    5.100% nguji, mastikeun sipat mékanis
    6. nguji profésional.

    1.We bisa ngajamin bahan pangalusna nurutkeun cutatan patali.
    2.Test dipigawé dina unggal pas saméméh pangiriman.
    3.All bungkusan anu adaptasi pikeun kiriman.
    4. Komposisi kimia bahan saluyu sareng standar internasional sareng standar lingkungan.

    A) Kumaha carana abdi tiasa langkung rinci ngeunaan produk anjeun?
    Anjeun tiasa ngirim surelek ka alamat surélék urang.Urang baris nyadiakeun katalog jeung gambar produk urang pikeun reference.We Anjeun ogé bisa nyadiakeun fittings pipe, baud jeung nut, gaskets jsb Urang Tujuan jadi panyadia solusi sistem piping Anjeun.

    B) Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel?
    Upami anjeun peryogi, kami bakal nawiskeun anjeun conto gratis, tapi para nasabah anyar diperkirakeun mayar biaya ekspres.

    C) Naha anjeun nyayogikeun bagian anu ngaropéa?
    Leres, anjeun tiasa masihan kami gambar sareng kami bakal ngahasilkeun sasuai.

    D) Ka nagara mana anjeun parantos nyayogikeun produk anjeun?
    Kami parantos nyayogikeun ka Thailand, Cina Taiwan, Vietnam, India, Afrika Kidul, Sudan, Peru, Brazil, Trinidad sareng Tobago, Kuwait, Qatar, Sri Lanka, Pakistan, Romania, Perancis, Spanyol, Jérman, Bélgia, Ukraina jsb. (Angka di dieu ngan kaasup konsumén urang dina panganyarna 5 taun.).

    E) Abdi henteu tiasa ningali barang atanapi nyabak barang, kumaha carana abdi tiasa nungkulan résiko?
    Sistem manajemen kualitas kami saluyu sareng sarat ISO 9001: 2015 diverifikasi ku DNV.Kami leres pisan amanah anjeun.Urang tiasa nampi pesenan sidang pikeun ningkatkeun kapercayaan silih.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami