ASTM Stainless Steel Reducer (Konsentris, Ékséntrik)

Katerangan pondok:

Kami mawa garis pinuh baja karbon & stainless steel butt weld reducers kaasup reducers concentric jeung butt weld reducers saendeng nu minuhan sertipikasi ketat pikeun sistem pipa kiwari.Reducer kami gaduh kakuatan tinggi sareng résistansi korosi pikeun dianggo dina sababaraha industri.Pangurangan kualitas luhur kami aya dina sababaraha ukuran sareng jadwal mimitian ti S / 5 dugi ka S / 80.

Rincian produk

Bungkusan & Pangiriman

Kaunggulan

Jasa

FAQ

Tag produk

Katerangan Produk

Kelengkapan Pipa Stainless Steel: Reducer
Tipe: Stainless Steel saendeng Reducer
Ngabentuk: Pencét Ngabentuk
Permukaan rengse: Shot blasting, Keusik blasting atanapi Pickling permukaan
Standar: ASME/ANSI B16.9, JIS B2311/2312/2313, DIN2605/2615/2616/2617, EN10253, MSS SP-43/75
ukuran: Seamless DN15 (1/2") - DN600 (24")
Dilas DN15 (1/2") - DN1200 (48")
WT: SCH5S-SCH160
Bahan: 304, 304L, 304/304L, 304H, 316, 316L, 316/316L, 321, 321H, 310S, 2205, S31803, 904L, jsb.

 

Fitur

Karbon Steel Pipe Reducer

Cai mibanda kamampuhan weld alus, sarta bisa ménta gabungan las kualitas luhur tanpa ukuran prosés husus.Ogé boga plasticity alus, kacenderungan quenching saeutik, sarta hésé pikeun ngahasilkeun retakan tiis dina kelim deukeut.

Sacara umum, A234 WPB pipe reducer teu kudu preheat saméméh las, tapi pikeun ketebalan badag atawa di lingkungan hawa low, nalika las maranéhna kudu preheat mun 150 ℃ atawa leuwih.

Stainless Steel Butt Weld Reducer

Stainless Steel pipe reducer loba dipaké dina loba widang, saprak sipat alus teuing tina stainless steel.

A403 WP304 sareng WP316 pipe reducer mangrupikeun salah sahiji bahan anu paling umum ayeuna, sareng résistansi korosi mangrupikeun indéks penting pikeun ngukur pengurangan pipa SS 316.Hasilna, passivization stainless steel geus dilumangsungkeun, sarta struktur pilem passivization kalawan pangaruh pelindung alus geus diajar deeply.

Konstruksi CS reducer langkung kuat tibatan SS reducer.Éta ngagem-resisting, sarta bisa tahan tekanan tinggi tapi ogé rentan ka korosi.

ASTM Stainless Steel Reducer(Concentric,Eccentric) (1)

Jenis Reducer

  • Duanana boga fungsi ngarobah diaméter sarta nyaimbangkeun cairan.
  • Reducer konsentrissimetris, duanana tungtung dijajar sapanjang tengah, saendeng teu simetris, tungtung nu kaluar puseur hiji sejen.
  • Écéntrik Reducerbisa dipaké sabalikna salaku increaser / expander saendeng.
  • Ecc reducer tiasa nyingkahan éfék goréng akumulasi cair atanapi gas dina pipa
Carbon-Steel-Eccentric-Reducer-300x300
Stainless-Steel-Concentric-Reducer-269x300

Widang aplikasi

  • Kimia
  • Pétrokimia
  • Refineries
  • Pupuk
  • Pembangkit listrik
  • Tanaga nuklir
  • Minyak & Gas
  • Kertas
  • Breweries
  • Semén
  • Gula
  • Pabrik Minyak
  • Pertambangan
  • Pangwangunan
  • Ngawangun kapal
  • Pabrik baja
safdfd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kantong nyusut–> 2. Kotak Leutik–> 3. Karton–> 4. Kasus Plywood Kuat

    Salah sahiji gudang urang

    pack (1)

    Ngamuat

    pack (2)

    Pabrik 1.Profesional.
    2.Trial pesenan anu ditarima.
    3.Flexible tur merenah jasa logistik.
    4. harga kalapa.
    5.100% nguji, mastikeun sipat mékanis
    6. nguji profésional.

    1.We bisa ngajamin bahan pangalusna nurutkeun cutatan patali.
    2.Test dipigawé dina unggal pas saméméh pangiriman.
    3.All bungkusan anu adaptasi pikeun kiriman.
    4. Komposisi kimia bahan saluyu sareng standar internasional sareng standar lingkungan.

    A) Kumaha carana abdi tiasa langkung rinci ngeunaan produk anjeun?
    Anjeun tiasa ngirim surelek ka alamat surélék urang.Urang bakal nyadiakeun katalog jeung gambar produk urang pikeun reference.We Anjeun ogé bisa nyadiakeun fittings pipe, baud jeung nut, gaskets jsb Urang Tujuan jadi panyadia solusi sistem piping Anjeun.

    B) Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel?
    Upami anjeun peryogi, kami bakal nawiskeun anjeun conto gratis, tapi para nasabah anyar diperkirakeun mayar biaya ekspres.

    C) Naha anjeun nyayogikeun bagian anu ngaropéa?
    Leres, anjeun tiasa masihan kami gambar sareng kami bakal ngahasilkeun sasuai.

    D) Ka nagara mana anjeun parantos nyayogikeun produk anjeun?
    Kami parantos nyayogikeun ka Thailand, Cina Taiwan, Vietnam, India, Afrika Kidul, Sudan, Peru, Brazil, Trinidad sareng Tobago, Kuwait, Qatar, Sri Lanka, Pakistan, Romania, Perancis, Spanyol, Jérman, Bélgia, Ukraina jsb. (Angka di dieu ngan kaasup konsumén urang dina panganyarna 5 taun.).

    E) Abdi henteu tiasa ningali barang atanapi nyabak barang, kumaha carana abdi tiasa nungkulan résiko?
    Sistem manajemen kualitas kami saluyu sareng sarat ISO 9001: 2015 diverifikasi ku DNV.Kami leres pisan amanah anjeun.Urang tiasa nampi pesenan sidang pikeun ningkatkeun kapercayaan silih.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami